Προς το περιεχόμενο

μπερδεμα με το hardware....

leftissss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους , πριν καποιες μερες εκει που δουλευε ο υπολογιστης ξαφνικα σβηνει , προσπαθω να το ανοιξω και τιποτα..

το παω στον τεχνικο αφου δεν ειμουν σιγουρος αλλα υποψιαζομουν τροφοδοτικο και εντελει το τροφοδοτικο καηκε.... οποτε το περνω και το παω στο eshop και μου το αντικαθηστουν , σημερα λοιπον μου ηρθε το καινουργιο το βαζω μπρος , και δεν μου εδεινε εικονα καθολου ουτε καν εστελνε σημα στην οθονη , ομως ο ανεμιστηρας της καρτας δουλευε κανονικα , οποτε την βγαζω και βαζω μια αλλη ποιο παλια που ειχα και παλι μου κανει τα ιδια , μολις βαζω το βησμα στην μητρικη με αυτη την ενσωματομενη ψευτοκαρτα γραφικων που εχει , δουλευει κανονικα ο υπολογιστης και δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται....

να σημειωθει οτι στο διαστημα που περιμενα το τροφοδοτικο μ ,δοκιμασα να δουλεψω τον υπολογιστη μου με ενα 400W που δανειστικα απο ενα φιλο μ για να κανω προσωρινα την δουλεια μ , και εβγαλα την καρτα μου γιατι θελει ξεχωριστη τροφοδοσια και αυτο το τροφοδικο δεν ειχε τετοιο βησμα , οποτε δοκιμασα τοτε να ανοιξω τον υπολογιστη με την καρτα της μητρικης παλι , και μολις παει να ανοιξει τα windows μου κρασαρει και αφου του εκανα επανεκινηση και μου εκανε το ιδιο που εναφερα και πριν δηλαδη δεν μου εδεινε εικονα καθολου....

με εχει μπερδεψει πολυ το θεμα....

ενημερωτικα τα χαρακτηριστικα του pc μου ειναι:

intel quad q8400

4gb ram ddr2

ati saphire 5770 1gb

lamtek 700W τροφοδοτικο

ειπαρχει περιπτωση το τροφοδοτικο να μου εκαψε την καρτα ????

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους , πριν καποιες μερες εκει που δουλευε ο υπολογιστης ξαφνικα σβηνει , προσπαθω να το ανοιξω και τιποτα..

το παω στον τεχνικο αφου δεν ειμουν σιγουρος αλλα υποψιαζομουν τροφοδοτικο και εντελει το τροφοδοτικο καηκε.... οποτε το περνω και το παω στο eshop και μου το αντικαθηστουν , σημερα λοιπον μου ηρθε το καινουργιο το βαζω μπρος , και δεν μου εδεινε εικονα καθολου ουτε καν εστελνε σημα στην οθονη , ομως ο ανεμιστηρας της καρτας δουλευε κανονικα , οποτε την βγαζω και βαζω μια αλλη ποιο παλια που ειχα και παλι μου κανει τα ιδια , μολις βαζω το βησμα στην μητρικη με αυτη την ενσωματομενη ψευτοκαρτα γραφικων που εχει , δουλευει κανονικα ο υπολογιστης και δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται....

να σημειωθει οτι στο διαστημα που περιμενα το τροφοδοτικο μ ,δοκιμασα να δουλεψω τον υπολογιστη μου με ενα 400W που δανειστικα απο ενα φιλο μ για να κανω προσωρινα την δουλεια μ , και εβγαλα την καρτα μου γιατι θελει ξεχωριστη τροφοδοσια και αυτο το τροφοδικο δεν ειχε τετοιο βησμα , οποτε δοκιμασα τοτε να ανοιξω τον υπολογιστη με την καρτα της μητρικης παλι , και μολις παει να ανοιξει τα windows μου κρασαρει και αφου του εκανα επανεκινηση και μου εκανε το ιδιο που εναφερα και πριν δηλαδη δεν μου εδεινε εικονα καθολου....

με εχει μπερδεψει πολυ το θεμα....

ενημερωτικα τα χαρακτηριστικα του pc μου ειναι:

intel quad q8400

4gb ram ddr2

ati saphire 5770 1gb

lamtek 700W τροφοδοτικο

ειπαρχει περιπτωση το τροφοδοτικο να μου εκαψε την καρτα ????

Αφού λες ότι έχεις δοκιμάσει και με άλλη κάρτα γραφικών εκτός αν δεν έχεις συνδέσει σωστά την τροφοδοσία ρεύματος της κάρτας τότε εμένα το μυαλό μου πάει στο motherboard.

Αυτό γίνεται από τότε που άλλαξες τροφοδοτικό; Αν ναι βεβαιώσου ότι έχεις συνδέσει σωστά τα καλώδια τροφοδοσίας στο motherboard.

Για να σιγουρέψεις τι γίνεται δοκίμασε την κάρτα σε άλλο υπολογιστή.

Δημοσ.

Το τροφοδοτικο μπορει να ειναι μαπα, αλλα σοου φτανει νομιζω για να δουλεψει

Και εμενα μητρικη μου μυριζει.

Clear Cmos εκανες?

Εκανες κανενα memtest μπας και φταινε οι μνημες?

Δοκιμασε να δουλεψεις το pc Μονο με μητρικη,ραμ και επεξεργαστη. Καρτα γραφικων Onboard και δες μπας και δουλευει.

Δημοσ.

παιδια δοκιμασα clear cmos , mem test που μου ειπατε και τιποτα .....

πηγα στα bios και ειδα οτι σαν προτεραιοτητα ειχε πρωτα PEG και μετα PCI και το αλλαξα , και εβαλα το αντιστροφο αλλα και παλι τιποτα ....

επισης να πω οτι οταν βαζω πανω την καρτα ο ανεμιστηρας της δουλευει πολυ γρηγορα και κανει "θορυβο" ποιο εντονο τουλαχιστον απο οτι εκανε μεχρι τωρα...

τωρα το υπολογιστη τον δουλευω με την GPU της MB ....

Δημοσ.

Απ ότι βλέπω στο bios δεν έχει κάποια άλλη σχετική ρύθμιση...!

Η κάρτα γραφικών σου παίζει σε άλλο pc..?

δεν την εχω δοκιμασει σε αλλο pc αλλα δοκιμασα σε αυτο το pc μια αλλη καρτα γραφικων που ειχα (nvidia 6600) και εκανε ακριβως το ιδιο ο ανεμιστηρας της δουλευε ενω δεν εδεινε καθολου εικονα .....

Δημοσ.

εννοεις αλλαξω την μια με την αλλη , αλλα σε τι μπορει να βοηθησει αυτο ?

Δοκίμασε πρώτα την μια σε όλα τα slot και μετά την άλλη πάλι σε όλα τα slot..

Δημοσ.

παιδια τωρα δοκιμασα με μια καρτα ενος φιλου μου και παιζει κανονικα αρα φταιει η καρτα , το θεμα ειναι ομως ,η καρτα μου εχει καει ??

κλεω λιγο γιατι την ειχα πληρωσει πριν 8μηνες καπου 180Ε , η εγγυηση παιζει να ισχυσει ?? παντως το ανεμηστηρακι της καρτας παιζει κανονικα αλλα μεχρι εκει....

Δημοσ.

Ναι, ισχύει η εγγύηση της κάρτας..!

απλα λεω μη μου πει οτι και καλα μου την εκαψε το τρφοδοτικο αρα δεν καλυπτεται απο την εγγυηση ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...