Προς το περιεχόμενο

Person Of Interest [CBS]


Mapas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

 

Δες το τρέιλερ για το επόμενο και διάβασε και 2 (παίζουν μπόλικες γενικά) συνεντεύξεις στο entertainment weekly, μια του... "χαρακτήρα" και δεύτερη των παραγωγών/writers. Στην ουσία, ΔΕΝ... you know what.

 

Βαλε σπόιλερ και στο δικό σου, χτυπάει καμπάνα σε συνδυασμό με το δικό μου, γι'αυτό το κρύβω ενώ από μόνο του δεν είναι σπόιλερ.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ίσως

Ήταν απλά ένα ακόμα simulation, παρόλο που είδαμε ότι η Μηχανή "επέλεξε" εν τέλει αυτό το σενάριο, ίσως να μην είναι έτσι. Παντως αν και σαν επεισόδιο δεν ήταν κακό, τα συνεχόμενα "rewind" το χάλασαν

 


Υ.Γ.

Γιατί να μην αντέξει η σειρά?

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γιατι δεν κανει τα νουμερα που εκανε;

 

 

 

οντως, το ξεσκισαν με τα rewind, αφου ελεγα δεν μπορει με τους μλκες πλακα μας κανουν κ μας δειχνουν ολο το ιδιο, δεν παιζει αυτο το πραγμα να ακουμε κ να βλεπουμε τα ιδια πραγματα 10 φορες, ελεος

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμενα δεν με χαλασαν καθολου

 

 

Εδωσαν ενα video game feeling στην σειρα και πιστευω οτι ηταν καπως αναγκαιο για να μας δειξει οτι και καλα οτι και σεναριο να παιχτει, καποιος θα πρεπει να φυγει. Τωρα αν η Σαχι δεν εχει πεθανει, νταξει θα ειναι λιγο μαλακια η κατασταση αλλα προς τα εκει παει το πραγμα βασει καποων που διαβασα.

 

Anyway, ενα ακομα εξαιρετικο επεισοδιο.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

 

Το 1ο rewind ήταν εξαιρετικό και σε αφήνει μαλάκα. Μέχρι να δεις ότι τελικά επρόκειτο για simulation και να ανακουφιστείς..Τα άλλα ως εκείνο που σκοτώνεται ο Ρις ήταν ανεκτά και απαραίτητα θα έλεγα, για να σου δώσει να καταλάβεις πως κάποιος πρέπει να πεθάνει. Απο κει και πέρα κούρασε και το κατάλαβαν στάνταρ και οι ίδιοι αφού προσπάθησαν να δώσουν μια χιουμοριστική νότα(το φιλί του Φάσκο στην Root και το WTF it's a simulation) μπας και δεν ξενερώσει ο θεατής. Για να μην  αναφερθώ στην αντικατάσταση των διαλόγων σε κάποια σημεία του simulation

 

Επεξ/σία από Kostasspil
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στη σκηνή την πρώτη φορά που γυρνάει ένα link πίσω για να απαντήσει η Root ακριβώς στο σημείο που μαυρίζει για μισό δευτερόλεπτο η οθόνη μου έρχεται notification στο κινητό. dax pause πιντες άλλαγμα εσώρουχου και play

 

 

 

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η Σαχι μου θυμιζει τη Λαρα Κροφτ απο το βιντεογκειμ. Εχει την καταλληλη σιλουετα, μαλλι, προσωπο. Πιστευω θα ηταν ιδανικη για το ρολο σε ταινια ή σειρά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξοδεύεστε τζάπα σε υποθέσεις με τα ίσως και τα μήπως, αντί να ρίξετε καμια ματιά σε κανένα άρθρο που έχει πήξει ο τόπος για την συγκεκριμένη εξέλιξη και να σας λυθούν οι απορίες:

Ίσως

Ήταν απλά ένα ακόμα simulation, παρόλο που είδαμε ότι η Μηχανή "επέλεξε" εν τέλει αυτό το σενάριο, ίσως να μην είναι έτσι.

 

Όχι,

 

πραγματικό ήταν, δλδ δεν είναι σεναριακό κολπάκι που θα αλλάξει σε καναδυο επεισόδια: η ηθοποιός έφυγε από τη σειρά, προγραμματισμένο ήταν επειδή είναι σε ενδιαφέρουσα με δίδυμα, έχει πήξει το νετ με συνεντευξεις για την έξοδο της.

Και αυτή και οι producers/ writers, λένε απλά ότι το αφήσανε ανοιχτό -"nobody is dead if you don't see a body in tv", ότι δεν είναι μόνιμο και τέτοια- ώστε να επιστρέψει "in two years", δλδ αφού γεννήσει (προφανώς) και αφού περάσει και κανα χρόνο με τα παιδιά, πριν επιστρέψει σε εργασία, όποια κι αν είναι αυτή.

 

Απλά εγώ πιθανολογώ ότι ΑΝ κρατήσει η σειρά, το κόβω να επιστρέφει σε λιγότερο από τα 2 χρόνια που λένε τώρα, δεν αντέχουν αυτοί πολύ μακριά από την οθόνη, έστω κι αν είναι όχι για full part που θα απαιτεί πολύ από τον χρόνο της.

 

Ακόμη πιο σίγουρο θεωρώ πως, αν η σειρά έχει μόνο μια σεζόν ακόμη μπροστά της, τότε έστω και για παρουσία 3 λεπτών που λέει ο λόγος, σίγουρα θα επιστρέψει στο series finale

 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πσστ, ακομα ενα εξαιρετικο επεισοδιο.

 

 

Κοιταχτε πως αφιερωσαν σχεδον ενα ολοκληρο επεισοδιο στην αλλη πλευρα και ποσο ενδιαφερον παρεμεινε παρ'αυτα. Τοσα στρωματα πια σ'αυτη την σειρα που την κραταει φρεσκια και μπορει να εναλλασσεται.

 

Εξαιρετικη η σκηνη με Φιντς και Κοντρολ.

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...