Προς το περιεχόμενο

Άλλο ένα θέμα με ΖΤΕ ZXV10 H108L (Wind)

Harlockgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, πρόσφατα για οικονομικούς λόγους πήγα από τον ΟΤΕ στη Wind η οποία και μου έδωσε το προαναφερθέν router.

Το συνέδεσα, το σέταρα συνδέθηκα, ως εδώ όλα καλά.

Στο interface του router μου λέει πως έχω συνδεθεί στα 19Mbps και το speedtest.net μου λέει 16mbps, και εδώ όλα καλά.

Όταν όμως ο δυσκλεής προσπαθώ να κατεβάσω πχ από rapidshare δε γράφει πάνω από 700-800 ΚΒ το δευτερόλεπτο!!!

Κοινώς συμπεριφέρεται σα μια δυσλειτουργική 8άρα η γραμμή και έχοντας δοκιμάσει τα πάντα (πλην άλλου router) θα ήθελα

να σας ρωτήσω εάν έχει κάποιος συναντήσει το ίδιο θέμα ή έχει κα΄ποια ιδέα. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Πρώτα απο ολα ξέχνα το speedtest δεν αποτελεί μέτρο μέτρησης της ταχύτητας της γραμμής σου.

Εφόσον στο status του router σου λέει 19mbps τοσα ειναι.

Αν μπορείς δώσε μας μερικά στοιχεία της γραμμής σου όπως attenuation snr margin κτλπ.

Επίσης δοκίμασε να κατεβάσεις απο εδώ αυτο το αρχείο (ntua ftp) και πες μας με πόσο κατεβάζει, οσο σου πει αυτη θα ειναι και η ταχύτητα σου , ουτε rapidshare , megaupload torrents κτλπ θα σου δείξουν ακριβώς την ταχύτητα.

Επίσης συνδέεσαι με καλώδιο η ασύρματα ?

Δημοσ.

για 100η φορα

α.δεν κανουμε speedtest.

β.κατεβαζουμε παντα με καλωδιο και παντα με ενα Pc πανω στο ρουτερ

γ.κατεβαζουμε με DOWNLOAD MANAGER απο καποιο γρηγορο site

δ.κατεβαζουμε απο καποιο ftp site Που να αντεχει.το πιο πιθανο ειναι οτι απλα δεν μπορεις να Pushareis αλλο την γραμμη στο rapidshare.ειδικα με free account.

να σου εχουν βαλει 8 αρι policy το θεωρω δυσκολο εως αδυνατο ειδικα αμα η εταιρεια δεν εχει 8αρι Policy.δεν νομιζω οτι φταιει το ρουτερ.οχι οτι ειναι τιποτα καλο η κινεζια το zte αλλα οκ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...