Προς το περιεχόμενο

Αγορα νεου κινητου

xrisiana2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Σκεφτομαι να αγορασω καινουριο κινητο και ετσι ξεκινησα να ψαχνω αυτο που θα ειναι ιδανικο για τις προτιμησεις μου.Το μπατζετ ειναι γυρω στα 180 ευρω.Εχω ηδη βρει 3 που με ικανοποιουν βασει χαρακτηριστικων :

Samsung Galaxy 551 (λογω πληκτρολογιου και χαρ/κων)

Samsung Galaxy Gio S5660 (λογω επεξεραστη αυτονομιας και χαρ/κων)

ΗΤC Wildfire (λογω χαρακτηριστικων.μονο μειονεκτημα οθονη)

Θα ηθελα πολυ να ακουσω τις γνωμες σας.Ψαχνω κατι αναμεσα σε αυτε τα τρια.Μη διστασετε να προσθεσετε καποια αλλη επιλογη που να κινειται σε αυτο το πλαισιο χαρακτηριστικων(θα προτιμουσα qwerty).Επισης,εχω ακουσει για Χ5 αλλα δε χρειαζομαι κατι τοσο εξεζητημενο και σε τετοιο μεγεθος!

Ευχαριστω προκαταβολικα ;)

Δημοσ.

Τα μόνα android με qwerty που μου έρχονται τώρα στο μυαλό είναι:

1. Motorola Milestone(s)

2. HTC Desire Z

3. SE Xperia X10 mini Pro

4. SE Xperia Mini Pro

5. HTC ChaCha

τα οποία (εκτός του X10 Mini Pro) υπερβαίνουν κατά πολύ το budget σου.

Από και έπειτα οι επιλογές σου είναι εξής:

140€ - Alcatel OT-990 (πλήρες με μόνο μειονέκτημα την ανάλυση 240x320 και την μη υποστήριξη flash)

200€ - Huawei Ideos X5 U8800 (δεν έχει βιντεοκλήση, δεν έχει ράδιο)

Και αν ξεφύγεις από budget σου, υπάρχει σε προσφορά

249€ - Samsung Galaxy S GT-i9000(με μόνο μείον την έλλειψη φλας κάμερας)

Από τα 3 που παραθέτεις μάλλον για το Gio θα πήγαινα αλλά θα προτιμούσα να μάζευα κάποια € παραπάνω για το Galaxy S.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τα παραπάνω, και ειδικά με τη πρόταση για το galaxy s. Θεωρώ πως θα σε ικανοποιήση και με το παραπάνω

android.png

Δημοσ.

nikoskon , συμφωνω με οσα λες,οι προτασεις σου καλες αλλα υπερβαινουν τα 180..Λογικα θα προτιμησω το Gio διοτι δε θελω να χαραμισω και πολλα για ενα κινητο.Οσο για το Galaxy S, υπερβαινει το μπατζετ κατα πολυ.Ευχαριστω παντως.Λετε μεχρι τα χριστουγεννα να εχει πεσει η τιμη του??Αν πεσει τοτε θα το προτιμησω :rolleyes:

Δημοσ.

αφού έσκασε μύτη μια φορά στα 249, σημαίνει ότι τα έφαγε τα ψωμιά του στην αγορά. Με βάση αυτό θα έλεγα ότι αργά ή γρήγορα θα ξαναεμφανιστεί σε χαμηλή τιμή. Πάντως έχει πλάκα, τί σου είναι το μάρκετινγκ, το κινητο είναι επικό και εξακολουθεί να ξεσκίζει αλλά ακριβότερα, ενώ είναι ισάξιο με πιο καινούρια μοντέλα. Παρόλα αυτά, λόγω χαμηλής τιμής πολλοί άρχισαν να το ψειρίζουν και να κοιτάζουν τον γάιδαρο στα δόντια. Η δική μου άποψη είναι ότι παραμένει ένα εξαιρετικό και μάλιστα high end κινητό που απλά πλέον τιμολογείται πιο λογικά, άρα είναι κελεπούρι. Αν το βρεις στη χαμηλή τιμή που έπαιξε αυτές τις μέρες, χτυπά το. Εκτός αν πραγματικά δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς φλας στην κάμερα.

android.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...