Προς το περιεχόμενο

προβλημα με bluescreen

lizabrahami7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καντου το φουλ οταν μπορεσεις για να σαι 100% απο αυτον.

Προς το παρον δεν εχεις αλλη bsod ετσι?

Οταν βρεις χρονο διαβαζεις το tutorial παντως και ετοιμαζεσαι να το εφαρμοσεις.

Ξαναλεω, δεν σου εγγυωμαι τιποτα δυστυχως.

Φυσικα και ειναι καλο, οι δισκοι σου φαινονται να ειναι σε αριστη κατασταση.Παρ ολα αυτα καντο το test να τελειωνουμε κ μ αυτους.

Και δεν ειναι και τοσο "καλο" οσον αφορα την επιλυση του προβληματος.

ok..σε 122 λεπτα τελειωνει το τεστ..οταν τελειωσει και δω τα αποτελεσματα θα κανω και screenshot.το tutorial το διαβαζω τωρα που εχω λιγο χρονο ακομη.σε ποιο tutorial πρεπει να διαβασω για το προβλημα?ή να το διαβασω ολο?

αααα δεν εχω αλλο bluescreen.....προστοπαρων δηλαδη...

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

ok..σε 122 λεπτα τελειωνει το τεστ..οταν τελειωσει και δω τα αποτελεσματα θα κανω και screenshot.το tutorial το διαβαζω τωρα που εχω λιγο χρονο ακομη.σε ποιο tutorial πρεπει να διαβασω για το προβλημα?ή να το διαβασω ολο?

Oλο θα πρεπει να το διαβασεις για να καταλαβεις τη χρηση του driver verifier. Σκοπος σου ειναι να βαλεις το συγκεκριμενο προγραμμα να ελεγχει ομαδες απο drivers και να "σκασει" μπλε οθονη εκεινη τη στιγμη. Λογω των ελεγχων που κανει, τα minidumps θα ειναι διαφορετικα.

Και ελπιζω να βοηθησουν στο προβλημα..

Εγω αποχωρω για σημερα. Θα επανελθω αυριο.

αααα δεν εχω αλλο bluescreen.....προστοπαρων δηλαδη...

Το σιγουρο ειναι πως εχει μειωθει πολυ η συχνοτητα τους.Και παραλληλα αυτο μπερδευει την κατασταση περισσοτερο.

Δημοσ.

καλημερα σας.γραφω μιας και μπορω αυτη τη στιγμη πριν παω για δουλεια.

αφησα τον υπολογιστη ανοιχτο ολη νυχτα για να τελειωσει και το hard disk test.ολα οκ μεχρι εδω.τα αποτελεσματα ειναι οκ .

πηγα στο tutorial και ακολουθησα τις οδηγιες για το driver verifier.

αρχικα πηγα στις ιδιοτητες συστηματος και αποεπελεξα το αυτοματο reboot και το αλλο κουτακι που λεει overwrite any existing file.

στη επιλογη για kernel dumps αφησα την επιλογη οπως το εχει γιατι εμενα το λειτουργικο ειναι στα ελληνικα και δεν ηξερα πιο να επιλεξω.

πατησα οκ.μου ειπε για reboot και εκανα και reboot.

επειτα ακολουθησα τις οδηγιες στο tutorial για το driver verifier.στην τελευταια επιλογη πριν το reboot , επελεξα Automatically select unsigned drivers.

και μαντεψτε...............

μου εμφανησε 3 αρχεια και αναμεσα τους ηταν και το αρχειο που προκαλουσε το προβλημα.

πατησα finish ,.....εκανα και reboot .

μετα την επανακινηση κοιτουσα στην επιφανεια εργασιας και δεν εβλεπα πουθενα να τρεχει το driver verifier......γιατι στο tutorial ελεγε Απο δω και περα ο verifier τρεχει στο background και ελεγχει τους drivers που επιλεξαμε.

ενα παραξενο ακομα ειναι οτι οταν εκανε επανακινηση ο υπολογιστης{μετα απολες τις διαδικασιες}μου εγραψε οτι τα windows εγκατεστησαν με επιτυχια τον οδηγο tenda usn wireless και ειναι ετοιμο για χρηση.

ε δεν παει καλα λεω...ταχει παιξει τελειως..αφου δεν εκανα καταργηση ουτε διαγραφες και τετοια ...τη εγκατασταση εκανε αυτο απο μονο του?

Gio οταν μπορεσεις πες μου μηπως εκανα κατι λαθος ή αν τα εκανα σωστα..

• Moderators
Δημοσ.

Δεν εχεις κανει κατι λαθος,εισαι μια χαρα. Τωρα γιατι τα windows επανεγκατεστησαν τον driver του usb, ενας θεος και ενας gates ξερει.

Αυτη τη στιγμη και καθε φορα που ανοιγεις το pc,στο backround ελεγχονται οι 3 συγκεκριμενοι drivers που επελεξες (και οπως ειναι λογικο, εσυ δεν βλεπεις απολυτως τιποτα να συμβαινει). Μπορεις να συνεχισεις να χρησιμοποιεις τον υπολογιστη σαν να μην εχει αλλαξει τιποτα. Βαλε torrents να κατεβαινουν, αστον οσες ωρες θελεις ανοιχτο, κοκ.

Περιμενουμε να παρεις μια μπλε οθονη για να δουμε τι θα λεει το minidump.

Δημοσ.

Κλασικα,minidump. Kαι απενεργοποιησε τον verifier.

και την μπλε οθονη που εχει κατσει και την κοιταω πως θα την βγαλω ??την εχει φοβηθει το ματι μου:unsure:

• Moderators
Δημοσ.

και την μπλε οθονη που εχει κατσει και την κοιταω πως θα την βγαλω ??την εχει φοβηθει το ματι μου:unsure:

Κλεισε τον υπολογιστη απο το κουμπι (το κρατας παρατεταμενα)

Δημοσ.

κατι συμβαινει....πηγα στα minidumps και το μονο αρχειο που ειχε ελεγε ημερομηνια τροποποιησης 25 -9-2011 .

πρεπει να ηταν το τελευταιο minidump που ανεβασα...

τι κανουμε?

• Moderators
Δημοσ.

Δηλαδη μιλαμε για το 092511-24928-01.dmp?

Μαλιστα..καινουριο ειναι αυτο. Θυμασαι τι μηνυμα ειχε η μπλε οθονη?Ηταν το DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL και αναφεροταν ο MRVW23B.sys?

Δες επισης εαν υπαρχει ενα memory.dmp στο c:\windows (θα ειναι αρκετα μεγαλυτερο απο ενα minidump εαν υπαρχει)

Δημοσ.

Δηλαδη μιλαμε για το 092511-24928-01.dmp?

Μαλιστα..καινουριο ειναι αυτο. Θυμασαι τι μηνυμα ειχε η μπλε οθονη?Ηταν το DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL και αναφεροταν ο MRVW23B.sys?

Δες επισης εαν υπαρχει ενα memory.dmp στο c:\windows (θα ειναι αρκετα μεγαλυτερο απο ενα minidump εαν υπαρχει)

ναι ηταν το ιδιο αρχειο...

Ακριβως αυτο ελεγε το bluescreen και κατω κατω εγραφε για το αρχειο MRVW23B.SYS.

ειχε κατι αλλα νουμερακια τα οποια τα εγραψα σε ενα χαρτι μπας και μας βοηθησει..αν θες πες μου να τα γραψω.

ναι υπαρχει και το αρχειο memory.dmp το οποιο λεει 222.976 kb με ημερομηνια 25-9-2011 ωρα 9:16

• Moderators
Δημοσ.

Απενεργοποιησε τον verifier με τον τροπο που περιγραφω στο tutorial.

Κανε ενα rar το memory.dmp και ανεβασε το (θα εχει καλη συμπιεση, δεν θα σου παρει πολυ ωρα το upload).

Εχω τρελη περιεργεια να παρω ενα dump της ram σε 7αρια που δουλευει ο συγκεκριμενος driver.

Aπο τη στιγμη που εχει αλλαξει η συχνοτητα των bsod (1 ανα 1.5 μερα περιπου), εχεις παρατηρησει καποια "λογικη" περα απο το οτι ειναι στο ιντερνετ ο υπολογιστης. Ας πουμε, κατεβαζεις με το μεγιστο της ταχυτητας σου εκεινη την ωρα ή κατι αλλο.

Δημοσ.

Απενεργοποιησε τον verifier με τον τροπο που περιγραφω στο tutorial.

Κανε ενα rar το memory.dmp και ανεβασε το (θα εχει καλη συμπιεση, δεν θα σου παρει πολυ ωρα το upload).

Εχω τρελη περιεργεια να παρω ενα dump της ram σε 7αρια που δουλευει ο συγκεκριμενος driver.

Aπο τη στιγμη που εχει αλλαξει η συχνοτητα των bsod (1 ανα 1.5 μερα περιπου), εχεις παρατηρησει καποια "λογικη" περα απο το οτι ειναι στο ιντερνετ ο υπολογιστης. Ας πουμε, κατεβαζεις με το μεγιστο της ταχυτητας σου εκεινη την ωρα ή κατι αλλο.

το ανεβαζω σε 2 λεπτα.

ναι εχω παρατηρησει οτι μου κανει συνεχες διακοπες το ιντερνετ κατι που δεν το εκανε πριν.

απενεργοποιησα το verifier .στις ρυθμισεις του συστηματος να τσεκαρω το αυτοματο restart?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...