Προς το περιεχόμενο

έχει η M/b μου firewire ;

arthurskg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπάρχει τρόπος μέσω κάποιου software και όχι οπτικά να πληροφορηθώ αν το pc μου διαθέτει πόρτα firewire...χρησιμοποιώ win7 home 32bit...αν θέλετε άλλες πληροφορορίες πείτε μου..ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

αποκλείετσι να υπάρχει εγκατεστημένη σε μιά άλλη κάρτα pci ή video κάρτα; γιαυτό ζήτησα software...οπτικά όσο μπορώ να δώ γιατί έχω δύσκολη πρόσβαση υπάρχουν κάποιες ports που δεν μπορώ να ξεκαθαρίσω τι είναι...firewire ή HDMI...ευχαριστώ πάντως αλλά δεν βοήθησε αρκετά

Δημοσ.

αποκλείετσι να υπάρχει εγκατεστημένη σε μιά άλλη κάρτα pci ή video κάρτα; γιαυτό ζήτησα software...οπτικά όσο μπορώ να δώ γιατί έχω δύσκολη πρόσβαση υπάρχουν κάποιες ports που δεν μπορώ να ξεκαθαρίσω τι είναι...firewire ή HDMI...ευχαριστώ πάντως αλλά δεν βοήθησε αρκετά

Αφού αντράκι μου έχεις οπτική επαφή, έστω και δύσκολη δες τις παρακάτω εικόνες και θα είσαι σίγουρος αν εχεις ή οχι firewire.

Οι θύρες firewire αναφέρονται και ως 1394 και μπορούν να ειναι 4pin και 6 pin. Δες τις 2 παρακάτω εικόνες πως ειναι η firewire

firewife%2Bport.jpg

firewire_pcmcia_cardbus_comboports.jpg

Η θύρα hdmi ειναι που συνήθως βρίσκεται στην κάρτα video και ειναι όπως η παρακάτω

xbox360-hdmi.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...