Προς το περιεχόμενο

προβλημα με bluescreen

lizabrahami7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορω να φανταστω 3-4 λογους οι οποιοι μπορει να μην ισχυουν καν. Ειναι δυσκολο να σου πω τι ακριβως συνεβει, ποσο μαλλον οταν δεν ειμαι μπροστα στον υπολογιστη σου.

Δηλαδη παμε για 24ωρο χωρις προβλημα, ενω τις προηγουμενες μερες επαιρνες 3 και 4 bsod. Καλο σημαδι.

σημερα ειχα τον υπολογιστη απο το πρωι ανοιχτο εως τωρα..κατεβαζω κατι τορρεντ και ασχολιοντουσαν και τα παιδια στο ytube και δεν εχει κανει bluescreen.

φτου φτου να μην το ματιασω.....τουλαχιστον γλιτωνω το φορματ...δεν θα μπορουσα να φανταστω οτι παλι θα εκανα φορματ και φτου και απο την αρχη προγραμματα και ιστοριες.... απαπαπαπαπα..

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Good timesgrin.png

Τουλαχιστον εβγαλαν αποτελεσμα τα 107 μηνυματα του thread.

2 η μερα και ολα καλα χωρις bluescreen....

παντως ειμαι περιεργη να μαθω γιατι το εκανε αυτο ολες αυτες τις μερες ωστε την επομενη φορα να μην το ξαναπαθω.

σε ευχαρηστω παρα πολυ για τον χρονο που αφιερωσες ολες αυτες τις μερες και φυσικα ολους οσους εδωσαν την δικια τους γνωμη.

• Moderators
Δημοσ.

2 η μερα και ολα καλα χωρις bluescreen....

παντως ειμαι περιεργη να μαθω γιατι το εκανε αυτο ολες αυτες τις μερες ωστε την επομενη φορα να μην το ξαναπαθω.

σε ευχαρηστω παρα πολυ για τον χρονο που αφιερωσες ολες αυτες τις μερες και φυσικα ολους οσους εδωσαν την δικια τους γνωμη.

Να σαι καλαsmilie.png

Δυστυχως πιθανοτατα δεν ειναι κατι που μπορεις να αποτρεψεις 100%. Πχ το προβλημα στο συγκεκριμενο αρχειο μπορει να προκληθηκε απο αποτομο shut down του υπολογιστη οπως μια διακοπη ρευματος ή το κλεισιμο απο τον διακοπτη του pc (η μπλε οθονη σε προστατευει απο κατι τετοιο). Οπως και να χει, μην ανησυχεις, δεν ηταν "τυπικο" προβλημα, θα πρεπει να εισαι αρκετα ατυχη για να σου ξανασυμβει ακριβως το ιδιο.

Δημοσ.

Να σαι καλαsmilie.png

Δυστυχως πιθανοτατα δεν ειναι κατι που μπορεις να αποτρεψεις 100%. Πχ το προβλημα στο συγκεκριμενο αρχειο μπορει να προκληθηκε απο αποτομο shut down του υπολογιστη οπως μια διακοπη ρευματος ή το κλεισιμο απο τον διακοπτη του pc (η μπλε οθονη σε προστατευει απο κατι τετοιο). Οπως και να χει, μην ανησυχεις, δεν ηταν "τυπικο" προβλημα, θα πρεπει να εισαι αρκετα ατυχη για να σου ξανασυμβει ακριβως το ιδιο.

:cry::cry::cry: μου ξανακανε bluescreen........ :( :( :( πριν απο λιγο

• Moderators
Δημοσ.

:cry::cry::cry: μου ξανακανε bluescreen........ :( :( :( πριν απο λιγο

Μinidump,ξερεις την διαδικασια. Εαν βγει παλι ο ιδιος driver, θα πρεπει να κανεις check τον σκληρο σου δισκο για ν απορριψεις την πιθανοτητα να εχει προβλημα αυτος.

2 μερες μετα, με μπολικη χρηση.Η χαρα του τυχαιου εχει καταντησει παντωςrolleyes.gif

Δημοσ.

Μinidump,ξερεις την διαδικασια. Εαν βγει παλι ο ιδιος driver, θα πρεπει να κανεις check τον σκληρο σου δισκο για ν απορριψεις την πιθανοτητα να εχει προβλημα αυτος.

2 μερες μετα, με μπολικη χρηση.Η χαρα του τυχαιου εχει καταντησει παντωςrolleyes.gif

[/quote\

οκ..στελνω το minidump.

μηπως το παρακανα και γω λιγο?ολη μερα ηταν ανοιχτο λιγω τορρεντ

http://www.filesonic.com/file/2168839804/Νέο_Αρχείο_συμπίεσης_WinRAR.rar

Δημοσ.

δεν παιζει ρολο ποσο το εχεις ανοιχτο. το πιο πιθανο ειναι να εχει κατσει ο driver σε καποια "ταλαιπωρημενη" περιοχη του δισκου οπως ειπε ο GiO και να σε ταλαιπωρει.

• Moderators
Δημοσ.

Μια απτα ιδια.Ιδιος driver,ιδιο προβλημα.

Και υποθετω πως εαν οχι συντομα, δεν θα αργησεις και παλι να εχεις μπλε οθονη.

Ας αρχισουμε να αποκλειουμε πιθανα αλλα προβληματα. Δυστυχως θα πρεπει να αφιερωσεις περισσοτερο χρονο τωρα και δεν ξερω εαν σε συμφερει να το κανεις. Απτην αλλη δεν ξερω εαν το "format +επανεγκατασταση των παντων" ειναι λυση.

Το πρωτο που θα πρεπει να κανεις ειναι να ελεγξεις τον σκληρο σου δισκο.

Για αυτο το σκοπο θα χρησιμοποιησεις το hard disk sentinel και ακομα καλυτερα να πας στο site του κατασκευαστη του σκληρου σου και να ψαξεις για diagnostic tools(δωρεαν). Με τα συγκεκριμενα θα ελεγξεις την υγεια του σκληρου. Αυτο, οπως ειπε και ο Sarandis, το κανεις για να απορριψεις την πιθανοτητα ο συγκεκριμενος driver να εχει "καθησει" σε περιοχη του σκληρου που εχει προβλημα, με αποτελεσμα να προκαλει και αυτος προβλημα οταν παει να χρησιμοποιηθει απο τα windows.

Εαν βγεις οκ απο αυτο, μετα θα εχεις περισσοτερη δουλεια. Υπαρχει ενα ειδικο προγραμμα των windows, το οποιο βοηθα στην επιλυση τετοιων προβληματων. Εχω γραψει ενα tutorial γι αυτο.

Το κακο ειναι πως ακομα και μετα απο αυτα δεν σου εγγυαται κανεις οτι θα χεις θετικο αποτελεσμα 100%.

Δημοσ.

Μια απτα ιδια.Ιδιος driver,ιδιο προβλημα.

Και υποθετω πως εαν οχι συντομα, δεν θα αργησεις και παλι να εχεις μπλε οθονη.

Ας αρχισουμε να αποκλειουμε πιθανα αλλα προβληματα. Δυστυχως θα πρεπει να αφιερωσεις περισσοτερο χρονο τωρα και δεν ξερω εαν σε συμφερει να το κανεις. Απτην αλλη δεν ξερω εαν το "format +επανεγκατασταση των παντων" ειναι λυση.

Το πρωτο που θα πρεπει να κανεις ειναι να ελεγξεις τον σκληρο σου δισκο.

Για αυτο το σκοπο θα χρησιμοποιησεις το hard disk sentinel και ακομα καλυτερα να πας στο site του κατασκευαστη του σκληρου σου και να ψαξεις για diagnostic tools(δωρεαν). Με τα συγκεκριμενα θα ελεγξεις την υγεια του σκληρου. Αυτο, οπως ειπε και ο Sarandis, το κανεις για να απορριψεις την πιθανοτητα ο συγκεκριμενος driver να εχει "καθησει" σε περιοχη του σκληρου που εχει προβλημα, με αποτελεσμα να προκαλει και αυτος προβλημα οταν παει να χρησιμοποιηθει απο τα windows.

Εαν βγεις οκ απο αυτο, μετα θα εχεις περισσοτερη δουλεια. Υπαρχει ενα ειδικο προγραμμα των windows, το οποιο βοηθα στην επιλυση τετοιων προβληματων. Εχω γραψει ενα tutorial γι αυτο.

Το κακο ειναι πως ακομα και μετα απο αυτα δεν σου εγγυαται κανεις οτι θα χεις θετικο αποτελεσμα 100%.

δεν ξερω ποιο μοντελο σκληρου δισκου εχω.και φυσικα πρεπει να ανοιξω τον πυργο για να το δω .

θα κατεβασω το hard disk sentinel που μου ειπες.αν καταφερω σημερα και τελειωσω θα σας πω τα αποτελεσματα,

• Moderators
Δημοσ.

Μην ανοιξεις το κουτι. Το hard disk sentinel θα σου λεει το μοντελο του.

@Οποιον ασχολειται

Το 091911-63820-01.dmp εχει 2 διαφορες απο τα υπολοιπα με μια ξεκαρφωτη(?) address να εμφανιζεται στο stack.

Ισως να μην σημαινει απολυτως τιποτα η συγκεκριμενη, απλα το αναφερω.

Δημοσ.

Μην ανοιξεις το κουτι. Το hard disk sentinel θα σου λεει το μοντελο του.

@Οποιον ασχολειται

Το 091911-63820-01.dmp εχει 2 διαφορες απο τα υπολοιπα με μια ξεκαρφωτη(?) address να εμφανιζεται στο stack.

Ισως να μην σημαινει απολυτως τιποτα η συγκεκριμενη, απλα το αναφερω.

θα κανω ενα screenshot και θα το ανεβασω .θα πατησω hard disk test?εχω δυο σκληρους δισκους..ο ενας εχει το λειτουργικο και ο αλλος ειναι αποθηκευτικος χωρος.στον εναν θα κανω τεστ ή και στους δυο?

http://www.filesonic.com/file/2169635511/26-9-2011_12-03-52_πμ.jpg

• Moderators
Δημοσ.

θα κανω ενα screenshot και θα το ανεβασω .θα πατησω hard disk test?εχω δυο σκληρους δισκους..ο ενας εχει το λειτουργικο και ο αλλος ειναι αποθηκευτικος χωρος.στον εναν θα κανω τεστ ή και στους δυο?

Yeap,σε αυτον του λειτουργικου

Edit: 100% Ηealthy, perfect condition. Γιατι δεν με εκπλησει?rolleyes.gif

Δημοσ.

να επιλεξω το γρηγορο τεστ?η αυτο που κανει 133 λεπτα?

ωχ...ειναι καλο αυτο?η οχι? :mellow:

• Moderators
Δημοσ.

να επιλεξω το γρηγορο τεστ?η αυτο που κανει 133 λεπτα?

Καντου το φουλ οταν μπορεσεις για να σαι 100% απο αυτον.

Προς το παρον δεν εχεις αλλη bsod ετσι?

Οταν βρεις χρονο διαβαζεις το tutorial παντως και ετοιμαζεσαι να το εφαρμοσεις.

Ξαναλεω, δεν σου εγγυωμαι τιποτα δυστυχως.

ωχ...ειναι καλο αυτο?η οχι? :mellow:

Φυσικα και ειναι καλο, οι δισκοι σου φαινονται να ειναι σε αριστη κατασταση.Παρ ολα αυτα καντο το test να τελειωνουμε κ μ αυτους.

Και δεν ειναι και τοσο "καλο" οσον αφορα την επιλυση του προβληματος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...