arthurskg Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 υπάρχει τρόπος μέσω κάποιου software και όχι οπτικά να πληροφορηθώ αν το pc μου διαθέτει πόρτα firewire...χρησιμοποιώ win7 home 32bit...αν θέλετε άλλες πληροφορορίες πείτε μου..ευχαριστώ εκ των προτέρων
isay Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Asus P7H55-M SI Στα specifications της μητρικής σου (βλ ΕΔΩ ) δεν εχει firewire αρα ... "αρνητικό κέντρο".
arthurskg Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 αποκλείετσι να υπάρχει εγκατεστημένη σε μιά άλλη κάρτα pci ή video κάρτα; γιαυτό ζήτησα software...οπτικά όσο μπορώ να δώ γιατί έχω δύσκολη πρόσβαση υπάρχουν κάποιες ports που δεν μπορώ να ξεκαθαρίσω τι είναι...firewire ή HDMI...ευχαριστώ πάντως αλλά δεν βοήθησε αρκετά
isay Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 αποκλείετσι να υπάρχει εγκατεστημένη σε μιά άλλη κάρτα pci ή video κάρτα; γιαυτό ζήτησα software...οπτικά όσο μπορώ να δώ γιατί έχω δύσκολη πρόσβαση υπάρχουν κάποιες ports που δεν μπορώ να ξεκαθαρίσω τι είναι...firewire ή HDMI...ευχαριστώ πάντως αλλά δεν βοήθησε αρκετά Αφού αντράκι μου έχεις οπτική επαφή, έστω και δύσκολη δες τις παρακάτω εικόνες και θα είσαι σίγουρος αν εχεις ή οχι firewire. Οι θύρες firewire αναφέρονται και ως 1394 και μπορούν να ειναι 4pin και 6 pin. Δες τις 2 παρακάτω εικόνες πως ειναι η firewire Η θύρα hdmi ειναι που συνήθως βρίσκεται στην κάρτα video και ειναι όπως η παρακάτω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.