Προς το περιεχόμενο

Eset NOD ver. 5 final

pc_admin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειχα το nod 32 5 rc και πηγα να βαλω το final και μου βγαζει το παρακατω μηνυμα.

post-65619-0-07572400-1316085462_thumb.jpg

δοκιμασα τα παντα. μεχρι και το 4 πηγα να ξαναβαλω και δε το περνει....

καμια λυση καποιος???

Δημοσ.

απεγκατασταση εχω κανει με το παραδοσιακο τροπο!

και μετα δε μπενει με τιποτα.

θα δοκιμασω αυτο που ειπε ο IOSTEFO

Δημοσ.

δεν ξερω για σας,το περασα σημερα και το pc μου freezarei μολις συνδεσω εξωτερικο δισκο :mrgreen:(με flash sticks δεν το κανει)

με το 4 δεν ειχα κανενα προβλημα.Εχω στειλει mail στην eset και περιμενω απαντηση.

Δημοσ.

Έβαλα το Eset Smart Security 5 για να το δοκιμάσω όμως δεν το άντεξα πάνω από μια μέρα,

είχα κωλύματα στην επανεκκίνηση και στο κλείσιμο του P/C μπορεί να κρατούσαν και μισή ώρα,το CPU βαρούσε ταβάνι 100% 95% είχα πολλά παγώματα γιαυτό και το σούταρα.

Δημοσ.

Έχει μείνει πολύ πίσω απο τις εξελίξεις η eset, και αν είχε μια ελπίδα τώρα, φαίνεται να την πέταξε.

Όταν υπήρχε το nod32 2.5, 2.7, τότε αντίπαλος σε δυνατότητες ήταν μόνο το kaspersky, αλλά το nod32 με καλύτερα heuristics αλλά κυρίως επειδή ήταν πούπουλο κυριάρχησε δίκαια.

Τώρα δεν βλέπω να μπορεί να επιστρέψει. Ούτε το πιο ελαφρύ είναι, ενώ πλέον τα free προσφέρουν προστασία στα ίδια επίπεδα περίπου.

• Moderators
Δημοσ.

Παντως απο αποψη καταναλωσης μνημης, κυμαινεται στα ιδια ακριβως πλαισια με την 4.

+1

Βαλτο το ατιμοrolleyes.gif

1051b29.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...