Firith Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημερα, προσπαθω να αναστησω ενα παλιο μου Pc για να το εχω για ηχογραφησεις και Internet! Εχει πανω ενα AMD athlon 64 3200+ (s754) και η καρτα μου που μαλλον τα χει φτυσει και η υπευθυνη για τον θανατο ειναι αυτη Mobo Υπαρχει περιπτωση να βρω καπου καινουρια αντιστοιχη? Η στη χειροτερη μεταχειρα Απλα οσο εψαξα ειναι ολες με AGP και ενω εχω μια agp 32mb παλια (δε ξερω κιολας αν ζει ακομα) πιστευω δε θα σηκωνει καλα καλα το Cubase...
The_Judas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι πολύ παλιό το σοκετ και έχει καταργηθεί εδώ και χρόνια. Δύσκολα θα βρεις καινούργια. Βάλε αγγελία ζήτησης: http://www.insomnia.gr/classifieds/
Firith Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Η αληθεια ειναι οτι τωρα βρηκα κατι απλα ειχα ξεχασει το eshop τελειως γιατι με κατι παραγγελιες μου κανανε 3 βδομαδες και τους ειχα ξεγραψει βεβαια 60€ για αρχαια καρτα δε πολυλεει :/ και δεν ειμαι και 100% σιγουρος οτι φταιει η mobo... Thanks!
The_Judas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 60 ευρώ για τόσο παλιό σύστημα δεν αξίζει! Δώσε κάνα 20άρι για μεταχειρισμένη καλύτερα. Αν είναι να δώσεις 60άρι... δώσε καλύτερα γύρω στα 100 και πάρε νέο σύστημα (μητρική-επεξ.-μνήμη).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.