Προς το περιεχόμενο

1920x1080 desktop μεγαλύτερο από την οθόνη

zerman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σου, exo ένα πρόβλημα ΜΕ ΤΗΝ F & U LCD Full HD/MPEG4 DVBT / DVD FDH2471FHDPVR. I Επιφάνεια Ergasias einai megalyteri ΑΠΟ ΤΗΝ Οθωνοί kai sto RBG kai sto HDMI se Analisi 1920x1080.

Έχω μια TWINTECH GTS250 1GB XT OC kai tα τελευταία Drivers. Στο πίνακα ελέγχου, Kano resize το μέγεθος alla rixnei tin ανάλυση se 1808x1016 για να είναι προσαρμοζόμενη στην οθόνη kai έτσι δεν είναι η ποιότητα Full HD λειτουργείας (πολύ όξυνα kai pixelota). Οδηγοί για την TV den υπάρχουν kai έχω ελέγξει όλες τις πειθανές ρυθμίσεις, scaling, timing (ναι μεν 1808x1016 pixel αλλά συνολικά 1920x1080), αυτόματες kai μη ρυθμίσεις της TV και δεν γίνεται τίποτα. Βοήθεια παιδιά 6 μήνες ασχολούμε με αυτό και δεν βγάζω άκρη. Μέχρι και στην Τεχνική υποστήριξη της Funai.gr Αμοιρίδης-Σαββίδης ρώτησα για αυτό και μου είπαν ότι ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ τους συμβαίνει ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ να eksetasoun ..... apo tote ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΕ exoun parei kai την bgazo ETSI : mad:

Δημοσ.

1) ορθογραφικα λαθοι φιλος.

2) σιγουρα εχεις πειραξει κατι εσυ,και συγκεκριμενα μαλλον απο το μενου της οθονης

ΥΓ: wtf is rbg?

Δημοσ.

Εγγενή αναλύσεις είναι όλες οι 16:9 aspect και δεν έχει overscan και scaling δυστυχώς, μόνο αυτόματη ρύθμιση η οποία δεν κάνει τίποτα. Νομίζω έχει να κάνει κάτι με drivers, που για την οποία τηλεόραση δεν υπάρχουν (Plug and Play) και δεν χρειάζεται κιόλας λέει.

Ακόμα και στο Nviadia control panel δεν υπάρχουν οι Flatpanel ρυθμίσεις ενώ η τηλεόραση είναι 24" LCD Flat. :confused:

Δημοσ.

Εγγενή αναλύσεις είναι όλες οι 16:9 aspect και δεν έχει overscan και scaling δυστυχώς, μόνο αυτόματη ρύθμιση η οποία δεν κάνει τίποτα. Νομίζω έχει να κάνει κάτι με drivers, που για την οποία τηλεόραση δεν υπάρχουν (Plug and Play) και δεν χρειάζεται κιόλας λέει.

Ακόμα και στο Nviadia control panel δεν υπάρχουν οι Flatpanel ρυθμίσεις ενώ η τηλεόραση είναι 24" LCD Flat. :confused:

Θεός!

Την τηλεόρασή σου, το NVidia control panel με τί όνομα στην δείχνει;

Δημοσ.

το ίδιο πρόβλημα το έχω και εγώ με gtx470. απο το nvidia control panel το ρυθμίζω λίγο χαμηλότερη ανάλυση (1842χ1036) για να χωρέσει το desktop αλλά δεν με ενοχλεί γιατί στα παιχνίδια παίζει κανονικά 1920χ1080.

Θεός!

Την τηλεόρασή σου, το NVidia control panel με τί όνομα στην δείχνει;

εμένα την δείχνει tv Lg 32''

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...