Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με modem airties rt 204


Sartiv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σας!!

 

Λοιπον, ειχαμε ενα modem airtiest rt 204 το οποιο χαλασε και το αντικαταστησαμε (καθως ηταν μεσα στην εγγυηση).

 

Χτες το βραδυ που πηγαμε να το εγκαταστησουμε, συνδεοντας με το pc (με windows xp):

 

1) Δεν αναβε το φωτακι της γραμμης ADSL.

2) Δεν αναβε το φωτακι του ethernet.

 

Να σημειωθει οτι τα καλωδια ειναι απολυτως σωστα συνδεμενα και εχουν ελεγχθει πολλες φορες.

 

Η πρωτη μου υποψια ειναι φυσικα οτι το modem το συγκεκριμενο εχει προβλημα, καθως θα επρεπε να αναψει τουλαχιστον το λαμπακι του ADSL.

 

Παρολο αυτο, εβαλα το cd easy installation, και εκανα ολη τη διαδικασια και οταν εφτασε στο βημα της αναγνωρισης του modem, οπως αναμενοταν, απετυχε. Δεν βρισκει το modem.

 

Aλλαξα τα καλωδια με αλλα, μηπως εκει ηταν το προβλημα αλλα τζιφος.

 

Ποια ειναι η γνωμετευση σας, κυριοι ειδικοι του φορουμ; :P

 

Προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι ειναι ΚΑΙ ΑΥΤΟ το modem προβληματικο. Ευχαριστω εκ των προτερων!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ενα απ οτα δυο.αν δεν αναβει το adsl λαμπακι σημαινει η οτι δεν λειτουργει καθολου που μαλλον αυτο γινεται αφου δεν μπαινεις καν στο Interface η απλα ειναι λαθος annex που αν θυμαμαι πρεπει μεσα απο το μενου να οριζεις annex.

μην δοκιμαζεις με το cd αλλα μπες με την Ip μεσα.και δες τι γινεται.οι Ip στο Pc να ειναι στο αυτοματο.επισης δοκιμασε Hard reset Με το μικρο κουμπακι στο πισω μερος του ρουτερ.το πατας για 4-5 seconds και χανει ολες τις ρυθμισεις.θα σβησουν τα λαμπακια και θα ξαναναψουν αν γινει σωστα εκτος αν δεν παιζει καθολου οποτε εκει δεν θα κανει τιποτα.και αν εχει προβλημα μην σου δωσουν παλι τουρκικο air ties>οτιδηποτε αλλο .ουτε crypto βεβαια.τοσα ρουτερ υπαρχουν αυτο το σαπιδι σου δωσαν?

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ελπιζω απλα να μην εχει προβλημα το καλωδιο σου η να εχεις απενεργοποιησει καμια καρτα δικτυου και δεν το βρισκει.επισης ξερεις αν το ρουτερ σου παιζει και στα 2 annex?στο ιντερνετ βλεπω οτι μαλλον οχι.αρα μην ειναι λαθος annex.δες τι γραφει πανω η συσκευασια η το manual.και δοκιμασε να μπεις στο μενου του απο την Ip.περα απο το power αναβει κανα λαμπακι wireless η κανα λαμπακι Lan οτι εχεις βαλει πχ καλωδιο πανω?και ποτε μην χρησιμοποιηεις τα cd στην εγκατασταση.παντα να πηγαινεις απο την Ip γιατι πολλα cd δεν παιζουν σωστα η δεν παιζουν σε ολα τα λειτουργικα και γενικως κανουν διαφορα κουλα και μπορει να σε μπερδεψουν περισσοτερο απο οτι να σε βοηθησουν.και ναι αν ειναι σωστο annex το λαμπακι θα πρεπει να αναβοσβηνει τουλαχιστον οτι ψαχνει για γραμμη και προσπαθει να συγχρονισει.(εκτος αν ειναι λαθος annex) οποτε εκει δεν θα κανει τιποτα.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...