Vazelaki951 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 παιδιά, κάνει τίποτα αυτό? αξίζει να το έχεις? επίσης, είναι βαρύ? αν και δεν είναι αντιβιοτικό...
accipio Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Πολύ καλό πρόγραμμα γενικού καθαρισμού του υπολογιστή από κάθε λογής κατάλοιπα (αρχεία και καταχωρίσεις στο μητρώο). Επίσης σου δείχνει τι εκκινεί με τα Windows με τη δυνατότητα να το απενεργοποιήσεις. Ακόμη μπορείς να καθαρίσεις τον κενό χώρο του δίσκου (ώστε ό,τι έχει γραφεί να μην είναι ανακτήσιμο), αλλά και να κάνεις απεγκατάσταση προγραμμάτων. Αξίζει, άλλωστε είναι δωρεάν. Δεν είναι καθόλου βαρύ.
abc Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 παιδιά, κάνει τίποτα αυτό? αξίζει να το έχεις? επίσης, είναι βαρύ? αν και δεν είναι αντιβιοτικό... Καθαρίζει τα cookies κ την registry. Πανάλαφρο είναι, δωρεάν είναι, την δουλειά του την κάνει για το μέσο χρήστη(ως προς την registry, όπου για πιο "βαθύ" καθάρισμα πρέπει να είσαι ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, αλλιώς θα τα μ@@@@@ όλα...) Δεν κλείνω το πισί μου, χωρίς να καθαρίσω με ccleaner προσωπικά, εδώ και χρόοονιααααα! Βασικά και τα άλλα της ίδιας εταιρείας είναι χρησιμότατα κ πάρα πολύ καλά! Και εγώ αυτά χρησιμοποιώ στο είδος τους!
Vazelaki951 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Καθαρίζει τα cookies κ την registry. Πανάλαφρο είναι, δωρεάν είναι, την δουλειά του την κάνει για το μέσο χρήστη(ως προς την registry, όπου για πιο "βαθύ" καθάρισμα πρέπει να είσαι ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, αλλιώς θα τα μ@@@@@ όλα...) Δεν κλείνω το πισί μου, χωρίς να καθαρίσω με ccleaner προσωπικά, εδώ και χρόοονιααααα! Βασικά και τα άλλα της ίδιας εταιρείας είναι χρησιμότατα κ πάρα πολύ καλά! Και εγώ αυτά χρησιμοποιώ στο είδος τους! απλά έχω μια αμφιβολία για την αποτελεσματικότητα δεν μου κάθεται καλά το 1.5ΜΒ , ποσο είναι... αλλα τέσπα, θα το βάλω... απλά ξέρεις τί... όταν βάζεις βάζεις , και ιδικά αντιβιοτικά μετά το PC εκτός του ότι αργεί , μετά κάνει και αργό Loading, και αυτό μου την σπάει να μου έχει το "Welcome" για 30 δεύτερα...
abc Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 απλά έχω μια αμφιβολία για την αποτελεσματικότητα δεν μου κάθεται καλά το 1.5ΜΒ , ποσο είναι... αλλα τέσπα, θα το βάλω... απλά ξέρεις τί... όταν βάζεις βάζεις , και ιδικά αντιβιοτικά μετά το PC εκτός του ότι αργεί , μετά κάνει και αργό Loading, και αυτό μου την σπάει να μου έχει το "Welcome" για 30 δεύτερα... Δεν είναι αντιβιωτικό καλέ! Καθαριστικό είναι! Αν δεν θες να το εγκαταστήσεις υπάρχει και σε portable έκδοση! Δηλαδή σαν απλό exe.... Κατέβασε αυτό που λέει portable. Δεν θέλει εγκατάσταση! Απλά πατάς πάνω του όποτε το χρειάζεσαι! http://www.piriform.com/ccleaner/builds
kostas^^ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 εξαιρετικο και πανω απ' ολα ειναι FREE.............
iron_dk Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 εξαιρετικο και πανω απ' ολα ειναι FREE............. Συμφωνώ απόλυτα Το χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια σε XP, Vista, και 7
rafail1994 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Προσοπικα χρεισιμοποιω το ace utilities επισης πολυ καλο προγραμμα αλλα δεν ειναι free
Luxx Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Ισως το registry cleaner να μη ειναι τοσο καλο.. Βγαζει κατι παραξενα entries, οπως τα "unused file extension", αλλα τα σβηνω ολα..
flik Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Για να σβήνει απλά τα temporary αρχεία καλό είναι. Κυρίως ασφαλές. Ασφαλές επίσης και στο registry cleaning, αλλά δεν θα δεις διαφορά απο αυτό σε ταχύτητα ή σε booting time κτλ. Μύθος.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 λοιπον αν θες και την δικη μου γνωμη...ασε το registry οπως ειναι! οσο το πειραζεις τοσο πιο πολυ το χειροτερευεισ..εννοω registry cleaner και τετοια..το ειχα το προγραμματακι αλλα το εβγαλα..τωρα δεν εχω τιποτα απο αυτα τα προγραμματα...παταω καθαρισμο δισκου...και τελος...αν θες οπωςδηποτε καθαρισμο μητρωου απο τα προγραμματα που κανεις απεγκατασταση...κατεβασε το revo uninstaller...κανει απεγκατασταση το προγραμμα που θες και βγαζει και τα καταλοιπα που μενουνε μεσα...
vasilis.g Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 μια χαρά είναι το προγραματάκι.....εγώ προσωπικά ειδα μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα του pc μου και κερδίζεις και επιπλέον χώρο αποθήκευσης.καλό επίσης είναι και το pc total care.
Kostaskouk Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 παιδιά, κάνει τίποτα αυτό? αξίζει να το έχεις? επίσης, είναι βαρύ? αν και δεν είναι αντιβιοτικό... Το έχω χρησιμοποιήσει και εγώ πριν από πολύν καιρό, και μετά διαπίστωσα ότι δεν μου δούλευε η κάρτα τηλεόρασης και ήχου (και δεν ξέρω αν είχε κάνει και κάποια άλλη ζημιά). Φαίνεται ότι "καθάρισε" για τα καλά, ότι εύρισκε μπροστά του. Ευτυχώς που προηγουμένως είχα κρατήσει backup του δίσκου μου. Προφανώς δεν το ξανα-χρησιμοποίησα, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, επειδή απ' ότι κατάλαβα πρέπει να γνωρίζεις καλά τί θα πρέπει να του ζητήσεις να σου καθαρίσει (και εγώ δεν έχω τόσο προχωρημένες γνώσεις). Χρησιμοποιώ 13 "καθαριστικά" προγράμματα (έχω αυτή τη λόξα), και κανένα από αυτά δεν μου δημιούργησε πρόβλημα (βέβαια, πριν τα χρησιμοποιήσω, έπαιρνα backup του δίσκου μου, γιατί είχα ήδη "καεί" από το CCleaner). ......Αυτά, από την δική μου "οδυνηρή" εμπειρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.