Προς το περιεχόμενο

ένα καλό βιβλίο για html...

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

????

Σου πέρασε απο το μυαλό οτι δε τα βλέπεις γιατι δεν υπάρχουν! :P

Πήγαινε πάνω εκεί που λέει ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ. Ξεκίνα απο το πρώτο μάθημα.. Το βλέπεις ή στο youtube ή κατεβάζεις (HQ VIDEO) και το έχεις στο pc σου να το βλέπεις όποτε γουστάρεις. Παρέχονται επίσης και οι διαφάνειες που είχαν στη διάρκεια των σεμιναρίων. Επίσης προτείνουν σε κάθε ενότητα κάποια βιβλιογραφία ή άρθρα στο net.

Απο τις πιο καλές ελληνικές κινήσεις που έχω δει τα τελευταία χρόνια.. (ίσως και η μόνη) για τέτοια πράγματα.

Θα σου κάνει καλό να κάνεις και τις εργασίες που έχουν κάθε φορά.. Γενικά προσποιήσου οτι είσαι εκεί και παρακολουθείς ;)

Καλή σχολική χρονιά ;ρ

Δημοσ.

To τζάμπα υπάρχει πάντα :) Οποιαδήποτε πληροφορία ή γνώση υπάρχει επι πληρωμή υπάρχει και δωρεάν. Αρκεί να ψάξεις λίγο.. :)

Να σαι καλά.. και καλό διάβασμα! Και οτι θες εδώ είμαστε..

Δημοσ.

zoranb σε ξεκιναει απο τα βασικα της html απο το 0 ουσιαστικα και μετα βαζει και το styling μεσω css και στο επομενο chapter σου μαθαινει σιγα σιγα και την xhtml.Αντε καλη αρχη :)

Δημοσ.

...είδα λίγες σελίδες από το συγκεκριμένο βιβλίο, τα previews δηλαδή που δίνει το site τους κ μου φάνηκε πολύ super. Το μόνο που μου κάνει εντύπωση είναι η χρονιά έκδοσης που δίνει (2005).

http://www.papasotiriou.gr/product.ebook.asp?pfid=1455794&prid=710154

Μήπως είναι λίγο outdated? Μήπως αναμένεται κάποια νέα έκδοση;

Δημοσ.

35€? confused.png

Με αυτό θα μάθεις μια χαρά HTML, καθώς και CSS. Μην σε ανησυχεί το ότι ένα βιβλίο καλύπτει και html και css, καθότι και οι δυο είναι πανεύκολες. Σε λιγότερο από 1 μήνα σοβαρής ενασχόλησης θα μπορείς να φτιάχνεις ωραιότατα στατικά sites.

Δημοσ.

δεν με ενοχλεί τόσο το κόστος γιατί είναι απίστευτο στο τρόπο εκμάθησης και δεν έχω δεί παρόμοιο σε άλλο βιβλίο, περισσότερο με απασχολεί που είναι παλιά έκδοση (2005)

Δημοσ.

Ε καλά, η html4 δεν έχει αλλάξει από τότε, και αν ξέρεις καλή html4 η μετάβαση στην 5 (πού ούτως ή άλλως δεν υποστηρίζεται ακόμα από την συντριπτική πλειοψηφεία των browsers) είναι πανεύκολη. Από εκεί και πέρα, πήγαινε σε κάποιο μεγάλο βιβλιοπωλείο και ξεφύλλισέ τα για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

Δημοσ.

1. ποιοί browsers υποστηρίζουν την html5 απόλυτα

2. ξέρει κανείς κανένα site φτιαγμένο σε html5 ώστε να δω επί του πρακτέου τί ακριβώς κάνει παραπάνω η 5 απο την 4;

Δημοσ.

Απόλυτα κανένας. Μπορείς να δεις εδώ τί υποστηρίζει ο καθένας (είναι όμως λίγο outdated).

Εμφανισιακά πιθανώς να μην δεις διαφορές. Ένα παράδειγμα είναι το youtube. Το θέμα είναι ότι η html5 έκανε εγγενή την αναπαραγωγή βίντεο, με αποτέλεσμα να είναι πιο ελαφριά, καθώς έδωσε και τη δυνατότητα χρήσης κάποιων tags που κάνουν τον κώδικα πιο ευανάγνωστο (πχ article, header, footer, nav κλπ). Επίσης, πακέτο με την html5 έσκασε και το CSS3.

Δημοσ.

καλό! Safari 5.1 rocks! 291 points

eat my dust ;-p

πλάκα πλάκα... με firefox 6 μου βγαζε 313.. στο other browsers για 7 beta λέει 313.. εγώ με 7 τώρα πιάνω 298.. wtf?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...