slygeo87 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραία, κάνεις ναρκωτικά. Κάτι άλλο; =ρ
nikosgia Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 και τον αλλο μισο......παιζω μπαλα.... Για κατουρημα δεν προλαβαινω......
tsifotis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 http://varetos.blogspot.com/ παραδειγματιστειτε...
chill Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν τον ξοδεύω,κάνω οικονομία.Την ώρα μου την σκοτώνω με καλασνίκοβ.αμαρτία, τεράστια αμαρτία,θανάσιμη,αμαρτία, αμαρτία, αμαρτία αν είναι πάθος,τεράστια αμαρτία ασυγχώρητη στους αιώνας, αμαρτία(και οι προγαμιαίες-δηλαδή δύο σε ένα αμαρτία),αμαρτία να είναι πάθος και πολλές και αν τις κλέβεις γίνεται διπλή,αμαρτία,αμαρτία αν είναι πολύ και αν τρως κρέας νηστίσημες μέρες,αμαρτία τεράστια αν είναι μαρξ, μικρή μπαρκς. Επαρθένος?Amasturbότος?Ατσόντοτος? Ένας Άδωνις σαν και σένα μακριά από τις σαρκικές απολαύσεις?
Andreas2 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Επαρθένος?Amasturbότος?Ατσόντοτος? Ένας Άδωνις σαν και σένα μακριά από τις σαρκικές απολαύσεις? Κοίτα εγώ είμαι επίγηος Άγγελος, εξού τόση ομορφιά.Οι Άγγελοι δεν κάνουνε σαρκικά,είναι διαφορετικη η φύση μας,ούτε καν πίνουμε νερό,ούτε διψούμε,ούτε πεθαίνουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.