Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Παιδια θελω να μου πειτε τι σημαινει οταν το ανοιγεις τον υπολογιστη (πατας το κουμπι) και ακουγεται απο το speaker ενας συνεχομενος ηχος σαν σειρηνα (οπως τους συναγερμους ιου ιου) τετοιο στυλ και παρατεταμενη ηχοι...

Αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει...!!!

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Παιδια θελω να μου πειτε τι σημαινει οταν το ανοιγεις τον υπολογιστη (πατας το κουμπι) και ακουγεται απο το speaker ενας συνεχομενος ηχος σαν σειρηνα (οπως τους συναγερμους ιου ιου) τετοιο στυλ και παρατεταμενη ηχοι...

Αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει...!!!

Μπορείς να διαβάσεις γενικά για τους διαγνωστικούς Bios Beep Codes.

Γενικά οι περισσότεροι κατασκευαστές έχουν σχεδών "κοινό κώδικα beep", όμως σε κάποιες περιπτώσεις διαφέρουν.

Εάν μας αναφέρεις το μοντέλο της μητρικής σου θα είναι πιο εύκολο να σου αναφέρουμε τι πρόβλημα υπάρχει.

Δημοσ.

Σημαινει οτι υπαρχει καποιο σφαλμα με τον υπολογιστη σου.Ποια μητρικη εχεις?το εχεις το manual της?προσπαθησε να καταγραψεις τι ακριβως μπιιιπ κανει.σαν τα σηματα μορσ.ειναι καποιο απλο μπιπ και μετα καποιο μακροσυρτο?του στυλ μπιπ μπιιιιιπ μπιπ

Δημοσ.

Ενα συνεχομενο ιου ιου ιου (σαν ασθενοφορο, συναγερμος) ετσι κανει.

Η μητρικη μου ειναι η PS83-BC/BL

http://www.ixbt.com/mainboard/images/i865-roundup/ps83-bl-board.jpg

Τα "Beep" είναι συνδιασμός βραχέων και μακρών ηχητικών.

Με τον όρο "ασφενοφόρο" τι ακριβώς εννοείς;

Δημοσ.

Ανοιγει ο υπολογιστης?μπας και εχεις ενεργοποιημενο αυτο για την θερμοκρασια του επεξεργαστη και ανεβαζει με την μια θερμοκρασιες και σου το κανει?

Δημοσ.

Εχεις καμια επιλογη στο bios που να εχει να κανει με case opened και τετοια?

δε νομιζω να εχω φιλε μου αν και δεν ειμαι σιγουρος, γιατι ξεχασα να αναφερω οπως φαινεται στο βιντεο ξεκινα ο υπολογιστης κανει μπιπ και τα σχετικα και δεν βγαζει καποια επιλογη στην οθονη. Η οθονη ειναι λες και δεν παινει σημα καθολου !!!

Δημοσ.

Αν βλεπω καλα στο βιντεο, δεν εχεις κανενα dimmaki μνημης επανω στις υποδοχες μνημων.Χωρις καθολου μνημη πως περιμενεις να λειτουργησει? Γιαυτο και τα συνεχομενα beeps απτο buzzer της μητρικης.

Δημοσ.

Παιδια ξεχασα να το αναφερω. Οταν εβγαλα το βιντεο εβγαλα τη μνημη εκεινη τη στιγμη γιατι κ με την μνημη πανω παλι τα ιδια μου εκανε. Απλα μετα αρχισα να βγαζω ενα ενα κομματι για να δω που κολλαει η δουλεια. Επισης δοκιμασα να τη βαλω τη μνημη σε διαφορετικες θεσεις αλλα παλι τα ιδια. Απ οτι καταλαβα παντως πρεπει να εχει θεμα η ο επεξεργαστης η η μητρικη.

Δημοσ.

Ανεβασε τοτε ενα νεο βιντεακι με τη μνημη πανω να δουμε.Παντως σ αυτο που ανεβασες ειναι σωστη η "συμπεριφορα" της μητρικης σου να δινει γρηγορα συνεχομενα beeps οταν δεν εχει πανω κουμπωμενη μνημη.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα και πάλι βρήκα λίγο χρόνο σήμερα και ασχολήθηκα με το παλιό μου pc, το οποίο δεν ξεκινάει με τίποτα. Σας ανεβάζω ένα βιντεάκι να μου πείτε την γνώμη σας. Που εστιάζετε το πρόβλημα ;

Η μητρική που έχω είναι : Gigabyte PS83-BC/BL

users manual: http://www.skyok.co.kr/bbs/data/pds/DFI%20PS83-BL%20(Rev.A+).pdf

Όλη η συνδεσμολογία μου φαίνεται παρακάτω

http://www.youtube.com/watch?v=R_VtBJVQ5nQ&feature=youtu.be

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...