Προς το περιεχόμενο

Πανεπιστημια εξωτερικου στην Ελλαδα[γνωμες επιλογης]

Septum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι μεταξυ bca και deree κυριως(χωρις να σημαινει οτι απορριπτω αλλες προτασεις).Εχω χασει ηδη 3 χρονια 1 για να ξαναδωσω πανελληνιες,και 2 στο τει πειραια ΗΥΣ.Θελω να παω καπου που θα μαθω ουσιωδη πραγματα.Οσον αφορα τις 2 αυτες σχολες,απο ελαχιστα πραγματα που εχω ακουσει,το bca πρεπει να ειναι λιγο ψευτομαθημα φαση που πανε παιδια για να πουν οτι βγαλανε κατι.Το deere απ την αλλη πρεπει ειναι αρκετα hardcore κατι που δε ξερω αν θα μπορεσω να ανταπεξελθω,ειδικα εφοσον ειναι μονο αγγλικα,σε συνδυασμο με μαθηματικα πχ που δεν σκαμπαζω μια.Γενικα σκεφτομαι οτι μιλαω ελληνικα οποτε θα ηταν καλυτερα και οτι κανω να το εξασκησω στη γλωσσα μου και δε ξερω αν αξιζει ο βαθμος δυσκολιας που θα προσθεσει η ξενη γλωσσα στο μαλλον ηδη ζορικο επιπεδο.Επισης αν καποιος ξερει να μου προτεινει και καποιο φορουμ που ασχολειται αποκλειστικα με τετοια θεματα θα μου ειναι πολυ χρησιμο.Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

για καλη "φοιτητικη ζωη" αν το χεις για να την κανεις ειναι σιγουρα το deree.

αλλα δεν ειπες τι τομεα ψαχνεις.

αν δεν περασες κανενα μαθημα 2χρονια στο τει μην νομιζεις οτι θα περασεις στα υπολοιπα.αν εχεις περασει τοτε καλυτερα να συνεχισεις εκει και μετα αν θες ακομη κανε ενα ευκολο μαστερ

Δημοσ.

για καλη "φοιτητικη ζωη" αν το χεις για να την κανεις ειναι σιγουρα το deree.

αλλα δεν ειπες τι τομεα ψαχνεις.

αν δεν περασες κανενα μαθημα 2χρονια στο τει μην νομιζεις οτι θα περασεις στα υπολοιπα.αν εχεις περασει τοτε καλυτερα να συνεχισεις εκει και μετα αν θες ακομη κανε ενα ευκολο μαστερ

Οταν ενοεις καλη ελπιζω να μην ενοεις το αραλικι και το ξυσιμο,δεν ειναι αυτο που θελω.Ο τομεας ειναι η διοικηση επιχειρησεων.Στο τει ημουν υπολογιστες και ενω περασα μερικα μαθηματα,καταλαβα οτι δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου σαν προγραμματιστη,τεχνικο η/υ η κατι παρεμφερες.Απ την αρχη το ηξερα αλλα πηγαινα για το χαρτι και τις γνωσεις.Απλα εζησα τον απαισιο τροπο διδασκαλιας,τις οτι να ναι ωρες,τις καταληψεις και ολα αυτα τα ωραια που καθοριζουν τα δημοσια πανεπιστημια και δε θελω αλλο,ειδικα βλεποντας την ερχομενη κατασταση.

Δημοσ.

Διοικηση επιχειρησεων και μαλιστα σε ιδιωτικο; Και θα αφησεις για αυτη την πληροφορικη; Ειναι μια κοπελα εδω που εχει τελειωσει διοικηση, ρωτα την αν εμφανιστει ποσο ευκολα βρισκεις εργασια αν και απο οτι εχω διαβασει απο τα λεγομενα της ειναι απο τις πλεον επισφαλεις προοπτικες. Ποσο μαλλον αν θες να διαθεσεις και ενα αλφα ποσο .Η συμβουλη μου τελειωσε το τει σου και κανε μ,εταπτυχιακο σε κατι αλλο που σου αρεσει.Απο την πληροφορικη υπαρχουν αρκετες προοπτικες.

Δημοσ.

οχι δεν εννουσα το αραλικι.αν δεν εχει αλλαξει κατι σιγουρα εχει ακομη (ελαχιστες)απουσιες.

δεν ξερω ποσα μαθηματα περασες-εμειναν,αλλα αν τα πας καλα τελειωσε εκει και μετα κανε ενα μαστερ διοικησης που θες.

Δημοσ.

Postaro απλα για να δηλωσω την συμπαρασταση στον συμφορουμιτη για την φυγη απο το ΥΗΣ....Εγω ευτυχως την εκανα στον 1 χρονο απο την ηλεκτρονικη και δεν χαραμισα τα νιατα μου περισσοτερο.Το bca με το deree απεχουν παρα πολυ απο τον τροπο διδασκαλιας μεταξυ τους περνα μια βολτα απο εκει παρε τους οδηγους σπουδων και θα καταλαβεις.Επισης κανε αυτο που θελεις εσυ και ολα θα ερθουν,αν δεν ερθουν τουλαχιστον θα τα εχεις καλα με τον εαυτο σου

Δημοσ.

Για το BCA δεν ξερω, αλλα το Deree ειναι και αρκετα ακριβο. Αν εχεις τα οικονομικα προσπαθησε το, αλλα σκεψου το πρωτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...