traganeus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδιά γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να βρούμε online πότε θα μας έρθει η επιστροφή φόρου???
traganeus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Τη δήλωση την έκανες μέσω net? Δεν γνωρίζω, βασικά η μάνα μου την έκανε σε λογιστή. Αυτά γνωρίζω μόνο.
hurin Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδιά γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να βρούμε online πότε θα μας έρθει η επιστροφή φόρου??? https://www1.gsis.gr/webtax2/incomefp2/year2011/income/e1search/index.jsp
The_Judas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Νομίζω πως όσοι δηλώσαν αριθμό λογαριασμού στην δήλωση έχουν ήδη πάρει την επιστροφή.Οι υπόλοιποι ακόμη περιμένουν.
black_widow Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Νομίζω πως όσοι δηλώσαν αριθμό λογαριασμού στην δήλωση έχουν ήδη πάρει την επιστροφή.Οι υπόλοιποι ακόμη περιμένουν. Είχαν μπει μέσα σε 1,5 βδομάδα από όταν έκανα τη δήλωση ηλεκτρονικά ( για μικροποσά μιλάμε πάντα ) όχι για ποσά άνω των 1500 που περνάς και από έλεγχο εφορία. Το ειδοποιητήριο μου ήρθε στο μήνα ( ΕΛΤΑ γαρ ) και καθόμουν και περίμενα σαν τη χαζή αντί να πάω να τσεκάρω το λογαριασμό ( πέρσι που είχα δηλώσει πάλι λογαριασμό έπρεπε να περιμένεις γκισέ να τα πάρεις , φέτος δε χρειαζόταν ). Πάντως τις τελευταίες μέρες πριν κλείσουν οι δηλώσεις μπορούσαν να περνάνε δηλώσεις ηλεκτρονικά χωρίς κλειδάριθμο οι λογιστές , αυτή η ανακοίνωση υπήρχε τουλάχιστον. Για ενημέρωση εκκαθάρισης πας στο link που έχει ήδη αναφερθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.