Προς το περιεχόμενο

AMD V Series V140 (2,3) vs Intel P6100 (2,0)

c0prse_grinder

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

o V140 ειναι μονοπυρηνος, ενω ο Ρ6100 2πυρηνος!

αν διευκρινησεις το "σχετικα απλη χρηση", θα δουμε!

αν μιλας μονο για ιντερνετ-μουσικουλα- κανα ταινιακι, ολοι κανουν!

αν κανεις multitasking πολυ, θες τον 6100!!

Δημοσ.

απ'οτι θυμαμαι που ειχα δει ενα μηχανημα που τον φοραει, ο amd ειναι και αυτος διπυρηνος, θα ξανακοιταξω..

edit:

τελικα κοιταξα, και οντως στο getitnow που τον ειχε παρει το ματι μου αναφερoνται σ αυτον ως διπυρηνο για καποιο λογο (εχω επισυναψει prntscrn)

αλλα googlaρωντας το ειδα πως ισχυει οπως τα πε ο προλαλισαντας:

"The AMD V-Series V140 (sometimes also called Sempron V140) is a single core processor for cheap laptops."

επομενως, εγω θα πηγαινα στον intel..

post-194711-0-58924200-1316500361_thumb.jpg

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια.. το λαπτοπ προοριζεται για απλη χρηση οπως ταινιουλες, εφαρμογες γραφειου και σερφαρισμα.

τωρα ομως που διαπιστωσα οτι ο ενας εκ των δυο δεν ειναι διπυρηνος πιστευω θα προτιμησω τον Intel. :)

Δημοσ.

Και πολυ καλα θα κανεις, ο AMD παραειναι αργος. :)

επειδη πηρα σε ενα φιλο πριν ενα μηνα, ενα λαπτοπ με AMD V140, εχω ιδια αποψη για την ταχυτητα του! μονο σε multitasking -οπως ειναι φυσικο- γονατιζει. κατα τα αλλα, σερφαρισμα στο ιντερνετ με παραλληλη ακροαση WMP μουσικουλα, π.χ, μια χαραα τρεχει.

ομως, υπαρχει αυτο που λενε τα αμερικανακια, "what't the catch?". απο οσο ειδα, λιγο που κοιταξα τα λαπτοπ που εχουν V140 επεξεργαστες εχουν σκληρο στις 7200!! ενω τα αλλα που εχουν 2πυρηνους, ειτε amd, ειτε intel, εχουν σκληρο στις 5400. αυτο βοηθαει τον μικρο μονοπυρηνο να φαινεται σβελτος!!!!

αλλα αν βρισκεις στην ιδια τιμη Ρ6100, δεν το συζηταω να παρεις αυτον!! ο V140 θα επρεπε να ειναι πιο φθηνος αρκετα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...