grosni Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα, Θέλω να υλοποιήσω ένα αριθμητικό κύκλωμα με χρήση της γλώσσας VHDL. Είναι εργασία σχολής. Αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος δίνω και αμοιβή. Ευχαριστώ!
Vazelaki951 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα, Θέλω να υλοποιήσω ένα αριθμητικό κύκλωμα με χρήση της γλώσσας VHDL. Είναι εργασία σχολής. Αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος δίνω και αμοιβή. Ευχαριστώ! εργασία η πτυχιακή? αν είναι μια εργασία απλή για το μάθημα τότε δεν χρειάζεται να δώσεις λεφτά, θα πρόκειται για κάτι εύκολο δώσε περισσότερες πληροφορίες για το τι θέλεις...
grosni Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Η υλοποίηση της σχεδίασης θα γίνει με χρήση της γλώσσας περιγραφής υλικού VHDL και η προσομοίωσή της με το εργαλείο προσομοίωσης ModelSim. Αν ενδιαφέρεται κάποιος να μου πεις να του στείλω την εκφώνηση της άσκησης γιατί έχει εκτενή περιγραφή.
Vazelaki951 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Η υλοποίηση της σχεδίασης θα γίνει με χρήση της γλώσσας περιγραφής υλικού VHDL και η προσομοίωσή της με το εργαλείο προσομοίωσης ModelSim. Αν ενδιαφέρεται κάποιος να μου πεις να του στείλω την εκφώνηση της άσκησης γιατί έχει εκτενή περιγραφή. ε λίγο, να καταλάβουμε και τι θες...
grosni Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Vazelaki951 αφού μου είπες ότι δεν ξέρεις και πολλά. Γιατί συνεχίζεις; Αν κάποιος ενδιαφερθεί θα μου απαντήσει σε pm. Θα σε παρακαλούσα να μη κάνεις το δικηγόρο του διαβόλου στο post μου. Ευχαριστώ!
Vazelaki951 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Vazelaki951 αφού μου είπες ότι δεν ξέρεις και πολλά. Γιατί συνεχίζεις; Αν κάποιος ενδιαφερθεί θα μου απαντήσει σε pm. Θα σε παρακαλούσα να μη κάνεις το δικηγόρο του διαβόλου στο post μου. Ευχαριστώ! ρε φίλε γιατί κολλάς τώρα? απλα σου λέω ΠΕΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ... για να δει ο κόσμος και να σου απαντήσει... Αυτό είναι πολύ γενικό Θέλω να υλοποιήσω ένα αριθμητικό κύκλωμα με χρήση της γλώσσας VHDL Τεσπα, καλή συνέχεια...
grosni Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Καταρχάς το "ρε φίλε" στους φίλους σου. Εμένα δε με γνωρίζεις και από ότι φαίνεται το κόλλημα είναι δικό σου γιατί συνεχίζεις να postareis σε κάτι που δεν γνωρίζεις. Επειδή δεν το γνωρίζεις εσύ δε σημαίνει ότι πρέπει να το κάνω τόσο αναλυτικό εδώ. Άσε που δε γίνεται εκ των πραγμάτων. Ένας που ξέρει από VHDL και αριθμητικά κυκλώματα θα μου πει αν θέλει να αναλάβει την εργασία σε κάθε περίπτωση. Μη το συνεχίζεις.
Vazelaki951 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Καταρχάς το "ρε φίλε" στους φίλους σου. Εμένα δε με γνωρίζεις και από ότι φαίνεται το κόλλημα είναι δικό σου γιατί συνεχίζεις να postareis σε κάτι που δεν γνωρίζεις. Επειδή δεν το γνωρίζεις εσύ δε σημαίνει ότι πρέπει να το κάνω τόσο αναλυτικό εδώ. Άσε που δε γίνεται εκ των πραγμάτων. Ένας που ξέρει από VHDL και αριθμητικά κυκλώματα θα μου πει αν θέλει να αναλάβει την εργασία σε κάθε περίπτωση. Μη το συνεχίζεις. και που θες να ξέρω, αφου εσύ δεν ξέρεις τι ζητάς... σου το είπα γίνε ποιο συγκεκριμένος... και 2ον σου είπα να γράψεις αυτό που θέλεις ακριβώς, όχι για μένα άλλα για τον κόσμο εδώ μεσα... είναι σαν να πας σε ένα μαγαζί και να λες "θέλω μια μνήμη RAM" και μόλις σε ρωτήσει ο υπάλληλος τι RAM Θέλεις, να τον αρχίσεις στης βλακείες αυτό κάνεις και εσύ με μένα.. τέσπα, μην σπαμάρουμε άλλο...
nrkmaiden Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 πες την εκφωνηση τουλαχιστον....Να δουμε τι ζηταει και βλεπουμε.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.