Προς το περιεχόμενο

Ειδικό τέλος για την ακίνητη περιουσία

Erwdios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Υπάρχει κάπου κάνας γαμωπίνακας να ξέρουμε βάσει αξιών πόσο νταβατζιλίκι θα φύγει;

Τη Τρίτη θα ανακοινωθεί η κλιμάκωση, πώς και τί και πιθανές εξαιρέσεις/μειώσεις για μακροχρόνια άνεργους κτλ (όπως είπε).

Προφανώς θα πάει βάση αντικειμενικών, οπότε κλιμακούμενο από 0.5~10€, αν ξέρετε τετραγωνικά και αντικειμενική περίπου φαντάζεστε σε ποιά θέση της κλίμακας θα βρεθείτε.

Προσωπική μου γνώμη είναι πως το να βαράς τη κατοικία με το τρόπο που συμβαίνει είναι παντελώς παράλογο. Δε μπορεί να σου ζητάει το κράτος ένα μισθό το χρόνο επειδή έχεις ένα σπίτι κι ένα αυτοκίνητο κι αυτόν μόνο για «βασικό φόρο» του στυλ «τέλη». ΟΚ, το αυτοκίνητο το πετάς από κανά γκρεμό και ησυχάζεις. Το σπίτι τί να το κάνεις; Να μένεις σε παγκάκι για να αποφύγεις να πληρώνεις παράλογο φόρο; Ουσιαστικά είναι σα να σου υπονομεύουν το Συνταγματικό σου δικαίωμα να έχεις μια στέγη στο κεφάλι σου, όταν σου επιβάλλουν οικονομικές υποχρεώσεις γι αυτή σε τέτοιο βαθμό. Έχουμε πάρει τα πλάγια...

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πέρα από το όλο απαράδεκτο του πράγματος πέραν κάθε λογικής γι'ακόμη μια φορά, έπρεπε να μπλέξουν και όλους τους ενοικιαστές τώρα και το βάζουν μεσω της ΔΕΗ? Τόσο δύσκολο θα ήταν να στείλουν τα γαμησιάτικα κατευθείαν στους ιδιοκτήτες? Γμ την οργάνωση κ την κοινη λογκή τους δηλαδή (την ποια?! yeah, ok)

Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 11 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 11 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

δημοκρατ..

καλα δεν το λεω.

Δημοσ.

"Εξήγησε ότι το 2009 το πρωτογενές έλλειμμα χωρίς τους τόκους ήταν πάνω από 24 δισ. ευρώ., το 2010 το πρωτογενές έλλειμμα ήταν 11,2 δισ. ευρώ και φέτος εφόσον πετύχουμε στόχους, το πρωτογενές έλλειμμα θα είναι 1,8 δισ. ευρώ, δηλαδή το 0,8% του ΑΕΠ. «Αυτό σημαίνει ότι αν εφαρμόσουμε στόχους 2012 θα έχουμε για πρώτη φορά πρωτογενές πλεόνασμα 3 δισ"

Αυτο να ειναι αληθεια αραγε? Ξερει κανεις να μας διαφωτισει?

επισης τι σημαινει πρωτογενες έλλειμα?

πληρώνω αυτά ξερω γω τώρα, και μετα έρχονται τα υπολοιπα? :mellow:

Δημοσ.

πωπωω αυτα ειναι .. μεγα νταβατζιλικι.. φουτσα βρεγμενη και σφαλιαρες στον Ελληνα.. πληρωνετε θελετε δε θελετε. εχουν ξεζουμισει την αγορα, δεν κουνιεται φυλλο απο χρημα και τωρα ξεζουμιζουν οτι αλλο εχει μεινει στον Ελληνα.. το σπιτι του.. απο την πρωτη κατοικια.. και τον επαγγελματικο χωρο.. ολα μεσα.. ετσι.. τσοντα.. .. για μενα μια λυση υπαρχει. ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ απο τους Ελληνες..προς τους νταβατζηδες τους

Δημοσ.

Δε μπορεί να σου ζητάει το κράτος ένα μισθό το χρόνο

??? Ανεργος ή κατω απο 35; Γιατι τον παιρνουν το μισθο (μηνα με τον μηνα). Στη δουλεια μου οσοι ειναι πανω απο 35, παιρνουν 10% λιγοτερο απο το μισθο του (βασικα το κρατος παιρνει παραπανω απο εναν μισθο το χρονο). Με το φπα με το εκφ κλπ κλπ μας παιρνουν αλλον εναν μισθο, με αυτο που λες θα μας παρουν αλλο 1/2 - 1/10 του μισθου... mad.pngmad.pngmad.pngmad.pngmad.png

Δημοσ.

δεν ειμαι συντροφος ρε γαμωτο! ουτε αγανακτισμενος.. τρελλαμενος ειμαι. δλδ αντε πες μαζευουν τα φραγκα.. και περνουμε την "δοση" .. δλδ στην επομενη δοση τι θα πρεπει κανουμε? δεν εχει μεινει και τπτ ..θα καλεσουν τους ελληνες πολιτες να στησουν κωλο κανονικα? θα φορολογησουν τον αερα? πως θα ερθει η αναπτυξη οταν ξεζουμιζεις την αγορα? δεν χρειαζεσαι να εισαι αινσταιν για να το καταλαβεις.. απλα εχουν βρει την ευκολη λυση.. ΠΑΡΤΑ ΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΟΛΑ

Δημοσ.

δεν ειμαι συντροφος ρε γαμωτο! ουτε αγανακτισμενος.. τρελλαμενος ειμαι. δλδ αντε πες μαζευουν τα φραγκα.. και περνουμε την "δοση" .. δλδ στην επομενη δοση τι θα πρεπει κανουμε? θα καλεσουν τους ελληνες πολιτες να στησουν κωλο κανονικα?

Το ξερω ετσι το πα

Δημοσ.
δεν εχει μεινει και τπτ

Κι όμως έχει μείνει. Τέλη στο κατούρημα. Πώς; «Πράσινα τέλη» στη χρήση νερού, οπότε ουσιαστικά θα φορολογούν και το κατούρημα, δεδομένου πως κάθε φορά που ξαλαφρώνεις τραβάς/πατάς κι ένα καζανάκι. Εφικτό, πώς το βλέπεις; :mrgreen:

Φαίνεται αστείο, αλλά μερικές φορές ό,τι φαντάζει παράλογο σήμερα το δέχεσαι αργότερα. Κάποτε θα φάνταζε παράλογο και το να πληρώνεις χαράτσι για το σπίτι που μένεις...

Δημοσ.

Πέρα από το όλο απαράδεκτο του πράγματος πέραν κάθε λογικής γι'ακόμη μια φορά, έπρεπε να μπλέξουν και όλους τους ενοικιαστές τώρα και το βάζουν μεσω της ΔΕΗ? Τόσο δύσκολο θα ήταν να στείλουν τα γαμησιάτικα κατευθείαν στους ιδιοκτήτες? Γμ την οργάνωση κ την κοινη λογκή τους δηλαδή (την ποια?! yeah, ok)

ένας φίλος μου είναι φοιτητής. άντε να εξηγήσει τώρα στην περίεργη κωλόγρια-ιδιοκτήτρια που κάθε πρώτη του μήνα από τις 8 το πρωί χτυπάει για το ενοίκιο,ότι αυτό το τέλος πρέπει να το πληρώσει αυτή. ή τελος πάντων να το καλύψουν στο ενοίκιο.

είναι που είναι στα μαχαίρια.. προβλέπω να γίνεται χαμός. και σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις

Δημοσ.

μα συγγνωμη ρε σεις. υπαρχει περιπτωση να ορθοποδησουμε οικονομικα με ολα αυτα? εγω πιστευω οτι θα μας πανε πιπα κωλο καροτσακι μεχρι να μας στεγνωσουν τελειως, μεχρι να εχουν κλεισει τα συμβολαια εκμεταλλευσης οι πολυεθνικες τους, μεχρι να ελεγχουν αεροδρομια λιμανια και οργανισμους.. και μεχρι ο Ελληνας μεσος πολιτης ναχει εξαφανιστει. η θα τα φαμε η θα τους τα φτυσουμε στην μαπα.. μεχρι στιγμης κανουμε το πρωτο.. και πολυ ηρεμα κιολας.. ποσες αποτεμιευσεις ειχαν δλδ οι Ελληνες και ακομα τους τσουξει ρε παιδι μου??

τα 15 εκατομμυρια για το τζαμι που θα πληρωσει το κρατος (δλδ ο πολιτης) δεν ειναι σπαταλη? τα λεφτα αυτα θα μπορουσαν ναχαν δωθει για να ΤΥΠΩΘΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ.. αλλα μπα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...