Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα προβολης συνδεδεμένων συσκευών στο wifi μου

funbreaker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω ένα πρόγραμμα που να δείχνει τις συνδεδεμένος στο wifi μου συσκευές και να με ειδοποιεί όταν συνδέεται κάποια νέα.

Το who is on my wifi είναι καλό αλλά όχι δωρεάν. Οπότε θα ήθελα μια δωρεάν αντίστοιχη πρόταση.

Δημοσ.

Ενα απλο bookmark στον browser σου που να δειχνει στη σχετικη σελιδα στο web interface του ρουτερ σου ειναι οτι πιο απλο και φτηνο.

Πχ απο το δικο μου

post-124002-0-96564300-1316684385_thumb.png

Δημοσ.

Ενα απλο bookmark στον browser σου που να δειχνει στη σχετικη σελιδα στο web interface του ρουτερ σου ειναι οτι πιο απλο και φτηνο.

Πχ απο το δικο μου

Μόλις διαπίστωσα πως δεν θυμάμαι τον κωδικό μου και το username. Πώς μπορώ να τα βρώ? Μου τα είχε δώσει η εταιρία?

• Moderators
Δημοσ.

Μόλις διαπίστωσα πως δεν θυμάμαι τον κωδικό μου και το username. Πώς μπορώ να τα βρώ? Μου τα είχε δώσει η εταιρία?

Δοκιμαζεις τα default του κατασκευαστη του router σου και εαν δεν πιανουν, πας για reset στις εργοστασιακες ρυθμισεις.

Δημοσ.

Δοκιμαζεις τα default του κατασκευαστη του router σου και εαν δεν πιανουν, πας για reset στις εργοστασιακες ρυθμισεις.

Εντάξει το βρήκα.

Πάντως η ερώτηση μου για κάποιο πρόγραμμα ισχύει.

Δημοσ.

Πχ απο το δικο μου

Πώς λέγεται αυτό το bookmark και πού μπορούμε να το βρούμε?

Δημοσ.

Πώς λέγεται αυτό το bookmark και πού μπορούμε να το βρούμε?

Γράψε 192.168.1.1 στην γραμμη διευθύνσεων, βάλε τους κωδικούς και θα μπεις στο ρούτερ.

Bookmark είναι η συντόμευση. Αν θες κάνε μια στον browser σου για να μην μπαίνεις κάθε φορά γράφοντας την ip.

Πάντως δεν βρίσκω άκρη εκεί μέσα. Δεν βρίσκω τις συνδεδεμένες συσκευές ούτε μαρέσει το interface ούτε είναι πρακτικός τρόπος να βλέπω τις συσκευές.

Γι αυτό επιμένω στην αρχική ερώτηση για πρόγραμμα.

Δημοσ.

Ποιο ρουτερ εχεις?

Σχετικα με την πρακτικοτητα. Κατανοω οτι ειναι λιγο φασαρια να βαζεις τον κωδικο κλπ οταν θες να μπεις στη σελιδα που εχεις ηδη περασει στα αγαπημενα.

Γιαυτο, αν το επιτρεπει ο browser, αντι να εχεις τη διευθυνση πχ "hττp://192.168.1.1/ενα-μακρυναρι-χαρακτηρες" καντη ετσι

http://user:pass@192.168.1.1/ενα-μακρυναρι-χαρακτηρες

Οπου user το username που δινεις να μπεις και pass το αντιστοιχο password.

Αλλιως ορισε τον browser να σωσει το ονομα χρηστη και των κωδικο στις ρυθμισεις του.

Δημοσ.

Ποιο ρουτερ εχεις?

Σχετικα με την πρακτικοτητα. Κατανοω οτι ειναι λιγο φασαρια να βαζεις τον κωδικο κλπ οταν θες να μπεις στη σελιδα που εχεις ηδη περασει στα αγαπημενα.

Γιαυτο, αν το επιτρεπει ο browser, αντι να εχεις τη διευθυνση πχ "hττp://192.168.1.1/ενα-μακρυναρι-χαρακτηρες" καντη ετσι

http://user:pass@192.168.1.1/ενα-μακρυναρι-χαρακτηρες

Οπου user το username που δινεις να μπεις και pass το αντιστοιχο password.

Αλλιως ορισε τον browser να σωσει το ονομα χρηστη και των κωδικο στις ρυθμισεις του.

(όρισα να σώσει το pass στις ρυθμίσεις του)

Έναν sagem από την otenet έχω.

Δεν μπορώ να βρω που γράφει τις συνδεδεμένες συσκευές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...