slipknot Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μήπως είπαν κι ότι ο μισθός δίνεται σε είδος, ένα chickenburger;
panagos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μήπως ο λόγος που δεν μπορείς να βρεις δουλειά είναι επειδή πίστεψες ότι υπάρχει ημερομίσθιο ενός ευρού;;
-nick- Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδια εδω σε αλλες δουλειες ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ , και καλα για προυπηρεσια. Δεν μου φαινεται παραλογο καποιοι να σου πουν 1 ευρω την ωρα ή την μερα
Vazelaki951 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδια εδω σε αλλες δουλειες ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ , και καλα για προυπηρεσια. Δεν μου φαινεται παραλογο καποιοι να σου πουν 1 ευρω την ωρα ή την μερα ναι υπαρχουν πολλοί στόκοι μετα γράψε στο βιογραφικό σου, δούλεψα στην χυζ εταιρία χωρίς να αμείβομαι μόνο και μόνο για να αποκτήσω πορυπηρεσία... τεσπα, δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος να πηγαίνει σε τέτοια, γιατί οταν πας μετά σε μια άλλη κανονική δουλειά και δει ο άλλος το βιογραφικό σου, θα δει ότι δούλεψες σε μια μαπα εταιρία, αρα για αυτόν είναι σαν να μην έχεις προυπηρεσία... τεσπα.. ΥΓ: σε αυτές τις εταιρίες βγαίνει το όνομα εύκολα, μην μασάς ... και να μην το γράψεις ότι δούλεψα σαν χαζός για πουπηρεσία θα το καταλάβει μόνος του για τι επρόκειτο... τεσπα....
gbras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 ποσο χρονων εισαι clare? εχεις σπουσασει κατι η εχεις προυπηρεσια?
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Παντως αμα ειναι μικρη,μπορει να δουλευει για 3 χρονια και θα βγαλει πανω απο 900 ευρω (ενταξει δεν θα ειναι κ ειλωτας να δουλευει καθε μερα).Πιστευω να της φτανουν για τα διδακτρα.
SpY Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Εδώ οι κινέζοι παίρνουν 2$ την μέρα με μεροκάματο απο ήλιο σε ήλιο Αρά με 1ευρώ την μέρα είσαι μια χαρα
The_Judas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Γύρω στα 170-200$ το μήνα είναι ο βασικός στην Κίνα και ανεβαίνει τουλάχιστον 10% κάθε χρόνο.
sakisRho Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Γύρω στα 170-200$ το μήνα είναι ο βασικός στην Κίνα και ανεβαίνει τουλάχιστον 10% κάθε χρόνο. Nαι αλλα στην Κινα μαλλον θα ζεις με 200 ευρω τον μηνα. Στην Ελλαδα δεν φτανουν ουτε για φραπε.
cassidy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι, μάλλον ζεις, υπό συνθήκες όμως πολύ χειρότερες από τα standards οποιουδήποτε ευρωπαίου πολίτη.
Mirlogria Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Ακόμα και σε McDonalds πήγα και μου είπαν οτι πληρώνουν 1 ευρώ την ημέρα (ημιαπασχόληση), έλεος... Όταν λες ημιαπασχόληση εννοείς full 4ωρο ή λιγότερο;Στα McDonalds Ελλάδας ή Κίνας; Υ.Γ. Άμα είναι έτσι,εγώ σου δίνω 2€ και πληρωμένες βενζίνες/πρωϊνό καφέ/κουλουράκι/Σαλονικιώτικη μπουγάτσα να έρχεσαι 7-9 να σηκώνεις κάνα τηλέφωνο,το ψήνεις;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Υ.Γ. Άμα είναι έτσι,εγώ σου δίνω 2€ και πληρωμένες βενζίνες/πρωϊνό καφέ/κουλουράκι/Σαλονικιώτικη μπουγάτσα να έρχεσαι 7-9 να σηκώνεις κάνα τηλέφωνο,το ψήνεις; Κουβαρντας...κ μετα λεμε οτι οι εργοδοτες στην Ελλαδα δεν εχουν κοινωνικο προσωπο.Ψηνομαι κ γω.Οποιος προλαβει.Σημειωτεον πρωτος εστειλα ποστ,μην ξηγηθεις πουστικα ετσι?Σε μενα θα δωσεις το ποστο.
black_widow Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μία γνωστή μου πήγε , δούλεψε ένα μήνα , λουκέτο η επιχείρηση και έμεινε απλήρωτη...Και που βρήκε , πολύ που πληρώθηκε
zazik Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 26 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 26 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Όταν λες ημιαπασχόληση εννοείς full 4ωρο ή λιγότερο;Στα McDonalds Ελλάδας ή Κίνας; Υ.Γ. Άμα είναι έτσι,εγώ σου δίνω 2€ και πληρωμένες βενζίνες/πρωϊνό καφέ/κουλουράκι/Σαλονικιώτικη μπουγάτσα να έρχεσαι 7-9 να σηκώνεις κάνα τηλέφωνο,το ψήνεις; Ενας Κατα 99% σου κάναν πλάκα. Αυτό που λες απλα δεν υπάρχει! Μήπως είσαι troll? Και ενας δυο Γεια σας επιχειρηματίες μου εσεις που πληρώνετε και χοντρά...για σας καμάρια του Βορρά , για σας μέλλον της Ελλάδος.... Γεια σας οι τα παντα γνωρίζοντες και τα πάντα ποιώντες, με χρόνια εμπειρία στο εμπόριο και στην εργασία. Ο ένας 23 και ο αλλος 21 χρονών Ο ένας κληρονόμησε επιχείρηση και ο αλλος βρήκε δουλειά μέσω γνωστού... Καμάρια μου εσείς....!!! Οχι που θα λείπατε απο τετοια συζήτηση....!!!! Γεια σε όλους. Ακόμα και σε McDonalds πήγα και μου είπαν οτι πληρώνουν 1 ευρώ την ημέρα (ημιαπασχόληση), έλεος... Καμιά συμβουλή? Κάτι εύκολο? Ψάχνω εργασία για να πληρώσω κάποια δίδακτρα αλλά τίποτα, έχω απελπιστεί. την ώρα....ίσως...και πάλι δεν βγαίνουνε τα μαθηματικά. Συμβουλή? Αν δεν είναι για κάτι σταθερό , φύλλάδια κοίτα , καφετέριες αν είσαι γυναίκα( δυσκολα και πάλι). Καμαριέρα , να πλύνεις σκάλες στην τελική. Για δίδακτρα ακόμα και λουστράκι , εφόσων ο σκοπός είναι ιερός. ΥΓ : και κάτι άλλο σκέφτηκα που για τους πελάτες θα ήτανε kinky , "I do it for my college" , "ελληνιδες φοιτήτριες σε κρίση" κλπ , αλλά δεν το λέω , γιατί δεν ξέρω τις ηθικές σου αναστολές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.