KilliK Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Απίστευτες καταγγελίες στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου Πρώτη ανάρτηση: 16/9/2011 - 11.02 Την απίστευτη καταγγελία ότι το έλλειμμα του 2009 διογκώθηκε σκοπίμως προκειμένου να περάσουν τα σκληρά μέτρα κάνει μέλος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), η οποία στρέφεται κατά του πρώην υπουργού. http://www.star.gr/politics/107141
Dropsreef Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω μία απορία Γιατί ρε Ζωίτσα δεν έκανες αυτές τις δηλώσεις ενάμιση χρόνο τώρα ; Τί περίμενες ακριβώς ;
Hael Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι και αυτό άλλη μια ένδειξη (ανάμεσα και σε άλλες) ότι δεν μας πήγαν τυχαία στο ΔΝΤ και στον μηχανισμό στήριξης αλλα ήταν κάτι προαποφασισμένο.
slygeo87 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω μία απορία Γιατί ρε Ζωίτσα δεν έκανες αυτές τις δηλώσεις ενάμιση χρόνο τώρα ; Τί περίμενες ακριβώς ; Ε αφού τη διώξανε πρώτα τη σακαφιόρα, τα είπε.
cyber_katsarida Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω μία απορία Γιατί ρε Ζωίτσα δεν έκανες αυτές τις δηλώσεις ενάμιση χρόνο τώρα ; Τί περίμενες ακριβώς ; απλό όταν τρως κι εσύ από το όλο πανηγύρι δεν ασχολείσαι με το αν κάτι είναι άδικο ή γενικώς αν γίνεται κάποια παρανομία. όταν σταματήσεις όμως να τρως τότε ανοίγεις το στοματάκι σου. δε συμβαίνει πρώτη φορά.
Dropsreef Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Το θέμα όμως είναι να κελαηδήσεις όταν ακόμα είσαι μέλος της ΕΛΣΤΑΤ και οχι όταν σου έρθει η απόλυση. Όσο υπεύθυνοι είναι αυτοί που μαγείρεψαν άλλο τόσο υπεύθυνοι είναι και αυτοί που δεν μιλάνε εγκαίρως ενω γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις.
b_real Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 γνωστα πραγματα απο καιρο http://techiechan.com/?p=1088
DKNI Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Το θέμα όμως είναι να κελαηδήσεις όταν ακόμα είσαι μέλος της ΕΛΣΤΑΤ και οχι όταν σου έρθει η απόλυση. Όσο υπεύθυνοι είναι αυτοί που μαγείρεψαν άλλο τόσο υπεύθυνοι είναι και αυτοί που δεν μιλάνε εγκαίρως ενω γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις. Συμφωνω και πρέπει να διερευνηθει η κυρια Αυτο δεν αλλαζει οτι Νο1 προτεραιοτητα ειναι να διερευνηθει τι εγινε Αν απολυθει ενας Λοχαγος απο το Στρατο και πει οτι ο Ναυρχος Παπαριδης εδινε μυστικα στους Τουρκους, πρωτη προτεραιοτητα ειναι να δουμε τι εγινε με τον Παπαριδη
agent_smith Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Συμφωνω και πρέπει να διερευνηθει η κυρια Αυτο δεν αλλαζει οτι Νο1 προτεραιοτητα ειναι να διερευνηθει τι εγινε Αν απολυθει ενας Λοχαγος απο το Στρατο και πει οτι ο Ναυρχος Παπαριδης εδινε μυστικα στους Τουρκους, πρωτη προτεραιοτητα ειναι να δουμε τι εγινε με τον Παπαριδη Όσο διερευνηθεί η υπόθεση με τα υποβρύχια τόσο ακόμα θα διερευνηθούν τα λεγόμενα της κυρίας.
rafail1994 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω μία απορία Γιατί ρε Ζωίτσα δεν έκανες αυτές τις δηλώσεις ενάμιση χρόνο τώρα ; Τί περίμενες ακριβώς ; Λέει ότι τα έχει πει το θέμα είναι που τα είπε σε αυτούς που λέει έκαναν όλο αυτό το παιχνίδι Μου φαίνεται δεν είχαν με τη να ασχοληθούν τώρα και βρήκαν αυτό ...... Έχω την καλύτερη λύση πάντως για όλους http://www.youtube.com/watch?v=Hfec8Myi048
Anubis13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν εχουνε λιγη τσιπα ρε. Γνωριζανε οτι τα πραγματα ητανε σκατα και προσπαθησανε να τα κανουνε χειροτερα παλι για πολιτικο κερδος...Κρεμασμα που θελουν ολοι...
kage Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=96208&catid=13 ενταξει τουλ.αυτη δεν εκανε την κοτα ακομη και αφου εχασε την βολεψη της. αυτο που βλεπω ειναι οτι κανεις(ουτε καν σαν χωρα στα σχεδια αλλων) δεν μπορει να αντιδρασει πια! τον κοσμο κυβερνουν οι τραπεζες και οι μετοχοι τους. ---- http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=96186&catid=13 Σύμφωνα με τους Financial Times η Ευρώπη κινδυνεύει με καταστροφή εαν η Γερμανία συνεχίσει το ανθελληνικό της παραλήρημα και εαν η τρόικα μονίμως απαιτεί από την Ελλάδα λιτότητα. Συντάκτης του άρθρου είναι ο Jeffrey Sachs, ο οποίος με την ''προίκα'' του νεότερου σε ηλικία καθηγητή Οικονομικών στο Harvard έχτισε καριέρα ως σύμβουλος σε κυβερνήσεις του πρώην ανατολικού μπλοκ όπου και εφάρμοσε θεραπείες σοκ.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 17 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 17 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Τι να πει κανεις. Λυπαμαι που 2 χρονια τωρα μας κοροιδευουν μεσα στη μουρη μας και δεν κανει κανεις τιποτα. Καπου αλλου διαβασα οτι ηταν συμφωνημενο με τον Στρος Καν να μπει η Ελλαδα στο ΔΝΤ πριν γινουν εκλογες. Ναι, τοτε που μιλαγε για αυξησεις στους μισθους και αναπτυξη ο παπαρας. Τσιμπησανε οι ψηφοφορι, τον πιστεψαν, τον ψηφησαν και ηρθαμε εδω που'ρθαμε. Τι μεγαλος αλητης ομως. Να λεει τετοια ψεματα για να βγει και μετα να κανει οτι εκανε. Κρεμασμα σε αυτον και σε οτι αγαπα.
SlackulatoR Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 17 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 17 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Ναι και τώρα σου λέει, "Όντως γίνανε λάθη, ΤΩΡΑ όμως τι κάνουμε;" θα σου πω εγώ τι να κάνεις να πάρεις δρόμο εσύ και όλοι οι προδότες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.