Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο κατάστημα(internetικό και μη) που να μπορώ να δώσω το δικό μου σχέδιο και να μου το βάζουν σε μπλουζάκι.

Έχω βρει μαγαζιά αλλά στην στάμπα το μαύρο φόντο είναι ποιο λευκό προς το γκρί και δεν είναι ωραίο. Εγώ θέλω ή να το έχει μαύρο μαύρο ή π.χ. γράμματα κομμένα(χωρίς φόντο) και σχήματα χωρίς φόντο. - Πάντα για φουτεράκια, ζακέτες ή t-shirt.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

1)Ναυαρίνου λίγο πάνω απο την Τσιμισκή ειναι ενα

2) Στο στενό στην Αρμενοπούλου (κάθετη στον πεζόδρομο της Μελενίκου με τους εκδοτικούς οίκους) επίσης υπάρχει ένα μαγαζί.

Δημοσ.

Δες και στο shirtaki.com Μια σταμπα που εστειλα βγήκε καλή αν κ καταφερε η μανα μου να το καταστρέψει στο πλύσιμο... Φαντάζομαι αν επικοινωνήσεις μαζί τους θα μαθεις αν μπορει να γίνει και αυτό που θελεις για το μαυρο χρώμα, που όντως σπάνια βγαινει καλο.

Δημοσ.

t-bar λιγο τσιμπιμενες τιμουλες 3-5 παραπανω αλλα πολυ καλη δουλεια...

εχω κανει γυρω στα 8 t-shirt και εχω μεινει υπερευχαριστιμενος

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ψάχνω και εγώ να φτιάξω μπλουζάκια (5+) και θέλω κάτι απλό και φτηνό. Μαύρα t-shirt με άσπρα γράμματα (μάλλον μόνο πίσω) μια δικιά μου έκφραση. Ξέρετε κανένα μαγαζί ή προσφορά ώστε να βγεί καλή τιμή δεδομένου ότι είναι και 5+ και όχι 1 μπλουζάκι;

ευχαριστώ!

• 9 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Μιας και δεν βρήκα κάτι πιο πρόσφατο , πήρα φτυάρι και ξέθαψα το θέμα.....

Ψάχνω κατάστημα που να τυπώνει δικό μου λογότυπο και να έχει T-Shirt σε μικρά μεγέθη.Βρήκα ένα και έστειλα να ρωτήσω πόσο θα κοστίσει αλλά μου απάντησε οτι δεν θα προλάβουν να το αναλάβουν , χωρίς να τους έχω πει οτι το βιάζομαι.Στην ερώτησή μου τι εννοούν απάντηση δεν πήρα.

Έχετε κανένα μαγαζί να προτείνετε;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, tarantules είπε

Μιας και δεν βρήκα κάτι πιο πρόσφατο , πήρα φτυάρι και ξέθαψα το θέμα.....

Ψάχνω κατάστημα που να τυπώνει δικό μου λογότυπο και να έχει T-Shirt σε μικρά μεγέθη.Βρήκα ένα και έστειλα να ρωτήσω πόσο θα κοστίσει αλλά μου απάντησε οτι δεν θα προλάβουν να το αναλάβουν , χωρίς να τους έχω πει οτι το βιάζομαι.Στην ερώτησή μου τι εννοούν απάντηση δεν πήρα.

Έχετε κανένα μαγαζί να προτείνετε;

Τσεκαρε αυτους εδω: https://www.stampaland.gr/

Απο δω εχουμε παρει εταιρικα πουκαμισα και t-shirt με τα λογοτυπα της εταιρειας μπρος-πισω (χωρις ποσοτητα υπερχονδρικης, για λιγα κομματια λεμε), πολυ καλη ποιοτητα και στα ιδια τα υφασματα αλλα και στην εκτυπωση, οπως και πολυ καλη εξυπηρετηση, με δοκιμες κλπ, εχουμε μεινει ικανοποιημενοι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...