johnarosagr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά.. Ποιον υπολογιστή από τους παρακάτω με συμβουλεύετε να πάρω?? Link Είναι από τον Κωτσόβολο και βασικά δεν έχω άλλη επιλογή γιατί μόνο από εκεί μπορώ να ψωνίσω με δώσεις.. Και χρειάζομαι βοηθεί για τον παλιό μου υπολογιστή. Πριν μερικούς μήνες είχα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών και είχε σαν αποτέλεσμα να ανοίγω τον υπολογιστή και να ανάβει αλλά να μην κάνει τίποτα (μόνο τα ανεμιστήρακια δούλευαν) και η οθόνη να μην ανταποκρίνεται (λες και δεν την είχα συνδέσει) την έβγαλα μια φορά την καθάρισα καλά και μετά δούλεψε ο υπολογιστής για καμιά βδομάδα αλλά μετά πάλι τα ίδια. Το θέμα τώρα είναι ότι όταν το έπαθε τελευταία φορά ανοιγα τον υπολογιστή κάνα 2 φορές την εβδομάδα μπας και φάει κανένα σκάλωμα και δουλέψει γιατί ήθελα να πάρω κάτι αρχεία από το σκληρό (αλλα μάταια)... Για να το κλείσω φυσικά κρατούσα πατημένο το κουμπί, ξαφνικά μετά από βδομάδες όσο και να κρατούσα το κουμπί δεν έκλεινε με τίποτα και έπρεπε να το βγάλω απο την πρίζα για να σβήσει. Το έκανε αυτό κάνα 2-3 φορές και μετά δεν άνοιγε καθόλου.. Γιατί τώρα?? Τι να έπαθε? Να χάλασε και τίποτα άλλο?? (και το κουφό είναι ότι μια μέρα μπαίνω στο σπίτι και ο υπολογιστής είχε ανοίξει στο ξεκάρφωτο μόνος του,το έβγαλα από την πρίζα για να κλείσει αλλά από τότε ποτέ ξανά δεν άνοιξε)
johnarosagr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια αλλά επειδή είμαι λίγο ψιλό άσχετος διευκρινίζεις λίγο τον λόγο που μου προτείνεις αυτών για να αρχίζω να καταλαβαίνω και εγώ τι παίζει?? Βασικά αξίζει να δώσεις τα λεφτά σου για ένα από αυτά τα μηχανήματα?
Thanos1972 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Κοιτα,υπαρχουν και αλλα καταστηματα που μπορεις να παρεις τα κομματια,να σου τα συνδεσουν ολα απο το καταστημα,να εχεις τις εγγυησεις τους και ταυτοχρονα να βαλεις και δοσεις.συνηθως με καποια πιστωτικη. Το θεμα με τα ετοιμα συστηματα ειναι οτι βαζουν 1-2 κομματια για κραχτες πχ τον επεξεργαστη και την μνημη της καρτας γραφικων (που δεν παιζει τον σημαντικοτερο ρολο σε μια καρτα γραφικων γιατι αυτο που μετραει ειναι ο πυρηνας της) και ολα τα υπολοιπα κομματια ειναι συνηθως για πεταμα.Πχ ενα απο τα πιο σημαντικα πραγματα που δεν βαζουν καλο ειναι τα τροφοδοτικα. Ασε που ειναι και ποιο ακριβα απο οτι ειναι εαν το παρεις το συστημα κομματι κομματι. Στην ιδια τιμη μπορουμε να σου προτεινουμε μαγαζια και συνθεσεις που θα ειναι καλυτερες εαν μας πεις το budget σου,την οθονη σου,που μενεις και ποια ειναι η χρηση του υπολογιστη. Παντως θα συμφωνησω με τον mikelamar για τον quest.εχει καλυτερο επξεργαστη.αλλα σε επιδοσεις ας πουμε στα παιχνιδια,με τις καρτες γραφικων που εχουν ολοι ειναι για πεταμα.
johnarosagr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Ξέρω φίλε μου ότι συμφέρει να το πάρεις κομμάτια αλλά δεν θέλω να μπλεξω με πιστωτικές και Αγρίνιο που είμαι μόνο από εκεί μπορώ να πάρω. Είχα σκοπώ να μαζέψω κανένα 300-400€ και να ψαχτω μετά να στήσω ένα μηχάνημα μονός μου αλλά μου έκλεψαν το λαπτοπ και έμεινα χωρίς υπολογιστεί και για αυτό καίγομαι να πάρω τώρα. η μόνη λύση για να το αποφύγω είναι να μπορέσω να φτιάξω τον παλιό για να βολευτώ μέχρι να μαζέψω τα λεφτά για καινούργιο.. για κάρτα γραφικών που λες δεν με αφορά καθόλου γιατί δεν παίζω καθόλου παιχνίδια. Για ενημέρωση, ταινίες,και download το χρειάζομαι ποιο πολύ τον υπολογιστή
Thanos1972 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Ο παλιος τι υπολογιστης ειναι?κατεβασε το cpuz και πες μας.ποια καρτα γραφικων εχει επανω και ποιο ακριβως τροφοδοτικο.το προβλημα που εχει μου μυριζει η καρτα γραφικων η τροφοδοτικο.
johnarosagr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 το θεμα με τον παλιό μου υπολογιστή το ειχα αναφέρει εδω Link και απο τι βλέπω με είχες ξανα βοηθήσει εσύ.. Όπως αναφέρω στο παλιό θέμα στο τέλος ήτανε ολα ok αλλά μετά έγινε ότι αναφέρω ποιο πάνω σε αυτό το θέμα.. γιατί να κατεβάσω το cpuz αφού δεν ανοίγει ο υπολογιστής.. Αν ήτανε η κάρτα γραφικών δεν θα άνοιγε ο υπολογιστής?? Το σκέφτηκα και εγώ για τροφοδοτικό αλλά δεν έχω κανένα άλλο να δοκιμάσω και φοβάμαι να αγοράσω ένα χωρίς να ξέρω αν έχει αυτό πρόβλημα..
pabou13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Οριστε μια συνθεση με ξεχωριστα κομματια για να παρεις μια ιδεα. Ολα τους ποιοτικα και θα σε βγαλουν για καιρο
doakes Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Αφου ολοι σου πανε στο σχετικο θεμα που χες ανοιξει να αγορασεις καινουργια καρτα γραφικων και δε το κανες γιατι επανερχεσαι και ξαναρωτας τα ιδια? Οταν αρχισει η καρτα γραφικων και βγαζει γραμμες στην οθονη ,κανει συνεχεια restart κλπ ειναι για πεταμα!Πως δηλαδη ηθελες να ανοιγει ο Η/Υ και και να χες εικονα στην οθονη με χαλασμενη καρτα γραφικων?
johnarosagr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Αφου ολοι σου πανε στο σχετικο θεμα που χες ανοιξει να αγορασεις καινουργια καρτα γραφικων και δε το κανες γιατι επανερχεσαι και ξαναρωτας τα ιδια? Οταν αρχισει η καρτα γραφικων και βγαζει γραμμες στην οθονη ,κανει συνεχεια restart κλπ ειναι για πεταμα!Πως δηλαδη ηθελες να ανοιγει ο Η/Υ και και να χες εικονα στην οθονη με χαλασμενη καρτα γραφικων? διάβασε καλά φίλε μου τι γράφω και μετά πες μου το σχόλιο σου. Το ξέρω ότι έχει πρόβλημα η κάρτα και δεν ρώτησα γιατί δείχνει γραμμές και ούτε γιατί δεν ανοίγει η οθόνη. Αυτό που ρώτησα είναι γιατί δεν ανοίγει ο υπολογιστής. Τι άλλο μπορεί να χάλασε. Τροφοδοτικο π.χ. Τώρα εσυ που είδες ότι άνοιξα καινούργιο θέμα για να ρωτήσω το ίδιο πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω.
johnarosagr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Έδωσα τελικά σήμερα σε έναν γνωστό μου το τροφοδοτικό και όντως αυτό τα έπαιξε και δεν ανοίγει ο υπολογιστής.. θα χρειαστώ την βοήθεια σας τώρα για να μου πείτε ποιο τροφοδοτικό να πάρω για να μην την πατήσω και πάρω κανένα που δεν κάνει.. Ανέβασα 2 φώτο από το παλιό, που το ένα είναι η ετικέτα και το άλλο τα καλώδια που μπαίνουν στην μητρική και 1 φώτο από την μητρική για να καταλάβετε τι τροφοδοτικό θέλω.. Link Link Link Αν αυτά δεν είναι αρκετά για να καταλάβετε τι θέλω πείτε μου τι άλλη πληροφορία χρειάζεστε για να σας πω.. Το τροφοδοτικό αν είναι εύκολο να είναι από e-shop.gr ή από κάποιο μαγαζί που να υπάρχει στο Αγρίνιο αλλιώς κάποιο που να δίνει αντικαταβολή ή με paypal Και παν απ'όλα να είναι όσο γίνετε ποιο φθηνό (δεν με νοιάζει πόσο θα μου κρατήσει) το μάξιμουμ ένα χρόνο να αντέξει θα είμαι ok. Βρήκα δυο φθηνά αλλά δεν ξέρω αν κάνουν.. Link Link Μόλις καταλήξουμε στο τροφοδοτικό τότε θα με βοηθήσετε και με την κάρτα γραφικών.. Και συγνώμη αν ζητάω πολλά και κουράζω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.