Προς το περιεχόμενο

Forthnet 2play + Nova Start Pack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Σκεφτομαι να αλλαξω απο ΟΤΕ μετα απο 4 χρονια και να παω σε Forthnet καθαρα λογω στενων οικονομικων. Εχω επιλεξει ηδη το πακετο που με ενδιαφερει (Forthnet 2play με 41,24€ το μήνα).

Ειδα επισης και την εξης προσφορα, που δινει το ιδιο πακετο μαζι το βασικο πακετο Nova παλι με 41,24€ το μήνα!

Σε περιπτωση που προλαβεις και τα δωρεαν αποθεματα στον εξοπλισμο δηλαδη, ειναι σαν να σου δινει ενα χρονο Nova δωρεαν??

Με μπερδευουν κ λιγο οι σημειωσεις στο κατω μερος της σελιδας:

Σημειώσεις:

1. Η προσφορά 'Forthnet 2play + Nova Start pack στην τιμή του Forthnet 2play για 12 μήνες' ισχύει για αιτήσεις έως και 30/09/11 με 12μηνη δέσμευση. Μετά το πέρας του 12μηνου οι τιμές και στις 2 υπηρεσίες διαμορφώνονται σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο (με 20% έκπτωση και στις 2 υπηρεσίες για πάντα).

2. Η προσφορά του Δωρεάν εξοπλισμού NovaBox HD 831 και του Δορυφορικού πιάτου ισχύει ΜΟΝΟ για νέους συνδρομητές Nova που θα αιτηθούν του Προνομίου για πρώτη φορά.

3. Οι παραπάνω τιμές είναι τελικές και συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 23%.

4. Αφορά αποκλειστικά σε νέους και υφιστάμενους συνδρομητές Forthnet & Nova, που αποκτούν πρώτη φορά συνδυασμό υπηρεσιών Forthnet & Nova μαζί.

5. Η παροχή του wifi router αφορά σε νέους συνδρομητές Forthnet.

6. Τέλος ενεργοποίησης για ενεργή τηλεφωνική γραμμή: 29,90€.

7. Μηνιαίο τέλος της υπηρεσίας HD:4.99€, 2 μήνες δωρεάν HD για νέους συνδρομητές Nova.

Η υπηρεσία HD τι ειναι? Περιλαμβανεται στη τιμη ή ειναι εξτρα? Και αν οχι, ειναι υποχρεωτικη η συνδρομη της?

Οποιος εχει εμπειρια απο Nova παρακαλω ας μου δωσει τα φωτα του. :)

Δημοσ.

Η υπηρεσια HD ειναι για να βλεπεις ταινιες/παιχνιδια σε HD αναλυση.

Ψηφιακα δηλαδη. Αυτο απαιτει εξτρα αποκωδικοποιητη αλλα και εξτρα χρηματα (τα +5 ευρω μηνιαιως που εχεις σημειωσει)

Επισης, μην μπερδευεσαι!

Σου προσφερουν τηλεφωνια + nova ΑΛΛΑ αυτο το πακετο:

http://www.nova.gr/el-gr/products/782-.cmt

Π@π@ρια μεντολες δηλαδη.

Μονο το National Geographic αξιζει. ^_^

Δημοσ.

Εχεις δικιο... :(

Το πακετο ειναι σαπιο (πιστευα οτι τα αθλητικα καναλια που εγραφε ηταν τα NovaSports, αλλα τελικα ειναι κατι ακυρα Eurosport κτλ).

Aκομη και αν στο δινουν τζαμπα δεν ξερω κατα ποσο αξιζει να μπλεξεις με συμβολαια.

Δημοσ.

Εχει βαλει κανεις (ή εχει ακουσει απο γνωστο του) forthnet με προπληρωμη 12 μηνων?

Θα το εμπιστευοσασταν αν ειχατε τα χρηματα?

Δημοσ.

Εχει βαλει κανεις (ή εχει ακουσει απο γνωστο του) forthnet με προπληρωμη 12 μηνων?

Θα το εμπιστευοσασταν αν ειχατε τα χρηματα?

τι εννοείς? εγω αν δεν ήμουν ήδη συνδρομητης forthnet θα το έπαιρνα το συγκεκριμένο πακέτο αφού θα γλίτωνα περίπου 4 μήνες.

Δημοσ.

τι εννοείς? εγω αν δεν ήμουν ήδη συνδρομητης forthnet θα το έπαιρνα το συγκεκριμένο πακέτο αφού θα γλίτωνα περίπου 4 μήνες.

Σημερα μολις υπεβαλα την αιτηση και απλα ειμαι λιγο επιφυλακτικος. Ελπιζω να μην το μετανιωσω...

Δημοσ.

μια χαρα ειναι η προσφορα

παιρνεις δωρεαν εξοπλισμο hd και βλεπεις τα ελληνικα καναλια, ντοκυμαντερ αθλητικα μουσικα παιδικα.....

τι εχεις να χασεις?

Δημοσ.

ήμουν στο double-play και start-pack μέχρι σήμερα. διέκοψα τη nova, γιατί η μηνιαία χρέωση μετά την πάροδο έτους διαμορφώθηκε στα (περίπου) 49,33 από 41,28. φυσικά το άλλαξα για οικονομικούς λόγους και αφού δεν γνώριζα την ύπαρξη του προπληρωμένου 12μηνου της forthnet (30,9 το μήνα) στο οποία και πήγα!

έτσι είναι περίπου 125 το χρόνο λιγότερα!

πληροφοριακά, η έκπτωση σε συνδυασμό forthnet-nova δεν μπορεί να ισχύσει αν επιλέξεις το προπληρωμένο της forthnet.

πάντως το start-pack δεν είναι κακό. βλέπεις ωραία κανάλια με ντοκιμαντέρ (πλην history channel :-( ), παιδικά, κάποια αθλητικά, έχει το novasports highlights και διάφορα άλλα. πάντως δεν αισθάνομαι ότι ήταν χαμένα χρήματα. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...