Προς το περιεχόμενο

προβλημα με bluescreen

lizabrahami7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

router δεν εχω συνδεσει...

μονο ενα usb wireless της tenda.

Απαντησε εαν θελεις και στις υπολοιπες ερωτησεις μου.

Οσον αφορα το wireless usb και μια και αναφερεις πως

αυτο συνηθως γινετε οταν συνδεομε στο ιντερνετ.

Εχεις παρατηρησει να γινεται και αλλες φορες οταν δεν εισαι στο ιντερνετ?

Δεν προλαβα το edit σου.

τους οδηγους τους ειχα σε dvd απο την info quest .

Kαινουριο dvd ή παλιο?

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

router δεν εχω συνδεσει...

μονο ενα usb wireless της tenda.

τους οδηγους τους ειχα σε dvd απο την info quest ..αν και τους περισσοτερους οδηγους του εγκατεστησαν τα windows αυτοματα..το eset εχω βαλει και το malware anti malware..αυτα τιποτα αλλο...αα και εκανα και τα update των windows

to link

http://www.filesonic.gr/file/2068874681

Απαντησε εαν θελεις και στις υπολοιπες ερωτησεις μου.

Οσον αφορα το wireless usb και μια και αναφερεις πως

Εχεις παρατηρησει να γινεται και αλλες φορες οταν δεν εισαι στο ιντερνετ?

Δεν προλαβα το edit σου.

Kαινουριο dvd ή παλιο?

τα παιδια οση ωρα επαιζαν στον υπολογιστη δεν μου εκαναν παραπονα για σβησιμο του υπολογιστη.μονο οταν ημουν εγω και χρησιμοποιουσα το ιντερνετ και ταυτοχρονως

κατεβαζα και τις ενημερωσεις τοτες εκανε restart ο υπολογιστης.

το dvd ειναι περσινο τοτες που αγορασα και τον υπολογιστη...αλλα δεν το χρησιμποιησα καθολου καθως τα windows τα εγκατεστησαν αυτοματα εκτος απο το

usb wireless που το εγκατεστησα εγω

• Moderators
Δημοσ.

τα παιδια οση ωρα επαιζαν στον υπολογιστη δεν μου εκαναν παραπονα για σβησιμο του υπολογιστη.μονο οταν ημουν εγω και χρησιμοποιουσα το ιντερνετ και ταυτοχρονως

κατεβαζα και τις ενημερωσεις τοτες εκανε restart ο υπολογιστης.

το dvd ειναι περσινο τοτες που αγορασα και τον υπολογιστη...αλλα δεν το χρησιμποιησα καθολου καθως τα windows τα εγκατεστησαν αυτοματα εκτος απο το

usb wireless που το εγκατεστησα εγω

Aρα τo usb μοιαζει να εχει σχεση. Oι drivers ειναι κατεβασμενοι απο το site του κατασκευαστη?

Δημοσ.

Aρα τo usb μοιαζει να εχει σχεση. Oι drivers ειναι κατεβασμενοι απο το site του κατασκευαστη?

αν εννοεις για το usb wireless ,ναι το κατεβασα εγω απο το σαιτ του κατασκευαστη...

και οι drivers της μητρικης ειναι απο το γνησιο dvd που μου εδωσε η quest,αλλα δεν χρησιμοποιησα το dvd καθολου.

ολοι οι οδηγοι εκ]γκατασταθηκαν αυτοματα απο τα windows

δεστε και το link που ανεβασα πριν να μου πειτε ..

Δημοσ.

Το βλεπω ενω μιλαμε και τουλαχιστον απο το πρωτο minidump φαινεται να επιβεβαιωνεται η υποθεση μου, φταιει ο driver mrvw23b.sys, ο οποιος εχει να κανει με το wireless usb.

θα το απεγκαταστησω και μετα εγκατασταση ξανα.......

τα αλλα τα σαιτ λενε οτι ειναι spyware ...

για να δουμε μετα την επανεγκατασταση αν θα μου ξαναβγαλει bluescreen...

• Moderators
Δημοσ.

θα το απεγκαταστησω και μετα εγκατασταση ξανα.......

Υποθετω πως δεν θα εισαι τοσο τυχερος ωστε να σε γλυτωσει ενα απλο install/uninstall.

Δωσε το link απο το οποιο κατεβασες τους drivers καθως και το μοντελο του usb που εχεις.

Προς το παρον και μεχρι να τελειωσω με ολα τα minidumps, μην κανεις τιποτα.

Δημοσ.

Υποθετω πως δεν θα εισαι τοσο τυχερος ωστε να σε γλυτωσει ενα απλο install/uninstall.

Δωσε το link απο το οποιο κατεβασες τους drivers καθως και το μοντελο του usb που εχεις.

Προς το παρον και μεχρι να τελειωσω με ολα τα minidumps, μην κανεις τιποτα.

λοιπον το μοντελο του usb wireless ειναι tenda w54u

http://www.tenda.cn/tendacn/DownLoads/show.aspx?productid=278

και εγω που νομιζα οτι θα ημουν τυχερη....:(

• Moderators
Δημοσ.

11/4/2009 o driver, δεν μου κανει εντυπωση που εμφανιζει προβλημα. Το κακο ειναι πως με ενα γρηγορο googling δεν βρηκα καποια αλλη εκδοση,εστω και παλιοτερη, του συγκεκριμενου driver.

Προς το παρον και το 2ο minidump, ειναι αρκετα ξεκαθαρο, ο mrvw23b.sys ειναι ο υπευθυνος.

Δημοσ.

11/4/2009 o driver, δεν μου κανει εντυπωση που εμφανιζει προβλημα. Το κακο ειναι πως με ενα γρηγορο googling δεν βρηκα καποια αλλη εκδοση,εστω και παλιοτερη, του συγκεκριμενου driver.

Προς το παρον και το 2ο minidump, ειναι αρκετα ξεκαθαρο, ο mrvw23b.sys ειναι ο υπευθυνος.

οντως δεν υπαρχει νεοτερη εκδοση..το εψαξα και εγω ...ειχα δοκιμασει πριν λιγο καιρο χωρις να κατεβασω τους οδηγους να συνδεσω απεθειας το usb

και τα windows το εγκατεστησαν αυτοματα.

τωρα τι κανουμε?

μεχρι πριν κανω το φορματ δεν μου ειχε παρουσιασει προβληματα

• Moderators
Δημοσ.

οντως δεν υπαρχει νεοτερη εκδοση..το εψαξα και εγω ...ειχα δοκιμασει πριν λιγο καιρο χωρις να κατεβασω τους οδηγους να συνδεσω απεθειας το usb

και τα windows το εγκατεστησαν αυτοματα.

τωρα τι κανουμε?

Απ οτι βλεπω δεν υπαρχει και σαν επιλογη στο site της tenda. Το εχουν αντικαταστησει με-υποθετω-το νεωτερο μοντελου αυτου που εχεις, το w541u

Ριχνω μια ματια στο manual του,εαν εχει πληροφοριες για το chipset που χρησιμοποιει το νεο μοντελο.

Εαν ειναι ιδιο με το παλιο, ισως να εισαι τυχερη και να μπορεις να κανεις την δουλεια σου με τους drivers του συγκεκριμενου μοντελου, οι οποιοι ειναι λιγο πιο ανανεωμενοι (6/2010)

Δεν χανεις κατι να δοκιμασεις παντως.

Edit:

Μολις ειδα το edit σου. Τι εννοεις με αυτο?

μεχρι πριν κανω το φορματ δεν μου ειχε παρουσιασει προβληματα

Ειχες και πριν windows 7, ειχες τους συγκεκριμενους drivers και λειτουργουσε απροβληματιστα?

Δημοσ.

Απ οτι βλεπω δεν υπαρχει και σαν επιλογη στο site της tenda. Το εχουν αντικαταστησει με-υποθετω-το νεωτερο μοντελου αυτου που εχεις, το w541u

Ριχνω μια ματια στο manual του,εαν εχει πληροφοριες για το chipset που χρησιμοποιει το νεο μοντελο.

Εαν ειναι ιδιο με το παλιο, ισως να εισαι τυχερη και να μπορεις να κανεις την δουλεια σου με τους drivers του συγκεκριμενου μοντελου, οι οποιοι ειναι λιγο πιο ανανεωμενοι (6/2010)

Δεν χανεις κατι να δοκιμασεις παντως.

Edit:

Μολις ειδα το edit σου. Τι εννοεις με αυτο?

Ειχες και πριν windows 7, ειχες τους συγκεκριμενους drivers και λειτουργουσε απροβληματιστα?

ναι ειχα τα 7 ultimate και δεν ειχα κανενα προβλημα

• Moderators
Δημοσ.

ναι ειχα τα 7 ultimate και δεν ειχα κανενα προβλημα

Περιεργο. Κανε μια δοκιμη με τους drivers του νεωτερου μοντελου προς το παρον (το οποιο εχει Ralink RT2070L Chipset chipset).

Και το 3ο minidump "φωναζει" mrvw23b.sys προς το παρον.

Απλα και μονο για να το μην το αφησουμε απ εξω, δοκιμασε install/uninstall των drivers που χρησιμοποιεις (2009, ver.2.0)και εαν συνεχιστει και παλι το προβλημα, uninstall και install (εαν ειναι εφικτο)των ver.4.0

Μια ακομα ερωτηση,τα 7 ultimate που ειχες πριν, ηταν πληρως updated?

Δημοσ.

Περιεργο. Κανε μια δοκιμη με τους drivers του νεωτερου μοντελου προς το παρον (το οποιο εχει Ralink RT2070L Chipset chipset).

φυσικα θα καταργησω απο την διαχειρηση το tenda γιατι uninstall δεν βρησκω....

θα κανω επαννακινηση..και θα εγκαταστησω το καινουριο..

για να δουμε.......

σευχαρηστω παρα πολυ παντως για τη βοηθεια σου

θα σας ενημερωσω συντομα...

Απλα και μονο για να το μην το αφησουμε απ εξω, δοκιμασε install/uninstall των drivers που χρησιμοποιεις (2009, ver.2.0)και εαν συνεχιστει και παλι το προβλημα, uninstall και install (εαν ειναι εφικτο)των ver.4.0

Μια ακομα ερωτηση,τα 7 ultimate που ειχες πριν, ηταν πληρως updated?

ναι ηταν πληρως ενημερωμενα...........

• Moderators
Δημοσ.

ναι ηταν πληρως ενημερωμενα...........

Okie.Απο περιεργεια θα δω και τα υπολοιπα minidumps,οποτε μπορεσεις κανε ενα update με τα αποτελεσματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...