Προς το περιεχόμενο

Laptop για Gaming

Metalman9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους.

Ανεβαινω Πάτρα τώρα σε καμια βδομάδα για σπουδές και είμαι στο ψάξιμο για φορητό.

Θα χρεισιμοποιείται πολύ για gaming εξού και 8έλω μια δυνατή κάρτα γραφικών. Π.χ Geforce 560M.

Tο πρόβλημα είναι ότι στην Ελλάδα δεν βρίσκω που8ένα τέτοιους φορητούς με λιγοτερο απο 1300ευρώ και εγώ δίνω μέχρι 1150.

Οι μόνοι που βρήκα είναι http://www.msystems.gr/index.php?category=1142&product=12628 και http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Maestro-HR-i7-850-BD-2VR.htm οι οποίοι όμως εχουν μια αρκετά κατώτερη κάρτα γραφικών η οποία δεν θα με κρατήσει καν για τα 3 χρόνια απο το 5 που 8α χρειαστώ τον φορητό.

Έχει κάποιος κάτι καλύτερο υπόψην του?

Επίσης έχω βρει πολύ κάλες ευκαιρίες απο Αμερική αλλα φοβάμαι πως το κόστος θα ανέβει τρέλλα απο τους τελωνειακούς δασμούς και το ΦΠΑ εδώ στην Ελλάδα. Ξέρει κάποιος πόσο επιπλέον θα πληρώσω στο τελωνείο αν η αξία του φορητού απο Αμερική είναι 800ευρώ?

-Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Φίλε δεν το έχω σκεφτεί και πολύ αλλα επειδή είμαι απο Κύπρο και 3 φορές το χρόνο θα πηγαινοέρχομαι προτίμησα φορητό.

Δημοσ.

Φίλε δεν το έχω σκεφτεί και πολύ αλλα επειδή είμαι απο Κύπρο και 3 φορές το χρόνο θα πηγαινοέρχομαι προτίμησα φορητό.

Πάρε έναν σταθερό με 900ε και ένα φθηνό netbook για όταν κατεβαίνεις Κύπρο..!

Είναι κρίμα να δώσεις τόσα λεφτά σε ένα pc που σε 2 χρόνια από τώρα δεν θα παίζει τα παιχνίδια που θα βγαίνουν, και το χειρότερο απ όλα, δεν θα μπορείς να το αναβαθμίσεις....

Δημοσ.

Τελικά βλέπω την λύση απο Αμερική ως την πιο πιθανή μιας και εχω συγγενείς οι οποιοι μπορουν να βοηθήσουν όπως μπορούν.

Ξέρει κανείς περισσότερες πληροφορίες για τέτοιες περιπτώσεις?

Αν μου στείλουν το λαπτοπ με κουριερ πόσο δασμο + ΦΠΑ θα πληρώσω συνολικά? Υπάρχει κάποια μείωση για φοιτητές?

Mπορώ αν παραποιήσω την απόδειξη να μειώσω την τιμή και ετσι να μου έρθει ο δασμός και το ΦΠΑ πολύ λιγότερα?

Άλλος τρόπος για να γλυτώσω αύτες τις επιπρόσ8ετες χρεώσεις?

Δημοσ.

Ο μόνος τρόπος να γλιτώσεις σίγουρα τους δασμούς είναι να στο φέρουν οι ίδιοι οι συγγενείς σου. Αλλιώς μπορεί να το πληρώσεις πολύ παραπάνω απ ότι αν το έπαιρνες από εδώ.

Δημοσ.

Τελικά βλέπω την λύση απο Αμερική ως την πιο πιθανή μιας και εχω συγγενείς οι οποιοι μπορουν να βοηθήσουν όπως μπορούν.

Ξέρει κανείς περισσότερες πληροφορίες για τέτοιες περιπτώσεις?

Αν μου στείλουν το λαπτοπ με κουριερ πόσο δασμο + ΦΠΑ θα πληρώσω συνολικά? Υπάρχει κάποια μείωση για φοιτητές?

Mπορώ αν παραποιήσω την απόδειξη να μειώσω την τιμή και ετσι να μου έρθει ο δασμός και το ΦΠΑ πολύ λιγότερα?

Αν γραψει πανω στο δεμα gift θα πληρωσεις μονο το ΦΠΑ(15%) και φυσικα να παραποιησετε το αρχικο ποσο,προς τα κατω!

Δημοσ.

Ναι για αυτό μιλάω!

Άλλα το ΦΠΑ στην Ελλάδα δεν είναι 23%?

Η απόδειξη παραποιείται εύκολα αφου θα είναι σε μορφή email σωστά?

Δημοσ.

Αν γινεται να στο στειλουν χωρις κουτι και χυμα για να φαινεται οσο το δυνατον μεταχειρισμενο. Μετα δηλωνεται ως γκιφτ και η αναγραφομενη αξια καθως και η αξια ασφαλισης θα πρεπει να ειναι ισες και αρκετα χαμηλοτερες της πραγματικης αλλα και οσο το δυνατον πιο πιστευτες. Πες να βαλουν και ενα σημειωμα "χρονια πολλα αγορι μου σ'αγαπαμε πολυ"

Δημοσ.

Αν το στείλουν σαν gift γιατι πρέπει να βάλουν τιμή πάνω;;;; Έστω οτι εγω είμαι Αμερική και αγοράζω απο ένα μαγαζί ένα λάπτοπ και ΜΕΤΑ το στέλνω Ελλάδα στον ανιψιό μου σαν δώρο, γιατι πρέπει να βάλω τιμή πάνω;;;;

Δημοσ.

Αν το στείλουν σαν gift γιατι πρέπει να βάλουν τιμή πάνω;;;; Έστω οτι εγω είμαι Αμερική και αγοράζω απο ένα μαγαζί ένα λάπτοπ και ΜΕΤΑ το στέλνω Ελλάδα στον ανιψιό μου σαν δώρο, γιατι πρέπει να βάλω τιμή πάνω;;;;

Φίλε είχα ακριβώς την ίδια απορία και δυστυχώς ότι αποστέλνεται με κουριερ η ταχυδρομικός απο χώρες εκτός ΕΕ έστω και αν είναι δώρο φορολογείται! Τώρα αν είναι αξίας 150-200ευρώ και κάτω και μαρκαρισμένο σαν δώρο συνήθως ο τελώνης σου λέει να πας στο καλό χωρις να σε επιβαρύνει επιπλέον!

Αν δεν αποστάλει απόδειξη με το αντικείμενο, ζητούν απο εσένα, αν δεν έχεις ούτε εσύ τότε κάποιος τελώνης απλά το κοστολογεί όπως νομίζει αν δεν κανω λάθος!

Φίλε Giorgos09 ευχαριστώ για τις επιπλέον πληροφορίες!

Το έχεις ξανακάνει?

Δημοσ.

Δεν εχω καθολου εμπειρια απο τελωνειο. Οτι ξερω το εχω διαβασει η ακουσει. Σιγουρα ενα μεταχειρισμενο προιον το φορολογουν λιγοτερο και σιγουρα οτι τιμη και αν δηλωσεις αν η ασφαλεια ειναι μεγαλυτερη θα παρουν αυτην σαν αξια αν ειναι λογικη φυσικα.

Αυτα 2103530342 και 2103530344 ειναι τα τηλεφωνα του τελωνειο στο Ελ. Βενιζελος. Πες την απορια σου. Δηλαδη αν υπωκεισαι σε φορο στην περιπτωση σου.

Δημοσ.

Μιας και ειδες και turbo-x κοιτα εδω

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Iron-i727-850-II.htm

δεν υαρχει περιπτωση να βρεις κατι φθηνοτερο απο Ελλαδα με αυτα τα χαρακτηριστικα..

Α, το φέρανε και με την 560m ενώ τη τιμή του έπεσε λιγάκι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...