Προς το περιεχόμενο

Χωρίς ΦΠΑ 50 laptops στα Multirama

nukat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμ δεν ξέρω κατα πόσο φτηνότερα είναι...κοίταξα για ένα i5 και ειδού τα αποτελέσματα

http://www.multirama.gr/products/category?catid=010200&nav=010200:PRFLG:SUPER+%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%A6%CE%9F%CE%A1%CE%91!&nav=010200:A00035:Core+i5

http://www.mrcheap.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=41765

http://www.mrcheap.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=41764

Δεν είναι καθόλου μικρή η διαφορά

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως όχι. Αλλά αν έχει αντικαταβολή τι σε νοιάζει? Μετά άλλωστε εγγύηση από τη μαμά εταιρεία θα έχει.

Δημοσ.

Ο MrCheap, εκμευταλεύεται το χαμηλότερο ΦΠΑ της παραμεθορίου (16%), ενώ αφού συνεργάζεται με τις πιο ανταγωνιστικές εταιρίες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, κατοχυρώνει για εσάς τις φθηνότερες τιμές της αγοράς. Ταυτόχρονα, έχοντας τόσο την πείρα όσο και τις γνώσεις έχουμε την δυνατότητα να σας παρέχουμε το κατάλληλο προϊόν για εσάς, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες σας.

Για οσους δεν το περνανε στα εξοδα της εταιριας τους (τιμολογιο) , δε συμφερει (λογω μειωμενου ΦΠΑ - Γι αυτο δεν πηρα απο εκει εγω :-( ) διφορετικα αποδειξη , τοτε αξιζει και παρααξιζει... και αν δειτε κριτικες στο τσιγκουνη ειναι ολοι ευχαριστημενοι.

Δημοσ.

Ο MrCheap, εκμευταλεύεται το χαμηλότερο ΦΠΑ της παραμεθορίου (16%), ενώ αφού συνεργάζεται με τις πιο ανταγωνιστικές εταιρίες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, κατοχυρώνει για εσάς τις φθηνότερες τιμές της αγοράς. Ταυτόχρονα, έχοντας τόσο την πείρα όσο και τις γνώσεις έχουμε την δυνατότητα να σας παρέχουμε το κατάλληλο προϊόν για εσάς, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες σας.

Για οσους δεν το περνανε στα εξοδα της εταιριας τους (τιμολογιο) , δε συμφερει (λογω μειωμενου ΦΠΑ - Γι αυτο δεν πηρα απο εκει εγω :-( ) διφορετικα αποδειξη , τοτε αξιζει και παρααξιζει... και αν δειτε κριτικες στο τσιγκουνη ειναι ολοι ευχαριστημενοι.

Δε καταλαβα για ποιο λογο δε συμφερει για εταιριες.

Δημοσ.

Παιδιά έχω αγοράσει εγώ από το συγκεκριμένο κατάστημα (Mrcheap) και πραγματικά είναι πολύ εξυπηρετικά τα παιδιά. Με κάλεσαν για επιβεβαίωση παραγγελίας. Με ξανακάλεσαν ότι το αποστέλλουν και μου έστειλαν και mail με το Voucher Number της Courier για να μπορώ να ελέγχω που βρίσκεται η αποστολή. Η αποστολή έγινε σε 3 μέρες για Θεσσαλονίκη με πολύ λίγα μεταφορικά και με τεράστια διαφορά από τον αμέσως επόμενο στο Skroutz. Θεωρώ ότι η επιχείρηση αποτελεί πρότυπο κάτι που σπανίζει στις μέρες μας. Προσωπικά το συστήνω και σε εσάς...

Δημοσ.

Ο MrCheap, εκμευταλεύεται το χαμηλότερο ΦΠΑ της παραμεθορίου (16%).....

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να στείλει σε ιδιώτη με μειωμένο ΦΠΑ μόνο σε επαγγελματίες με τιμολόγιο. Αν αγοράσετε με απόδειξη θα πληρώσετε 23%. Αν σας κόψει 16% σε απόδειξη είναι παράνομος.

16% σε παραμεθόριες μόνο για τιμολόγια η αν είναι παροχή υπηρεσιών σε παραμεθόρια περιοχή. Αυτό το έκαναν για να αποφύγουν διάφορες "κομπίνες" του τύπου δηλώνω έδρα σε παραμ. περιοχή και πουλάω σε όλη την Ελλάδα με μειωμένο ΦΠΑ.

P.S: Αυτό το ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ όποτε το ακούω τρελαίνομαι, δηλαδή η απόδειξη δεν θα έχει ΦΠΑ πάνω; Ας πούνε καλύτερα έκπτωση 23% και όχι παραμύθια του τύπου ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ! Άραγε αν πάρεις κάτι και μετά την απόδειξη ζητήσεις να σου κόψουν" το ΦΠΑ 23%(μιάς και από ότι λένε είναι ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ) τι θα σου πούνε;

Δημοσ.

Για light gaming κάνει η κάρτα γραφικών;

Η 6770 ειναι πολυ καλη καρτα γραφικων.

Παιζει ανετα και πολυ πιο βαρια παιχνιδια.

Link ειναι πολυ καλη τιμη πάντως 17αρι και πολυ καλη καρτα γραφικών...

Πριν απο λιγο καιρο το ειχε προσφορα το public στα 699ευρω. ;)

Δημοσ.

Παιδιά έχω αγοράσει εγώ από το συγκεκριμένο κατάστημα (Mrcheap) και πραγματικά είναι πολύ εξυπηρετικά τα παιδιά. Με κάλεσαν για επιβεβαίωση παραγγελίας. Με ξανακάλεσαν ότι το αποστέλλουν και μου έστειλαν και mail με το Voucher Number της Courier για να μπορώ να ελέγχω που βρίσκεται η αποστολή. Η αποστολή έγινε σε 3 μέρες για Θεσσαλονίκη με πολύ λίγα μεταφορικά και με τεράστια διαφορά από τον αμέσως επόμενο στο Skroutz. Θεωρώ ότι η επιχείρηση αποτελεί πρότυπο κάτι που σπανίζει στις μέρες μας. Προσωπικά το συστήνω και σε εσάς...

Και εσυ γραφτηκες χτες 1.36 το βραδυ στο φορουμ για να μας πεις την εμπειρια σου απ τον ΜrCheap..... Ok....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...