Tsiringos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπον,θελω να συνδεσω το desktop μου στην Τηλεοραση (Samsung 32' FullHD) ωστε να παιζω τα παιχνιδια του PC μεσω αυτης (δεν με νοιαζει αν υπαρχει εικονα και στην οθονη και στην tv). Επισης θελω να εκμεταλευτω τη συνδεση HDMI της οποιας θυρες υπαρχουν και στην Καρτα Γραφικων(Nvidia 480GTX) αλλα και στην τηλεοραση μου. Γινεται αυτο που ζηταω; Αν ναι πως θα το κανω και με ποια εξαρτηματα(καλωδια κλπ);(στειλτε links για τα εξαρτηματα κατα προτιμηση απο plaisio.com) Ευχαριστω εκ των πρωτερων
sifounas1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπον,θελω να συνδεσω το desktop μου στην Τηλεοραση (Samsung 32' FullHD) ωστε να παιζω τα παιχνιδια του PC μεσω αυτης (δεν με νοιαζει αν υπαρχει εικονα και στην οθονη και στην tv). Επισης θελω να εκμεταλευτω τη συνδεση HDMI της οποιας θυρες υπαρχουν και στην Καρτα Γραφικων(Nvidia 480GTX) αλλα και στην τηλεοραση μου. Γινεται αυτο που ζηταω; Αν ναι πως θα το κανω και με ποια εξαρτηματα(καλωδια κλπ);(στειλτε links για τα εξαρτηματα κατα προτιμηση απο plaisio.com) Ευχαριστω εκ των πρωτερων πιστευω οτι χρειαζεσαι ενα καλωδιο hdmi μονο το συνδεεις στην τν και μετα με το τηλεκοντρολ της τν επιλεγεις την εισοδο hdmi και εκει θα σου εμφανισει την εικονα του pc αν δεν το βγαλει δεξι κλικ εξατομικευση και επιλεγεις οθονη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.