kuzko21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημερες , εχω την παρακατω απορια. εχω ενα ps3 το οποιο το εχω στο πανω σπιτι. το ρουτερ του ιντερνετ το εχω στο κατω σπιτι.(μιλαμε για εναν οροφο διαφορα) παρολαυτα επειδη η αποσταση δεν ειναι καθετη , αλλα διαγωνια και ειναι μεγαλητερη απο την εμβελια του δεκτη του Ps3 , δεν πιανει. αν το μετακινησω γυρω στα 4-5 μετρα (μικραινοντας τη διαγωνιο) θα πιανει μια χαρα. το ερωτημα μου ειναι , πειραζει εαν χρησιμοποιησω ενα καλωδιο hdmi γυρω στα 5+ μετρα; θα υπαρχει προβλημα στην εικονα; διοτι την τηλεοραση και γενικα τη διαρυθμιση δε μπορω να την πειραξω... ευκαριστω!
xristoforos89 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Κανονικα μπορεις να χρησιμοποιησεις οσα μετρα καλωδιο θες. Εχω φιλο που εχει συνδεσει το pc του με την τηλεοραση στο σαλονι του, στα 10 μετρα αποσταση.
akis_supernatural Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 εγω παντως που ειχα παρει μεγαλυτερο καλωδιο καμια σχεση η εικονα. ηταν και ακριβο. εγω προτεινω να μεινεις με μικρο καλωδιο.
kuzko21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 καλα κλειν , μια 22αρα ειναι η τηλεοραση. δεν ειναι να πεις οτι εχουμε την και γαμω τις ποιοτητες τωρα... @akis τι εννοεις καμια σχεση; που εντοπιζεις τοσο μεγαλη διαφορα , καθως και ποσα μετρα καλωδιο χρησιμοποιεις;
akis_supernatural Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 στην αρχη χρησιμοποιουσα το κανονικο 1 με 1,5 μετρο νομιζω ειναι. και μετα πηρα το μεγαλυτερο αλλα εχασα πολυ σε ποιοτητα. βεβαια εχω 50'' τηλεοραση. τωρα για σενα δεν ξερω μπορει και να μην καταλαβεις διαφορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.