EvilEyes Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημέρα. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα που μου έχει σπάσει τα νεύρα κυριολεκτικά. Έχω το HTC Wildfire S, όπου όταν κατεβάσω κάποια εφαρμογή και αργότερα κλείσω το κινητό, όταν το ξανανοίξω τότε την ξανακατεβάζει χωρίς να μπορώ να διακόψω το κατέβασμα. Το αποτέλεσμα είναι να μου τρώει πολλά mb. Τι μπορώ να κάνω εκτός από το να το πετάξω σε κανένα τοίχο να ησυχάσω;
nikoskon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Hard reset. Τα έχει παίξει το apk του market λογικά.
orlox Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 οχι ρε. Μπες εφαρμογες, ολα, market stop και εκαθαριση δεδομδνων και cache.το ιδιο και στην εφαρμογη "πλαισιο υπηρεσιων google". restart περιμενεις 2 λεπτα καθ εισαι gg
nikoskon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Σε εφαρμογές συστήματος δεν "πιάνει" πάντα αυτή η διαδικασία. Επίσης αν είχες κάποιο θέμα με το phone.apk, τί θα έκανες;
orlox Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Ας ξεκινησει με τα πιο βασικα πρωτα και αν συνεχισει να εχει προβλημα τοτε παει παρακατω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.