Προς το περιεχόμενο

κατεβαστηρι

jordaninio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω λαπτοπ αλλα δν θελω να το αφηνω να κατεβαζει με τις ωρες για ευνόητους λογους.ηθελα να φτιαξω μια απλη μοναδα αλλα η πιο απλη μ παει 300 ευρω..τι μπορω να κανω?καπου ειχε παρει το ματι μ μια συσκευη που εκανε αυτη τη δουλεια.υπαρχει κατι τετοιο?

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μια απλη μοναδα που μονο θα κατεβαζει...καμια αλλη χρηση..οτι πιο απλο γινεται δλδ..θα την εχω συνδεδεμενη με τους εξωτερικους σκληρους π εχω

Δημοσ.

μια απλη μοναδα που μονο θα κατεβαζει...καμια αλλη χρηση..οτι πιο απλο γινεται δλδ..θα την εχω συνδεδεμενη με τους εξωτερικους σκληρους π εχω

ενα μεταχειρισμένο πεντιουμ 3 το πολυ με 512 μνημη και winxp θα εισαι πολυ οκ.αν και μονο το θελεις να κανει download.

Δημοσ.

τι ακριβως θελεις να κανεις ;

κατεβαστήρι

παιδια εχω λαπτοπ αλλα δν θελω να το αφηνω να κατεβαζει με τις ωρες για ευνόητους λογους.ηθελα να φτιαξω μια απλη μοναδα αλλα η πιο απλη μ παει 300 ευρω..τι μπορω να κανω?καπου ειχε παρει το ματι μ μια συσκευη που εκανε αυτη τη δουλεια.υπαρχει κατι τετοιο?

Το κατεβαστήρι πρέπει να εχει πάρα πολύ χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και μικρές απαιτήσεις σε δυνατότητες. Πρακτικά κάτω από 250 ευρώ (για καινούργιο μηχάνημα) δεν πέφτεις. Αν εχεις ήδη κάποιο φορητό, κάνε αυτόν κατεβαστήρι (εκτος αν τον κουβαλάς συνέχεια) γιατί οι φορητοί έχουν μέση καταναλωση 40W δηλαδή κάπου 6-8 ευρώ το μήνα σε ρεύμα. Θα ισοφαρίσεις το κόστος αγοράς ενος "κατεβαστηριου" σε τρία χρόνια (και δεν υπολογιζω το ρεύμα που θα καίει το κατεβαστήρι).

Αν επιμένεις να αγοράσεις κατεβαστήρι, το καλύτερο κατεβαστήρι ειναι ένα netbook με μπόλικο δίσκο. Ψάξε κάποιο μεταχειρισμένο που να μην εχει χτυπημένο δίσκο.

Δημοσ.

το λαπτοπ μ δεν το κουβαλαω μαζι μου...δεν θα παρουσιασει προβληματα ομως σε βαθος χρονου αν ειναι πολλες ωρες ανοικτος...εχω καινουργιο sony vaio καινουργιο και δν θελω να το φαω πριν την ωρα του..

Δημοσ.

Για καινουργιο δες εδώ!! Δεν χρειάζονται 300Ε και 170 καλά είναι και υπεραρκετά για κατεβαστήρι!!

post-74154-0-25116100-1316458460_thumb.jpg

Με την προυπόθεση πάντα οτι υπαρχει ήδη μεγάλος σκληρός για την αποθηκευση αυτών που κατεβαίνουν!!

Δημοσ.

Αν βρεις και κανα παλιό δίσκο να σου περισσεύει (και 40gb να ναι σου κάνει) πας 130. Μείον το 20αρικο για το recorder πας 110. (Αν και μπορεί να βολεύει το recorder αν θες να γράψεις αν και πάλι μπορείς να το πάρεις σε ενα στικάκι ή μεσω δικτύου και να το γράψεις στο κανονικό pc).

(Στο παραπάνω κουτί δεν μπαίνει ο δίσκος νομίζω αυτός. Η κάποιος δευτερος. Έχει μόνο μια 2.5" θέση.)

Δημοσ.

Αν επιμένεις να αγοράσεις κατεβαστήρι, το καλύτερο κατεβαστήρι ειναι ένα netbook με μπόλικο δίσκο. Ψάξε κάποιο μεταχειρισμένο που να μην εχει χτυπημένο δίσκο.

+1 σε αυτήν τη λύση του isay.

Μπορείς να βρεις μεταχειρισμένα netbooks σε χαμηλές τιμές, ακόμη και από τις αγγελίες του forum εδώ. Αλλά και καινούργιο δε θα ήταν άσχημη λύση, μιας και θα έχεις πλήρη διάρκεια εγγύησης.

Δημοσ.

οποτε μου προτεινετε μια μοναδα?εχω μια παλια που κανει για αυτη τη δουλεια..τωρα ρευμα ποσο θα καιει χωρις οθονη και κατεβαζοντας μονο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...