Προς το περιεχόμενο

wordpress

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας

έχω ένα blog και θέλω να το μετανομασω πείτε καμία ιδέα. Και κάτι ακόμα δεν μπορώ να βάλω τους περισσότερους κώδικες html στο blog

Δημοσ.

Θα γίνω λίγο κακός αλλά ρε παιδιά αν δεν έχετε οίστρο μην ανοίγεται και δεν ξέρετε τι να γράψετε (δεν λέω για τον φίλο που άνοιξε το θέμα γενικά γιατί διαβάζω πολλά τελευταία) . Όσο αναφορά για τον τίτλο πες μας όπως είπαν τα παιδιά παραπάνω τι πραγματεύεται για να σε διαφωτίσουμε κατάλληλα. Επίσης τι εννοείς ακριβώς δεν δέχεται html κώδικα; Aν το blog σου το φιλοξενείς σε δικό σου χώρο(hosting) μπαίνεις μέσω /ftp και ανοίγεις το αρχείο που θες και κάνεις τις αλλαγές.

Δημοσ.

ασχολητε κύριος με την τεχνολογία αλλά και με άλλα θέματα.

τι ενοω με το html πχ δεν μπορώ να βάλω ανέκδοτα η κάτι άλλο στα widgets η ακόμα και σε σιλιδα που μπενει με html.

μου βγάζει να βάλω η κείμενο η html όταν βάζω το html μου το κόβει και αφήνει το μισό

Δημοσ.

Δοκίμασε από τον κώδικα να βάλεις το μέλος που έχει http και εμένα μου έκανε αυτό που λες αλλά το έφτιαξα με αυτόν τον τρόπο. Τώρα όσο για τίτλο επειδή δεν γίνεσαι ιδιαίτερα σαφής δεν μας δίνεις το link του blog σου να ρίξουμε μια ματιά και να σκεφτούμε τίποτα;

ΥΓ: Ελπίζω πως αυτό δεν αντιτίθεται στους κανόνες λειτουργίας του forum γιατί δεν το θυμάμαι και σίγουρα :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...