Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η μονη λυση ειναι να βρεις κανα γειτονα με wifi και κατα προτιμηση ξεκλειδωτο :P

πλεον πολυ σπανιο αυτο.και το ανοιχτο δικτυο αλλα και τα δικτυα με wep

και ομως ειμαι ετοιμος μολις ηρθε ο ΟΤΕ και ολα οκ

---------------------------------

Mode: ADSL_2plus

Traffic Type: ATM

Status: Up

Link Power State: L0

Downstream Upstream

Line Coding(Trellis): On On

SNR Margin (0.1 dB): 108 110

Attenuation (0.1 dB): 285 107

Output Power (0.1 dBm): 15 126

Attainable Rate (Kbps): 17604 1000

πως φαινεται η γραμμη ? τωρα ειμαι με το modem της hol λευκό Alcatel.

μετα απο ενα δευτερο reboot , εφοσον χρονιζει 1,6 για ποιο λογο κατεβαζω απο ΑΤΙ εως 1,3 mb/s?

ρωταω γιατι οταν ειχα φορθνετ οσο χρονιζα τοσο κατεβαζα τουλαχιστον απο 2-3 δυνατα sites.

κατι που ξεχασα να ρωτήσω, η hol δίνει τα μοντεμ με username / password default της hol και οχι του χρήστη, δεν έπρεπε να μου στέλνανε και τα στοιχεια ώστε σε περιπτωση αλλαγής μοντεμ να μπορω να το σεταρω?

πολυ καλη γραμμη.16,5 Mbit Με snr 10 και 28,5 attenuation ειναι πολυ καλη γραμμη.

δεν υπαρχουν στοιχεια.θα βαλεις οτι νανε και θα συνδεθει.για κατεβασμα η με download manager η απο καποιο ftp site για να δεις full ταχυτητας.εκτος αν ειναι πιτα κανα dslam..κανονικα θα πρεπει να εχεις 1.6 -1.8 mbyte/sec

Δεν υπαρχουν κοφτες , αλλα υπολογισε πως δεν θα εχεις την ιδια ταχυτητα ολες τις ωρες της ημερας.

πολλες φορες εχουν αναφερθει κοφτες στην Hol στα p2p.δεν ξερω αν υπαρχουν ακομα

οχι Μαρια το ξερω αυτο, εγω λεω το Account που σου δινει ο παροχος για να κανεις connect στο ιντερνετ.

αν καρφωσω αλλο μοντεμ προφανώς δεν θα μπει κατευθείαν στο ιντερνετ διότι χρειάζεται στοιχεια απο το Account, εκτός και αν γινετε μονο στην hol και με κάποιο τρόπο βλέπει οτι εισαι ενεργος χρηστης hol και δεν χρειάζεται τιποτα.

καλα σίγουρα δεν ειναι ολες η ωρες το ίδιο , μακάρι να έχεις δίκαιο :)

δεν νομιζω οτι το traffic shaping Το βαζουν ανα ωρες η ανα κεντρο αλλα μαλλον γενικα (οταν υπαρχει).εκτος αν δεν τσιγκουνευονται το bandwidth και το ζορισμα και το εβγαλαν.στην ουσια η Hol βλεπει ports .η static εκει θα γινει assing αφου δεν υπαρχει Username/password.οποτε το αν θα συνδεθεις τη Ip θα παρεις τι πακετο ταχυτητας εχεις τι Profile Κτλ γινονται ολα πανω στο port.αν πχ δεν πληρωσεις και θελου να σε κοψουν δεν θα κανουν disable Το username σου αλλα το Port.

Εγω αλλο μοντεμ εχω, ενα της netgear, και εχω βαλει ενα ασχετο username/pass και δουλευει οπως βλεπεις :P

Απλως η hol δουλευει με PPPoE και δεν χρειαζεται το authenication οπως χρειαζεται στον ΟΤΕ, βλεπει οτι εχεις ενεργη συνδεση και συνδεεται. Ευκολο για να μην κανεις ξεχωριστα usernames και pass.

Tα μονα usernames/pass που εχω ζητησει ειναι για το MyHol, στην σελιδα της hol, που βλεπεις τον λογαριασμο σου και διαφορες ρυθμισεις. Παιρνεις τηλ και στα στελνουν στο κινητο σου.

ααα μαλιστα , ωραια πραματα η hol :P

η φορθνετ δεν εχει τετοιες μαγκιες και εγω γνωριζα τον παραδοσιακο τροπο χεχεχε

δεν το θεωρω μαγκια οτι δεν εχεις username kai password.εχει τα καλα του εχει και τα ασχημα.το κακο ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις τραμπα πχ με καποιο φιλο το account πχ για να παρεις εσυ την static πχ.

επισης η forthnet εχει Username kai password διοτι με αυτα τα στοιχεια μπαινεις και σε Hot spot.

το ευκολο ειναι να μην εχεις στοιχεια διοτι γλυτωνεις ενα μεγαλο Traffic σε radius server κτλ.(χρημα,χρονο)επισης στην forthnet και στην otenet Με τα ιδια στοιχεια μπαινεις για να στειλεις δωρεαν sms και με τα ιδια στοιχεια εχεις email.αν και πλεον στην forthnet στα thomson v8 οσο ξερω οταν τα βαζεις πανω στην γραμμη σεταρονται αυτοματα με Username kai password οποτε ο χρηστης δεν εχει να κανει τιποτα.ειναι σαν να μην εχει καθολου στοιχεια οπως στην Hol.

το καθενα εχει τα + εχει και τα - του.

βεβαια στην Hol μπορει πχ να σου δωσουν email και στοιχεια για το site για τον λογαριασμο τα οποια να ειναι τα ιδια και να μην εχουν καμια σχεση με προσβαση στο ιντερνετ.

για τον απλο χρηστη εχει πολλα συν το να μην υπαρχει username kai password για την συνδεση και απλα να υπαρχει για το email/οnline Λογαριασμο κτλ

Δημοσ.

μετα απο 2-3 μερες εχω να πω οτι ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος απο την HOL και οτι η γραμμή παει μια χαρα .

εβαλα να δοκιμασω το linksys και επαθα πλακα με τις ταχύτητες στο download , χρονιζει 1,5mb και τοσο κατεβαζει....αυτο το μοντεμακι το εχω 3 χρονια και οσα εχω δοκιμασει ειναι μακραν πολυ καλυτερο απο τα αλλα που δίνουν...

Για να μην λεμε μονο τα παράπονα.... ;)

Δημοσ.

μετα απο 2-3 μερες εχω να πω οτι ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος απο την HOL και οτι η γραμμή παει μια χαρα .

εβαλα να δοκιμασω το linksys και επαθα πλακα με τις ταχύτητες στο download , χρονιζει 1,5mb και τοσο κατεβαζει....αυτο το μοντεμακι το εχω 3 χρονια και οσα εχω δοκιμασει ειναι μακραν πολυ καλυτερο απο τα αλλα που δίνουν...

Για να μην λεμε μονο τα παράπονα.... ;)

το Linksys το 200 αν εχεις αυτο παιζει πολυ καλα σε καλες γραμμες αλλα παιζει πολυ χαλια σε χαλια γραμμες.δεν τα παει καλα με τα μεγαλα attenuation.απλα για το wag200 περα οτι να βαλεις το Last firmwτare Μπορεις να βαλεις επισης και το Open wag το firmware που σου δινει εξτρα πραγματα.πολυ καλο ρουτερ αν ηταν και πιο stable σε πιο χαλια γραμμες θα ηταν αστερι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...