Προς το περιεχόμενο

Τσόντα φόροι στον λογαριασμό Δ.Ε.Η.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει ρε λους, είσαι μια σκάλα παρακάτω ξερω 'γω. Κάποιοι ζούνε οικογένειες με τα χρήματα που δίνετε εσείς για ρεύμα. Ε ναι, πουλήστε τίποτα ή κλείστε κανέναν όροφο να "ανταπεξέλθετε" οικονομικά.

Αν ο όροφος ήταν έγκλημα, να τον πουλούσα (αν είχα). Αλλά έχω την εντύπωση πως το πρόβλημα είναι πως πρέπει να απολογούμαι με το να τα σκάω επειδή έχω κάπου να μένω ξέρωγω.

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δανεικά ήταν όοοοολα αυτά τα χρήματα,δεν τα έβγαλες αλλά τα δανείστηκες.

Φίφες. Αυτός που δανείστηκε και ξεχρέωσε δεν φταίει σε τίποτα να πληρώνει μλκίες αλλωνών.

Δημοσ.

Εντάξει ρε λους, είσαι μια σκάλα παρακάτω ξερω 'γω. Κάποιοι ζούνε οικογένειες με τα χρήματα που δίνετε εσείς για ρεύμα. Ε ναι, πουλήστε τίποτα ή κλείστε κανέναν όροφο να "ανταπεξέλθετε" οικονομικά.

Πολυ ευκολα τα παρουσιαζεις ... Ωραιος ?!?!

Δημοσ.

Αυτοί που πουλάνε, τρώνε αστακομακαρονάδες, εμείς οι υπόλοιποι ΞΕπουλάμε. Σοβαρευτείτε..."κι ένα μικρό σαλέ στο βουνό".χαχ

Δημοσ.

Σοβαρέψου μικρέ. Του λες του άλλου να πουλήσει περιουσία για να μην υποστεί το χαράτσι γιατί τρέχουν να βρουν λεφτά και να καλύψουν τις τρύπες που άνοιξαν οι ίδιοι.

Δημοσ.

+1 Slygeo εισαι 100% οφφ. Αντι πρωτιστως να κραξεις αυτους που επιβαλλουν τετοια μετρα, και δεν δινουν δεκαρα απο την τσεπη τους, κραζεις αυτους που εχουν ενα διαμερισμα επειδη εσυ εισαι στο νοικι και σε χειροτερη θεση. Ναι αν γινουν ολα πουτανα οσοι εχουν κανα δυο διαμερισματα θα τα σκοτωσουν και θα επιβιωσουν ευκολοτερα, τι παει να πει αυτο ?

Δημοσ.

Είναι σα να αγοράζεις μια πόρσε και να μην έχεις για σέρβις. Κάπως έτσι μου ακούγεται..αν και έχουν για σέρβις. Τέσπα, πάσο.

Δημοσ.

Φίφες. Αυτός που δανείστηκε και ξεχρέωσε δεν φταίει σε τίποτα να πληρώνει μλκίες αλλωνών.

τι δανείστηκε και ξεχρέωσε ρε συ;

Οι αυξήσεις στο δημόσιο με τι λέφτά γίναν;

Που τα ξεχρέωσε;

(όχι δεν φταίει αν με ρωτάς)

Δημοσ.

Ναι αν γινουν ολα πουτανα οσοι εχουν κανα δυο διαμερισματα θα τα σκοτωσουν και θα επιβιωσουν ευκολοτερα, τι παει να πει αυτο ?

Έχω κι εγώ 2 ακινητα και ας μένω στο νοίκι. Αν χρειαστεί θα τα πουλήσω. Ορισμένοι δεν χρειάζεται να πουλήσουν τίποτα. ΑΠΛΑ.

Δημοσ.

με λίγα λόγια λέει:

Κλαίνε όλοι,κλαίει κι ο ιδιοκτήτης 5 διαμερισμάτων απο 300 τ.μ το καθένα στο Κωλονάκι (sic) επειδή θα βάλει το χέρι στην τσέπη

Δημοσ.

Ρε δε με νοιάζει ρε αν θα κλάψει, αν δε θα κλάψει, αν θα κλάψει παραπάνω ή λιγότερο. Είναι σα να σου σκοτώνουν το γιο ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ και να έρχεται ο άλλος να σου λέει "εμένα μου σκότωσαν και τους δύο τους γιους, και κλαις εσύ;"

Δημοσ.

Ρε δε με νοιάζει ρε αν θα κλάψει, αν δε θα κλάψει, αν θα κλάψει παραπάνω ή λιγότερο. Είναι σα να σου σκοτώνουν το γιο ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ και να έρχεται ο άλλος να σου λέει "εμένα μου σκότωσαν και τους δύο τους γιους, και κλαις εσύ;"

sorry αλλά άκυρο παράδειγμα,πολύ όμως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...