nukat Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Yπάρχουν μερικές καλές προσφορές... http://goo.gl/5TwLg
geioannou Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 εισαι σιγουρος για την λειτουργικότητα του λινκ ?
nukat Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν παίζει; Το δοκίμασα και τώρα και δουλεύει... Δες και αυτό... http://www.multirama.gr/products/category.aspx?catid=010200&nav=010200:PRFLG:SUPER%20%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%A6%CE%9F%CE%A1%CE%91!
kamui Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Χμ δεν ξέρω κατα πόσο φτηνότερα είναι...κοίταξα για ένα i5 και ειδού τα αποτελέσματα http://www.multirama.gr/products/category?catid=010200&nav=010200:PRFLG:SUPER+%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%A6%CE%9F%CE%A1%CE%91!&nav=010200:A00035:Core+i5 http://www.mrcheap.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=41765 http://www.mrcheap.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=41764 Δεν είναι καθόλου μικρή η διαφορά
nukat Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Καλές τιμές ο mr cheap! έχεις ψωνίσει, είναι αξιόπιστος;
kamui Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Η αλήθεια είναι πως όχι. Αλλά αν έχει αντικαταβολή τι σε νοιάζει? Μετά άλλωστε εγγύηση από τη μαμά εταιρεία θα έχει.
papeipa Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Ο MrCheap, εκμευταλεύεται το χαμηλότερο ΦΠΑ της παραμεθορίου (16%), ενώ αφού συνεργάζεται με τις πιο ανταγωνιστικές εταιρίες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, κατοχυρώνει για εσάς τις φθηνότερες τιμές της αγοράς. Ταυτόχρονα, έχοντας τόσο την πείρα όσο και τις γνώσεις έχουμε την δυνατότητα να σας παρέχουμε το κατάλληλο προϊόν για εσάς, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες σας. Για οσους δεν το περνανε στα εξοδα της εταιριας τους (τιμολογιο) , δε συμφερει (λογω μειωμενου ΦΠΑ - Γι αυτο δεν πηρα απο εκει εγω ) διφορετικα αποδειξη , τοτε αξιζει και παρααξιζει... και αν δειτε κριτικες στο τσιγκουνη ειναι ολοι ευχαριστημενοι.
Konstantin77 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Link ειναι πολυ καλη τιμη πάντως 17αρι και πολυ καλη καρτα γραφικών...
Giorgos09 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Ο MrCheap, εκμευταλεύεται το χαμηλότερο ΦΠΑ της παραμεθορίου (16%), ενώ αφού συνεργάζεται με τις πιο ανταγωνιστικές εταιρίες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, κατοχυρώνει για εσάς τις φθηνότερες τιμές της αγοράς. Ταυτόχρονα, έχοντας τόσο την πείρα όσο και τις γνώσεις έχουμε την δυνατότητα να σας παρέχουμε το κατάλληλο προϊόν για εσάς, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες σας. Για οσους δεν το περνανε στα εξοδα της εταιριας τους (τιμολογιο) , δε συμφερει (λογω μειωμενου ΦΠΑ - Γι αυτο δεν πηρα απο εκει εγω ) διφορετικα αποδειξη , τοτε αξιζει και παρααξιζει... και αν δειτε κριτικες στο τσιγκουνη ειναι ολοι ευχαριστημενοι. Δε καταλαβα για ποιο λογο δε συμφερει για εταιριες.
ersi65 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά έχω αγοράσει εγώ από το συγκεκριμένο κατάστημα (Mrcheap) και πραγματικά είναι πολύ εξυπηρετικά τα παιδιά. Με κάλεσαν για επιβεβαίωση παραγγελίας. Με ξανακάλεσαν ότι το αποστέλλουν και μου έστειλαν και mail με το Voucher Number της Courier για να μπορώ να ελέγχω που βρίσκεται η αποστολή. Η αποστολή έγινε σε 3 μέρες για Θεσσαλονίκη με πολύ λίγα μεταφορικά και με τεράστια διαφορά από τον αμέσως επόμενο στο Skroutz. Θεωρώ ότι η επιχείρηση αποτελεί πρότυπο κάτι που σπανίζει στις μέρες μας. Προσωπικά το συστήνω και σε εσάς...
nukat Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Link ειναι πολυ καλη τιμη πάντως 17αρι και πολυ καλη καρτα γραφικών... Για light gaming κάνει η κάρτα γραφικών;
Avatar_GR Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Ο MrCheap, εκμευταλεύεται το χαμηλότερο ΦΠΑ της παραμεθορίου (16%)..... Για οσους δεν το περνανε στα εξοδα της εταιριας τους (τιμολογιο) , δε συμφερει (λογω μειωμενου ΦΠΑ - Γι αυτο δεν πηρα απο εκει εγω ) διφορετικα αποδειξη , τοτε αξιζει και παρααξιζει... και αν δειτε κριτικες στο τσιγκουνη ειναι ολοι ευχαριστημενοι. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να στείλει σε ιδιώτη με μειωμένο ΦΠΑ μόνο σε επαγγελματίες με τιμολόγιο. Αν αγοράσετε με απόδειξη θα πληρώσετε 23%. Αν σας κόψει 16% σε απόδειξη είναι παράνομος. 16% σε παραμεθόριες μόνο για τιμολόγια η αν είναι παροχή υπηρεσιών σε παραμεθόρια περιοχή. Αυτό το έκαναν για να αποφύγουν διάφορες "κομπίνες" του τύπου δηλώνω έδρα σε παραμ. περιοχή και πουλάω σε όλη την Ελλάδα με μειωμένο ΦΠΑ. P.S: Αυτό το ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ όποτε το ακούω τρελαίνομαι, δηλαδή η απόδειξη δεν θα έχει ΦΠΑ πάνω; Ας πούνε καλύτερα έκπτωση 23% και όχι παραμύθια του τύπου ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ! Άραγε αν πάρεις κάτι και μετά την απόδειξη ζητήσεις να σου κόψουν" το ΦΠΑ 23%(μιάς και από ότι λένε είναι ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ) τι θα σου πούνε;
xristoforos89 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Για light gaming κάνει η κάρτα γραφικών; Η 6770 ειναι πολυ καλη καρτα γραφικων. Παιζει ανετα και πολυ πιο βαρια παιχνιδια. Link ειναι πολυ καλη τιμη πάντως 17αρι και πολυ καλη καρτα γραφικών... Πριν απο λιγο καιρο το ειχε προσφορα το public στα 699ευρω.
Themos3 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά έχω αγοράσει εγώ από το συγκεκριμένο κατάστημα (Mrcheap) και πραγματικά είναι πολύ εξυπηρετικά τα παιδιά. Με κάλεσαν για επιβεβαίωση παραγγελίας. Με ξανακάλεσαν ότι το αποστέλλουν και μου έστειλαν και mail με το Voucher Number της Courier για να μπορώ να ελέγχω που βρίσκεται η αποστολή. Η αποστολή έγινε σε 3 μέρες για Θεσσαλονίκη με πολύ λίγα μεταφορικά και με τεράστια διαφορά από τον αμέσως επόμενο στο Skroutz. Θεωρώ ότι η επιχείρηση αποτελεί πρότυπο κάτι που σπανίζει στις μέρες μας. Προσωπικά το συστήνω και σε εσάς... Και εσυ γραφτηκες χτες 1.36 το βραδυ στο φορουμ για να μας πεις την εμπειρια σου απ τον ΜrCheap..... Ok....
Konstantin77 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Πριν απο λιγο καιρο το ειχε προσφορα το public στα 699ευρω. δε μας το ειπες, μας το ειπες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.