roverangas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 καλημερα παιδια,ειναι λογικο να φτανει η cpu μου τους 71 βαθμους? σε full load? αυτο το βλεπω ειδικα οταν παιζω batlefield bad company2.τις μετρησεις τις βλεπω απο το HWMonitor εχω τo stock cooler επανω και το συστημα ειναι σε case CoolerMaster CM 690 II Advanced Midi Tower Black (RC-692-KKN2) σε idle ειμαι στους 49 βαθμους, υπαρχει ρισκο να καει ο επεξεργαστης?
STORM1978 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 εχω τo stock cooler επανω αυτο απο μονο του λεει πολλα. Το κουτι ειναι μιαχαρα, ριξε ενα καλο ξεσκονισμα με blower η με την ηλετρικη του σπιτιου και οχι δεν καιγετε ετσι ευκολα ο επεξεργαστης. Δεν αν δεν παταει καλα η ψυκτρα, βγαλτην αλλαξε την θερμοαπαγωγικη παστα και ξαναβαλτην πανω.
rafail1994 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Ότι ειπε ο STORM1978 . Εάν παταει καλά η ψήκτρα και έχεις την σωστή ποσότητα πάστας δεν θα έχεις τέτοιο πρόβλημα
roverangas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 περιεργο,το κουτι το ανοιγω τακτικα και το καθαριζω σχολαστικα,αν και δεν εχει και πολυ σκονη γιατι εχει παντου φιλτρα,η ψυκτρα παταει καλα δεν κουνιεται και δεν εχει κενα (το pc εγινε παραγγελια κομματι κομματι και ηρθε απο το πλαισιο ετοιμο) Link οποτε λογικα θα εχει πανω την παστα που ειναι ενσωματομενη στην ψυκτρα, αυτο ποθ με κανει εντυπωση ειναι πως γινεται να εχει οριο ασφαλειας threshold τους 68 και να φτανει τους 70 και να μην κλεινει το pc αν και το προγραμμα pc probe II ειναι σε λειτουργια...
rafail1994 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Για βγάλε την ψήκτρα καθάρισε την πάστα βαλέ καινούρια και ξανά δες . Τώρα τελευταία ειδές τέτοιες θερμοκρασίες ;
roverangas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 ε δεν το πιστευω!!! πηγα να κανω αυτο που ειπες ραφαηλ,και βγαζοντας την ψυκτρα επεσε μεσα απο τα fins το αυτοκολλητο της AMD που πριν ηταν κολλημενο πανω στο cooler!!!! δεν μπορω να καταλαβω πως ξεκολλησε και επεσε μεσα στην ψυκτρα,εβαλα λοιπον νεα παστα το κουμπωσα και τωρα ειναι ολα οκ με 46 idle και 58 σε full
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.