basilis222 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Σκεφτομαι να πάρω τα Monster Beats by Dr. Dre Solo HD αλλα η τιμή Τσουzei λίγο (200ε) Εψαξα να βρω κάτι ποιο οικονομικό και βρήκα στο Dealextreme τα ίδια αλλα σε Fake. http://www.dealextreme.com/p/designer-s-foldable-on-ear-stereo-headphones-with-control-talk-for-iphone-4-3g-3gs-white-55873?r=59747845 Αν δειτε τα Videos kαι τα Reviews ολοι ειναι χαρούμενοι με Τα Fake που εχουν το 1/4 της τιμής. Τι λέτε?
tmjuju Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δε ξέρω εάν είναι τα ίδια ακουστικά (μπορεί και να είναι). Δε ξέρω εάν σε ενδιαφέρει το design ή η ποιότητα του ήχου. Το πιο σωστό θα ήταν να ακούσεις διάφορα ακουστικά σε αυτή την κατηγορία πριν αποφασίσεις. Για κάθε περίπτωση καλή τύχη
xristoforos89 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μαλλον θα πάρω τα Original Για να εχεις και την εγγυηση σου..
basilis222 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Τα πήρα!! Αυτά: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003FO3LI6/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE Δεν πιστέβω να χαθεί το πακέτο με Free SuperSaver Delivery.
basilis222 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Σημερα Shipped via Deutsche Post DHL??? Που κολάει η γερμανία? Αφού απο UK τα πήρα!
tmjuju Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Χεχε περιμένουμε review και φωτογραφίες! Καλή αναμονή και καλή παραλαβή εύχομαι!
agent_smith Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Πάντως με αυτά τα λεφτά εγω θα έπερνα κάτι σε sennheiser.
agent_smith Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτα είναι η νέα μόδα της μάρκας στα ηλεκτρονικά να φανταστώ και εγώ που δεν ασχολούμαι; Παίρνουν κινέζικα ακουστικά βάζουν μία επωνυμία και τα πουλάνε πολλαπλάσια της αξίας; Κάτι σαν τα ρούχα ένα πράγμα; Τop Ακουστικά Ήχου = Sennheiser για εμένα όλα τα άλλα είναι πεταμένα λεφτά εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει η ποιότητα του ήχου.
basilis222 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτα είναι η νέα μόδα της μάρκας στα ηλεκτρονικά να φανταστώ και εγώ που δεν ασχολούμαι; Παίρνουν κινέζικα ακουστικά βάζουν μία επωνυμία και τα πουλάνε πολλαπλάσια της αξίας; Κάτι σαν τα ρούχα ένα πράγμα; Τop Ακουστικά Ήχου = Sennheiser για εμένα όλα τα άλλα είναι πεταμένα λεφτά εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει η ποιότητα του ήχου. Εχω ακούσει τον ήχο των Beats! Δεν υπάρχει καλύτερο μπάσο και ποιοτητα ήχου! Εισαι 99% λάθος. Ναι, οκ πληρόνεις και το Marketing αλλα οχι να τα βγάλεις και αχρηστα!
agent_smith Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω ακούσει τον ήχο των Beats! Δεν υπάρχει καλύτερο μπάσο και ποιοτητα ήχου! Εισαι 99% λάθος. Ναι, οκ πληρόνεις και το Marketing αλλα οχι να τα βγάλεις και αχρηστα! Δεν μου γεμίζουν το μάτι εμένα δεν ήθελα να τα θίξω . Αλλα οι ψείρες είναι λίγο overkill για 68 λύρες.
giannisvaselos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 να σ πω φιλαρακο τα ακουστικα που πηρες απο το amazon θελω να μ πεις πως τα πηρες με free delivery και πως ηταν το κουτι γιατι θελω να παρω και γω αυτα που πηρες γιατι ειναι φτυνα.Απλως πες μ αν το κουτι στα πλαγια και πισω ειχε καπιες σημαιες απο καποιεσ χωρες μονο αυτο και θα τα παρω και γω.και σε παρακαλω πες μ για το free delivery.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα