Lucifer Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Εντάξει ρε λους, είσαι μια σκάλα παρακάτω ξερω 'γω. Κάποιοι ζούνε οικογένειες με τα χρήματα που δίνετε εσείς για ρεύμα. Ε ναι, πουλήστε τίποτα ή κλείστε κανέναν όροφο να "ανταπεξέλθετε" οικονομικά. Αν ο όροφος ήταν έγκλημα, να τον πουλούσα (αν είχα). Αλλά έχω την εντύπωση πως το πρόβλημα είναι πως πρέπει να απολογούμαι με το να τα σκάω επειδή έχω κάπου να μένω ξέρωγω.
Erwdios Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δανεικά ήταν όοοοολα αυτά τα χρήματα,δεν τα έβγαλες αλλά τα δανείστηκες. Φίφες. Αυτός που δανείστηκε και ξεχρέωσε δεν φταίει σε τίποτα να πληρώνει μλκίες αλλωνών.
-nick- Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Εντάξει ρε λους, είσαι μια σκάλα παρακάτω ξερω 'γω. Κάποιοι ζούνε οικογένειες με τα χρήματα που δίνετε εσείς για ρεύμα. Ε ναι, πουλήστε τίποτα ή κλείστε κανέναν όροφο να "ανταπεξέλθετε" οικονομικά. Πολυ ευκολα τα παρουσιαζεις ... Ωραιος ?!?!
Erwdios Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Πούλα χρεωμένε Έλληνα για να τρώνε αστακομακαρονάδες τα κήτη.
slygeo87 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτοί που πουλάνε, τρώνε αστακομακαρονάδες, εμείς οι υπόλοιποι ΞΕπουλάμε. Σοβαρευτείτε..."κι ένα μικρό σαλέ στο βουνό".χαχ
Erwdios Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Σοβαρέψου μικρέ. Του λες του άλλου να πουλήσει περιουσία για να μην υποστεί το χαράτσι γιατί τρέχουν να βρουν λεφτά και να καλύψουν τις τρύπες που άνοιξαν οι ίδιοι.
-nick- Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 +1 Slygeo εισαι 100% οφφ. Αντι πρωτιστως να κραξεις αυτους που επιβαλλουν τετοια μετρα, και δεν δινουν δεκαρα απο την τσεπη τους, κραζεις αυτους που εχουν ενα διαμερισμα επειδη εσυ εισαι στο νοικι και σε χειροτερη θεση. Ναι αν γινουν ολα πουτανα οσοι εχουν κανα δυο διαμερισματα θα τα σκοτωσουν και θα επιβιωσουν ευκολοτερα, τι παει να πει αυτο ?
slygeo87 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι σα να αγοράζεις μια πόρσε και να μην έχεις για σέρβις. Κάπως έτσι μου ακούγεται..αν και έχουν για σέρβις. Τέσπα, πάσο.
gnsX Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Φίφες. Αυτός που δανείστηκε και ξεχρέωσε δεν φταίει σε τίποτα να πληρώνει μλκίες αλλωνών. τι δανείστηκε και ξεχρέωσε ρε συ; Οι αυξήσεις στο δημόσιο με τι λέφτά γίναν; Που τα ξεχρέωσε; (όχι δεν φταίει αν με ρωτάς)
slygeo87 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι αν γινουν ολα πουτανα οσοι εχουν κανα δυο διαμερισματα θα τα σκοτωσουν και θα επιβιωσουν ευκολοτερα, τι παει να πει αυτο ? Έχω κι εγώ 2 ακινητα και ας μένω στο νοίκι. Αν χρειαστεί θα τα πουλήσω. Ορισμένοι δεν χρειάζεται να πουλήσουν τίποτα. ΑΠΛΑ.
gnsX Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 με λίγα λόγια λέει: Κλαίνε όλοι,κλαίει κι ο ιδιοκτήτης 5 διαμερισμάτων απο 300 τ.μ το καθένα στο Κωλονάκι (sic) επειδή θα βάλει το χέρι στην τσέπη
Lucifer Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Και 'μεις με λίγα λόγια λέμε πως κλάψει δεν κλάψει ο Κολωνακιώτης, τα δικά μας λεφτά θα τα φάνε έτσι κι αλλιώς.
slygeo87 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε άνθρωπε του θεού, γιατί να κλάψει ο Κολωνακιώτης;
Lucifer Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε δε με νοιάζει ρε αν θα κλάψει, αν δε θα κλάψει, αν θα κλάψει παραπάνω ή λιγότερο. Είναι σα να σου σκοτώνουν το γιο ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ και να έρχεται ο άλλος να σου λέει "εμένα μου σκότωσαν και τους δύο τους γιους, και κλαις εσύ;"
gnsX Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε δε με νοιάζει ρε αν θα κλάψει, αν δε θα κλάψει, αν θα κλάψει παραπάνω ή λιγότερο. Είναι σα να σου σκοτώνουν το γιο ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ και να έρχεται ο άλλος να σου λέει "εμένα μου σκότωσαν και τους δύο τους γιους, και κλαις εσύ;" sorry αλλά άκυρο παράδειγμα,πολύ όμως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.