Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια προσφορα για Proficiensy Michigan για τις δυο κορες που θα δωσουν μαζι (η μεγαλη για δευτερη φορα) και βγαινει 280 ευρω στο συνολο.Εχει ψαξει καπιος για οικονομικα μαγαζια πιο παλια και ξερει κατι ?

Αυτο ειναι το kit

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Εχω μια προσφορα για Proficiensy Michigan για τις δυο κορες που θα δωσουν μαζι (η μεγαλη για δευτερη φορα) και βγαινει 280 ευρω στο συνολο.Εχει ψαξει καπιος για οικονομικα μαγαζια πιο παλια και ξερει κατι ?

Αυτο ειναι το kit

Ευχαριστω.

Γενικά απ ότι είχα παρατηρήσει από τα φροντιστήρια είναι σχετικά φιξ οι τιμές για τα βιβλία, δυστυχώς...Βέβαια δεν έχω ψάξει μικρά βιβλιοπωλεία στην Αθήνα, είναι ένα στη γωνία Ακαδημίας και Μπενάκη που μπορεί να τα έχει πιο φτηνά, το οποίο ξέρω ότι φέρνει ξενόγλωσσα βιβλία, λογικά θα φέρνει και βιβλία εκμάθησης ξένων γλωσσών...

Επίσης τα συγκεκριμένα είναι από τις πιο κλασσικές σειρές που δίνουν, και εμένα αυτά μου είχαν προτείνει οπότε μπορείς να ψάξεις να τα βρεις από άλλον και να παρανομήσεις λίγο, ή να αγοράσεις εναλλακτικά 1 σετ και να παρανομήσεις πάλι λίγο ;)

Δημοσ.

Γενικά απ ότι είχα παρατηρήσει από τα φροντιστήρια είναι σχετικά φιξ οι τιμές για τα βιβλία, δυστυχώς...Βέβαια δεν έχω ψάξει μικρά βιβλιοπωλεία στην Αθήνα, είναι ένα στη γωνία Ακαδημίας και Μπενάκη που μπορεί να τα έχει πιο φτηνά, το οποίο ξέρω ότι φέρνει ξενόγλωσσα βιβλία, λογικά θα φέρνει και βιβλία εκμάθησης ξένων γλωσσών...

Επίσης τα συγκεκριμένα είναι από τις πιο κλασσικές σειρές που δίνουν, και εμένα αυτά μου είχαν προτείνει οπότε μπορείς να ψάξεις να τα βρεις από άλλον και να παρανομήσεις λίγο, ή να αγοράσεις εναλλακτικά 1 σετ και να παρανομήσεις πάλι λίγο ;)

Ευχαρισστω.Αν θυμασαι ειναι πολλες σελιδες το καθενα ????Για ευνοητους λογους...

Δημοσ.

Εμας θυμαμαι η καθηγητρια εκανε κατι οχι και τοσο νομιμο,μας εβγαζε καποια απο τα βιβλια σε φωτοτυπιες τα εκανε μια βιβλιοδεσια και μια χαρα.Αν εχετε κανα γνωστο που να τα εχει μπορειτε να κανετε και αυτο.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα εγώ αγόρασα μαζί με την ξαδερφη μου για τα παιδιά μας τα βιβλία τους απο το Selectedbooks.gr είχα κέρδος απο τις τιμές ανα παιδι 60 €ευρω . www.selectedbooks.gr

Από οσο έμαθα είναι και επισημοι εισαγωγείς Ξενόγλωσσων Φροντιστηριακών Αγγλικων και Ισπανικών Εκδόσεων .

Το τηλέφωνο τους είναι 210 6131949 - 210 6131942 - 210 6131953.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Να ρωτησω κ εγω κατι παραπλήσιο με τα Αγγλικα , ποιο ειναι το πιο βατό πτυχιο για να δώσεις ; Με κάποια αναγνώριση ,πέραν των Cambridge ? Βατο δεν εννοω ευκολο αλλα ας πουμε πιο ωραια δομημενο , πιο user friendly ας πουμε ! Ευχαριστώ :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...