Xaralambos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα Έχω αγοράσει domain, host κτλ μετά απο προτροπή του hoster αλλάξαμε το host σε linux, γιατί το σάιτ είναι σε joomla. έφτιαξα το σάιτ, έκανα τη βάση export και το σάιτ σε zip. τα ανέβασα σε υποφάκελο του τύπου todomainmou.gr/TEST έκανα extract το zip και upload τη βάση. έκανα τις ρυθμίσεις στο configphp αλλά το σάιτ επιμένει να μην λειτουργεί.ενώ σε local λειτουργούσε κανονικά. μου βγάζει το εξής: Fatal error: Cannot redeclare JConfig::$ftp_host in /var/www/vhosts/todomainmou.gr/httpdocs/TEST1/configuration.php on line 34 μπορεί κανένας να βοηθήσει?
SpirosLouis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μάλλον στην 34 σειρά του configuration.php είναι το πρόβλημα...πρέπει να λέει: > var $host = 'localhost';
Xaralambos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 το έχω δοκιμάσει- αλλάξει σε όλους τους πιθανούς σνδυασμούς.. επίσης δοκίμασα να κάνω ξανα εγκατάσταση το joomla γιατί το ανέβασα έτοιμο, και δεν γινόταν μου έβγαζε error . και στο τέλος δοκίμασα απο τα aplications που έχει το plesk και μου βγάζει : Installation of joomla Error: This application cannot be installed because its installation requirements are not met. Contact your hosting provider to resolve this issue. Requirements Database mysql version 5.0.4 Back to application list οπότε λέω μήπως φταίει αυτό ^ που δεν δουλεύει το σάιτ? έχω μείνει.. επίσης περιμένω εδώ και 2 ώρες να μου απαντήσουν απο το support του host ..
SpirosLouis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 μπας και δεν έχεις φτιάξει βάσης δεδομένων; ή δεν έχεις βάλει σωστά τους κωδικούς;
Xaralambos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 όλα τα έχω κοιτάξει . έχω φτιάξει βάση και έκανα upload το αρχείο της βάσης που είχα φτιάξει τοπικά.. κοίτα και το config.: <?php class JConfig { var $offline = '0'; var $editor = 'tinymce'; var $list_limit = '20'; var $helpurl = 'http://help.joomla.org'; var $debug = '0'; var $debug_lang = '0'; var $sef = '0'; var $sef_rewrite = '0'; var $sef_suffix = '0'; var $feed_limit = '10'; var $feed_email = 'author'; var $secret = 'DCXElZaH14qxS4Hu'; var $gzip = '0'; var $error_reporting = '-1'; var $xmlrpc_server = '0'; var $log_path = 'domainmou.net.gr/httpdocs/TEMP1/logs'; var $tmp_path = 'domainmou.net.gr/httpdocs/TEMP1/tmp'; var $live_site = ''; var $force_ssl = '0'; var $offset = '0'; var $caching = '0'; var $cachetime = '150'; var $cache_handler = 'file'; var $memcache_settings = array(); var $ftp_enable = '0'; var $ftp_host = '127.0.0.1'; var $ftp_port = '21'; var $ftp_user = 'onoma'; var $ftp_pass = 'kwdikos'; var $ftp_root = ''; var $dbtype = 'mysql'; var $host = 'localhost'; var $ftp_host = 'localhost'; var $user = 'dbuser''; var $db = 'onomavashs'; var $dbprefix = 'jos_'; var $mailer = 'mail'; var $mailfrom = '[email protected]'; var $fromname = 'onomasait'; var $sendmail = '/usr/sbin/sendmail'; var $smtpauth = '0'; var $smtpsecure = 'none'; var $smtpport = '25'; var $smtpuser = ''; var $smtppass = ''; var $smtphost = 'localhost'; var $MetaAuthor = '1'; var $MetaTitle = '1'; var $lifetime = '150'; var $session_handler = 'database'; var $password = 'kwdikos'; var $sitename = 'onomasite'; var $MetaDesc = 'Joomla! - δυναμική εφαρμογή για θεματικές πύλες και σύστημα διαχείρισης περιεχομένου'; var $MetaKeys = 'joomla, Joomla, myjoomla, ελληνική έκδοση, δυναμικός ιστότοπος, εφαρμογή διαχείρισης περιεχομένου'; var $offline_message = 'Εκτός λειτουργίας για τεχνικούς λόγους. Παρακαλώ, προσπαθήστε αργότερα.'; }
SpirosLouis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 στο line 35 έχεις βάλει το όνομα του user της database σωστά;
Xaralambos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 ναι οπότε λέω: μήπως φταίει το error που μου έβγαλε νωρίτερα που προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση απο το πάνελ του plesk > Error: This application cannot be installed because its installation requirements are not met. Contact your hosting provider to resolve this issue. Requirements Database mysql version 5.0.4 Back to application list
SpirosLouis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Επικοινώνησε μαζί τους ή περίμενε κανέναν που να το ξέρει το πρόβλημα.
denuparxo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Στο dbuser πρεπει να βαλεις το σωστο user. Αν δηλαδη η βαση δεδομενων ειναι site_tosite στο dbuser παει το ''site'' Το εχεις βαλει σωστα;
SpirosLouis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 στο line 35 έχεις βάλει το όνομα του user της database σωστά; ναι οπότε λέω: μήπως φταίει το error.. ...
Xaralambos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 problem solved! τελικά ήταν σωστές οι αλλαγές που είχα κάνει στο conig κάτι με τους κωδικούς της βάσης έφταιγε + το ότι είχαμε μόνο μια βάση στο σέρβερ την οποία την χρησημοποιούσαμε αλλού.. τελικά μας έδωσαν άλλη μια ,+ διόρθωσαν μόνοι τους το config(παρ'ότι δεν είναι δουλειά τους να ασχολούνται με τέτοια θέματα). οπότε +1 στην pointer.gr για το καλό support. site up: http://cityvibes.net.gr/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.