mchls Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 1. νομίζεις ότι δεν έχεις. Έχεις στην ταχύτητα πρόβλημα. Στο λέω απο προσωπική πήρα ντεφάκτο. 2. Είπε στην εταιρία ότι έχει συναγερμό? 1.Απο ο,τι γραφει το ρουτερ κλειδωνω στα 10 mbp/s (καποιες φορες εως και 14 mbp/s)...Δηλαδη ποσο θα πρεπε να πιανω; ; ; 2.Ναι το ειπε στην εταιρια (forthnet), και του ειπαν να βαλει φιλτρα ΚΑΙ στον συναγερμο!!!
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 1.Απο ο,τι γραφει το ρουτερ κλειδωνω στα 10 mbp/s (καποιες φορες εως και 14 mbp/s)...Δηλαδη ποσο θα πρεπε να πιανω; ; ; 2.Ναι το ειπε στην εταιρια (forthnet), και του ειπαν να βαλει φιλτρα ΚΑΙ στον συναγερμο!!! ξέρω τι σου λέω ρίξε μια ματιά εδώ παίζουν πολλά ρόλο. Μήπως έχει splitter στη πρίζα του τηλ. που συνδέεται με το ρούτερ? Πάντως σου συνιστώ να μιλήσει με την εταιρία και θα την βρει τη Λύση στο πρόβλημα του. Απο τα στοιχεία που μου έστειλες βλέπω πολύ χαμηλό το SNR margin κάτω απο 10db αυτό είναι κακό.
mchls Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μήπως έχει splitter στη πρίζα του τηλ. που συνδέεται με το ρούτερ? Ακριβως... Εχει ενα splitter στο οποιο ''καθεται'' το ρουτερ και μια συσκευη σταθερου τηλεφωνου...
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Ακριβως... Εχει ενα splitter στο οποιο ''καθεται'' το ρουτερ και μια συσκευη σταθερου τηλεφωνου... εμμμ νάτο το πρόβλημα πες του να βγάλει το spliter και να συνδέσει το καλλόδιο απο το ρούτερ απευθείας στην πρίζα του τηλεφώνου όχι στο σπλίτερ.
mchls Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 εμμμ νάτο το πρόβλημα πες του να βγάλει το spliter και να συνδέσει το καλλόδιο απο το ρούτερ απευθείας στην πρίζα του τηλεφώνου όχι στο σπλίτερ. Κοιτα φυσικα και θα του το πω, αν και ειναι ενα προβλημα το που θα τοποθετηθει η συσκευη τηλεφωνου... Παντως εγω με 21 μετρα καλωδιο rj-11 (τηλεφωνικης γραμμης) και splitter (που εχει το ρουτερ και μια συσκευη σταθερου τηλεφωνου) ειμαι αρκετα καλα... Απορω σε μενα πως ειναι η γραμμη ενταξει και στον φιλο του κανει τσαλιμακια. . .
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Κοιτα φυσικα και θα του το πω, αν και ειναι ενα προβλημα το που θα τοποθετηθει η συσκευη τηλεφωνου... Παντως εγω με 21 μετρα καλωδιο rj-11 (τηλεφωνικης γραμμης) και splitter (που εχει το ρουτερ και μια συσκευη σταθερου τηλεφωνου) ειμαι αρκετα καλα... Απορω σε μενα πως ειναι η γραμμη ενταξει και στον φιλο του κανει τσαλιμακια. . . Δεν ξέρω τι να σου πω πάρε τηλ στην forthnet και ρώτα.
mchls Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν ξέρω τι να σου πω πάρε τηλ στην forthnet και ρώτα. Οποτε τηλεφωνακι, αλλαγη καρτας δικτυου και μια προσευχη μενει...
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Οποτε τηλεφωνακι, αλλαγη καρτας δικτυου και μια προσευχη μενει... Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις το δικό σου ρούτερ στο φίλο σου και να δεις αν φταίει το ρούτερ του.
mchls Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις το δικό σου ρούτερ στο φίλο σου και να δεις αν φταίει το ρούτερ του. Κατι τετοιο ομως δεν θελει και καποιες ρυθμισεις; ; ; Εγω εχω tellas και εκεινος forthnet...
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Καλύτερα μίλα με την φόρθνετ και πες τους το πρόβλημα.
mchls Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Καλύτερα μίλα με την φόρθνετ και πες τους το πρόβλημα. Η forthnet ομως τι ευθυνη να εχει; Πως μπορει να εμπλεκεται; Εχεις κατι κατα νου; Υ.Γ Τα emoticons σου, ολα τα λεφτα
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Η forthnet ομως τι ευθυνη να εχει; Πως μπορει να εμπλεκεται; Εχεις κατι κατα νου; Υ.Γ Τα emoticons σου, ολα τα λεφτα οφείλουν να του λύσουνε το πρόβλημα, μόνο λεφτά ξέρουν να παίρνουν Να μιλήσει με τον τεχνικό. Πάντως ας κάνει αυτά που σου είπα με το σπλίτερ και να δοκιμάσει να αποσυνδέσει όλες τις συσκευές τηλεφώνου, Κάτι του ρίχνει το SN margin δεν ξέρω τι όμως. Το σάιτ που σου έδωσα ρίξτο μια ματιά είναι πάρα πολύ καλό.
mchls Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Λοιπον... Χωρις drivers της καρτας στα 7αρια οι αποσυνδεσεις συνεχιζαν ακαθεκτα... Ομως εβαλε drivers για την καρτα δικτυου πριν 14 μερες, και μεχρι σημερα καμια αποσυνδεση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.