Προς το περιεχόμενο

Μετάβαση απο XP σε 7, legue of legends γιοκ.

tsakonass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello forum, σε ενα λαπτοπ vaio VGN-FE11S εβγαλα τα xp και περασα τα 7.Απο drivers εβαλα οτι δινει η sony για τα vista.Να σημειωθει οτι το λαπτοπ βγηκε πολυ πριν βγουν τα vista.Τα παντα λειτουργουν αψογα, απο τα function keys,webcam,56k modem μεχρι το card reader.To μονο μου παραπονο ειναι οτι δε μπορω να παιξω lol.Μπαίνει στο lobby κανονικα, επιλεγω champion,φορτωνει το match και μολις παει να ξεκινησει κολλαω στο nexus παντελως ή ενιοτε αναβοσβηνει η οθονη παλι κολλημενος στο nexus.Ακουω τον αnnouncer,τα double kill, τους ψοφους κ.λπ.Εχω δοκιμάσει οτι υπάρχει απο drivers (στα γνωστα site mε τους custom) για την καρτα του laptop, αυτους των vista, xp,νεότερους unassigned με custom inf.Τιποτα.

Ε και γιατι δε βαζω παλι xp να ησυχάσω ε?Χεχε δεν εβαλα τα 7 απο βιτσιο απλα αγορασα ssd και ήθελα να εχω trim.Πφφφφ τι λέτε;

edit: Εχω δοκιμασει επίσης να αλλάξω τις ρυθμισεις video του παιχνιδιου απο το game.cfg.Κατεβασα την αναλυση,εβγαλα shaders,shadows,details,vsync, εβαλα windowed mode, τιποτα. :(

gpu NVIDIA® GeForce™ Go 7400

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...