Προς το περιεχόμενο

Πρώτη γλώσσα Java ή Pascal ;

RcManiac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχάς, ελληνική γλώσσα. Είναι δίνω και όχι δείνω.

Πιθανό όμως να σχετίζεται με τα "δεινά" των εξετάσεων... :shock:

Αν έχεις υψηλές βλέψεις και θες να ξεφύγεις από τη Γλωσσομάθεια του Λυκείου,να πας σε Java νομίζω.

Δημοσ.

Ξέρω και τις 2 οπότε προτείνω ανεπιφύλακτα.... python

http://ubuntu-gr.org/story/29-06-09/%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-python-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-ubuntu-gr

Επισης σιγα σιγα ολα αρχίζουν να περιστρέφονται γύρω απο τον browser οπότε η PHP είναι μια σοβαρή υποψηφιότητα για πρώτη γλώσσα.

Δημοσ.

Σχολείο φέτος . Μάθημα πληροφορικής Α'Λυκείου

Τελεια! Αυτα κανουν και στο ΙΕΚ, μια χαρα φιλαρακι. Προσπαθησε να παρεις οτι μπορεις απο τον καθηγητη σου.

Δημοσ.

Ε απο τις διαφάνειες έμαθες ήδη τα σημαντικότερα.. Βρες και κάποιο reference της γλώσσας για να έχεις μια επαφή. Τα υπόλοιπα στο σχολείο.

Αφου θα πας εξωτερικό προς το παρών μην ασχοληθείς με άλλη γλώσσα. Θα τις κάνεις όταν έρθει η ώρα. Αφου είσαι και στα μαθηματικά καλός, ψάξου λίγο και διάβασε σχετικά με μαθηματικά για υπολογιστές/προγραμματισμό που σου είπε και ενας φίλος πιο πάνω (Boolean, διακριτά κτλ).

Επίσης αν δεν έχεις ήδη βάλε linux.

Δημοσ.

Δείτε τι θα μάθουμε φέτος .

My link

My link(2)

Εάν μάθεις καλά αυτά που λένε οι διαφάνειες, γιατί έχουν αρκετό ζουμί για κάποιον αρχάριο, τότε είναι πάρα πολύ καλύτερα από το να διαβάσεις μόνος σου οποιαδήποτε γλώσσα. Π.χ., συνθήκες ελέγχου, nested δομές, τι είναι οι σταθερές και τι οι μεταβλητές, τι είναι η μεταβλητή κτλ. Πάνω - κάτω, δύο πρώτες εβδομάδες από ένα εισαγωγικό μάθημα πανεπιστημίου.

Θα εκπλαγείς πόσο γρήγορα θα προχωρήσεις μετά εάν μάθεις καλά αυτά.

Αυτό σου έλεγα και πριν... τσάκισε τον καθηγητή σου με ερωτήσεις!!!! Οι καθηγητές είναι εκεί για εσάς και ΜΟΝΟ για εσάς. Είναι ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ να σας μάθουν το μάθημα και ΠΡΕΠΕΙ να σας το μάθουν. Διάβαζε, ρώτα.

Ίσα - ίσα που εάν οι μαθητές δείχνουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ενδιαφέρον τότε και ο διδάσκων "απογειώνεται"! Και από ό,τι βλέπω, ο δικός σας είναι ήδη "ψημένος" για "απογείωση".

Δημοσ.

Καλά τα λέτε , χωρίς κάποια πηγή δύσκολα μαθαίνω από μόνος .

Linux είχα βάλει αλλά είναι χάος χωρίς να ξέρω τις βασικές εντολές .

Δώστε λινκ για διάβασμα ...

Δημοσ.

Καλά τα λέτε , χωρίς κάποια πηγή δύσκολα μαθαίνω από μόνος .

Linux είχα βάλει αλλά είναι χάος χωρίς να ξέρω τις βασικές εντολές .

Δώστε λινκ για διάβασμα ...

Δεν θελει πολλες εντολες, μια χαρα γραφικα εχει!! :mrgreen:

Δημοσ.

Σε αυτό τον οδηγό από μια πρόχειρη ματιά είναι πολύ πολύ πολύ βασικά τα πράγματα.

Εφόσον δεν έχεις ξανα-ασχοληθεί με τον τομέα είναι μια καλή αρχή αλλά δεν θα πρέπει να σε κρατήσει για πολύ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...