Προς το περιεχόμενο

Beats By Dr. Dre Solo FAKE Vs Real

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να πάρω τα Monster Beats by Dr. Dre Solo HD αλλα η τιμή Τσουzei λίγο (200ε) ^_^ Εψαξα να βρω κάτι ποιο οικονομικό και βρήκα στο Dealextreme τα ίδια αλλα σε Fake.

http://www.dealextreme.com/p/designer-s-foldable-on-ear-stereo-headphones-with-control-talk-for-iphone-4-3g-3gs-white-55873?r=59747845

Αν δειτε τα Videos kαι τα Reviews ολοι ειναι χαρούμενοι με Τα Fake που εχουν το 1/4 της τιμής. :rolleyes:

Τι λέτε?

Δημοσ.

Δε ξέρω εάν είναι τα ίδια ακουστικά (μπορεί και να είναι).

Δε ξέρω εάν σε ενδιαφέρει το design ή η ποιότητα του ήχου.

Το πιο σωστό θα ήταν να ακούσεις διάφορα ακουστικά σε αυτή την κατηγορία πριν αποφασίσεις.

Για κάθε περίπτωση καλή τύχη :-)

Δημοσ.

Αυτα είναι η νέα μόδα της μάρκας στα ηλεκτρονικά να φανταστώ και εγώ που δεν ασχολούμαι; Παίρνουν κινέζικα ακουστικά βάζουν μία επωνυμία και τα πουλάνε πολλαπλάσια της αξίας; Κάτι σαν τα ρούχα ένα πράγμα;

Τop Ακουστικά Ήχου = Sennheiser για εμένα όλα τα άλλα είναι πεταμένα λεφτά εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει η ποιότητα του ήχου.

Δημοσ.

Αυτα είναι η νέα μόδα της μάρκας στα ηλεκτρονικά να φανταστώ και εγώ που δεν ασχολούμαι; Παίρνουν κινέζικα ακουστικά βάζουν μία επωνυμία και τα πουλάνε πολλαπλάσια της αξίας; Κάτι σαν τα ρούχα ένα πράγμα;

Τop Ακουστικά Ήχου = Sennheiser για εμένα όλα τα άλλα είναι πεταμένα λεφτά εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει η ποιότητα του ήχου.

Εχω ακούσει τον ήχο των Beats! Δεν υπάρχει καλύτερο μπάσο και ποιοτητα ήχου! Εισαι 99% λάθος.

Ναι, οκ πληρόνεις και το Marketing αλλα οχι να τα βγάλεις και αχρηστα!

Δημοσ.

Εχω ακούσει τον ήχο των Beats! Δεν υπάρχει καλύτερο μπάσο και ποιοτητα ήχου! Εισαι 99% λάθος.

Ναι, οκ πληρόνεις και το Marketing αλλα οχι να τα βγάλεις και αχρηστα!

Δεν μου γεμίζουν το μάτι εμένα δεν ήθελα να τα θίξω :) .

Αλλα οι ψείρες είναι λίγο overkill για 68 λύρες.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

να σ πω φιλαρακο τα ακουστικα που πηρες απο το amazon θελω να μ πεις πως τα πηρες με free delivery και πως ηταν το κουτι γιατι θελω να παρω και γω αυτα που πηρες γιατι ειναι φτυνα.Απλως πες μ αν το κουτι στα πλαγια και πισω ειχε καπιες σημαιες απο καποιεσ χωρες μονο αυτο και θα τα παρω και γω.και σε παρακαλω πες μ για το free delivery.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...