pavlinara Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 μενουμε σε αυτην την πολυκατοικια που μενουμε απο το 1980. ειναι πολυ μεγαλη με μεγαλη πυλωτη. ε απο τοτε ο καθενας εχει παρατησει τα σκουπιδια του(απο ντουλαπες μεχρι τσιμεντιερες και τρειλερ) στην πυλωτη που παρκαρουμε τα αυτοκινητα μας. με τον καιρο εχουν μαζευτει βουνα.τελωσπαντων εγω και η αδερφη μου σιγα σιγα τα πεταξαμε, αλλα τις σιδεριες, τα τρειλερ και τις τσιμεντιερες ειναι λιγο δυσκολο να τις κουβαλησουμε. εχουμε πει σε αυτους που τα παρατησαν να τα πεταξουν γιατι εχουν γινει εστια μολυνσης και αυτο που ακουσαμε ηταν να μην σας νοιαζει ειναι δικα μας να μην τα ακουμπησετε. πηγαμε στο υγειονομικο και μας ζητησαν φωτογραφιες. δεν θελουμε να φτασουμε στο σημειο να κανουμε μηνυσεις, δεν παιζεται η βρωμια αυτης της οικοδομης.επισης δεν παιζει να ειμαστε η μονη πολυκατοικια που εχει τετοια προβληματα μπιχλας. τι σκατα ολοι οι ηλιθιοι εδω μαζευτηκαν? τουλαχιστον αλλαξαμε την εισοδο και βαλαμε δεντρακια στα αδεια παρτερια(με δικα μας εξοδα φυσικα). γιατι ρε παιδια τοση γαιδουροσυνη? τι να κανουμε?
Garnele Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Αν έρθει το υγειονομικό και είναι όντως εστία μόλυνσης θα την πληρώσετε όλοι τη νύφη πάντως.
pavlinara Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 ολη η πολυκατοικια ε? και τι φταιμε οι υπολοιποι? 100 φορες τους καναμε συστασεις.
Garnele Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Ε αν τα έχουν σε κοινόχρηστο χώρο, προφανώς. Συνέλευση ιδιοκτητών κάνατε; Νομικά δεν ξέρω πως μπορείς να κινηθείς, εμάς ο τρελοβρωμιάρης είναι με το ένα πόδι στον τάφο εδώ και κάμποσα χρόνια, οπότε σταμάτησε να μαζεύει γάτες στην πρασιά και δε χρειάστηκε να φτάσουμε εκεί. Όταν ήρθε το υγειονομικό πάντως έδωσε σύσταση να καθαριστεί μέχρι να ξαναπεράσουν και καθαρίστηκε με κοινά έξοδα.
Ntinaras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 ως κλασσικος καφρος θα πω να κανετε αντιποινα
abc Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε Ντινάρα... Δεν αντέχω... Με πεθαίνουν κάθε φορά αυτές οι απαντήσεις σου! :-D Συνδυασμένες με αυτό το Αβαταρ, μιλάμε είσαι όλα τα λεφτά! Μου αρέσει που τα λες πάντα και με μία ηρεμία, λες και μιλάς για το τι θα φάμε σήμερα!
g_alkis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 τι σκατα ολοι οι ηλιθιοι εδω μαζευτηκαν? Ναι
athlios Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Θες να φερω τον αγροτη να τα φορτωσουμε?
pavlinara Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 εχουμε κι εναν ηλικιωμενο που μαζευει του κοσμου τις βρωμιες απο τα σκουπιδια και τα εχει πισω στον κηπο και τα φυλαει μην του τα πεταξουμε. εμεις τα παμε στα σκουπιδια κι αυτος τα φερνει πισω. φοβαμαι τα αντιποινα ρε μην βρω τα αυτοκινητα μας με γρατζουνιες. ειναι τρελοι στην κυριολεξια οι γειτονες μας.ευτυχως τωρα εχουμε 3-4 γατες κατω και δεν εχουμε αρουραιους.
washcloud Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 14 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 14 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος εγω και η αδερφη μου [...] πηγαμε στο υγειονομικο και μας ζητησαν φωτογραφιες. ..."έγχρωμες", "έγχρωμες";
pavlinara Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 14 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 14 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος τι εννοεις?
washcloud Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Kαλέστε συνένοικους να κάνετε ρεφενέ να πάρετε συνεργείο/κάδο μπαζών, διότι όπως προαναφέρθηκε, παίζει να σας ματσακώσει όλους το Υγειονομικό ούτως ή άλλως. Οπότε καλύτερα να πληρώσετε άπαντες για τη δουλειά, παρά πρόστιμα.
Mika Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 14 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 14 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος εγω γελασα
athlios Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Ενα πενηνταρικο υποθεση ειμαι. Οταν ειναι με λες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.