Προς το περιεχόμενο

Τριπόδι για φωτογραφική (Ανάμεσα σε 3)

kate23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι εξοπλισμο θα βαζεις πανω? - Οσο πιο βαρυς και ακριβός, τόσο πιο γερό πόδι θέλεις, αναλογα και τη χρηση που το θες βέβαια.

Και τι υψος έχεις εσυ? - Δες το μεγιστο υψος να σε βολεύει για να μην καμπουριάζεις.)

Δημοσ.

Τη φωτογραφική μου. (Nikon D3000) Απλά θέλω να είναι αρκετά σταθερό. Εγώ 1,80 είμαι! χαχα! Πλάκα κάνω! :P 1,63 είμαι... <_< Οπότε δεν νομίζω να καμπουριάσω με κανένα! :P

Δημοσ.

Τι φακό? το 1 που παρέθεσες πόδι σηκώνει 1,5 κιλό, το άλλο 3! Εκεί δες το, μηπως έχεις καναν εξτρα βαρύ φακο?

Το + είναι οτι όλα έχουν γάντζους για εξτρα βαρίδιο, οποτε και σε windy ή επικινδυνες καταστάσεις έχεις το κεφάλι σου λίγο πιο ήσυχο.

Το 1,63 είναι ατού, φωτογραφίζεις και όρθια εκεί που άλλοι δεν μπορούν :P

Με μια γρήγορη ματιά ίσως επέλεγα το KN-TRIPOD 40, αν και λιγο πιο βαρύ απ τα άλλα (λιγα g), σηκώνει 3,5 και έχει και κάθετο γύρισμα που εξυπηρετεί.

Δημοσ.

Τι φακό? το 1 που παρέθεσες πόδι σηκώνει 1,5 κιλό, το άλλο 3! Εκεί δες το, μηπως έχεις καναν εξτρα βαρύ φακο?

Το + είναι οτι όλα έχουν γάντζους για εξτρα βαρίδιο, οποτε και σε windy ή επικινδυνες καταστάσεις έχεις το κεφάλι σου λίγο πιο ήσυχο.

Το 1,63 είναι ατού, φωτογραφίζεις και όρθια εκεί που άλλοι δεν μπορούν :P

Με μια γρήγορη ματιά ίσως επέλεγα το KN-TRIPOD 40, αν και λιγο πιο βαρύ απ τα άλλα (λιγα g), σηκώνει 3,5 και έχει και κάθετο γύρισμα που εξυπηρετεί.

Οκ, ευχαριστώ πολύ! :) Μάλλον σε αυτό θα καταλήξω. :)

για το bold: χαχαχαχα! :lol:

Edit: Παρήγγειλα το KN-TRIPOD 40. Όταν έρθει θα σας πω εντυπώσεις :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...