Προς το περιεχόμενο

airties 4420 access point

sagre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Θέλω από το ασύρματο modem-router (telindus 1133) να δώσω ιντερνετ στον δορυφορικό δέκτη (skybox s9 hd pvr) που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά.

Η γυναίκα μου μου απόκλεισε την χρήση καλωδίου.

Χωρίς να το ψάξω σχεδόν καθόλου πήγα και αγόρασα το airties air 4420 access point υποθέτωντας ότι θα μπορώ με αυτό να πάρω ασύρματα ιντερνετ από το ρουτερ και να το δώσω ενσύρματα στο δέκτη.Αφού έφαγα μια ολόκληρη μέρα προσπαθώντας να σετάρω το access point το μόνο που κατάφερα είναι να παίρνω ενσύρματα ιντερνετ από το ρουτερ και να το στέλνω ασύρματα στο λαπτοπ.

Αυτό έγινε με τις αρχικές ρυθμίσεις του access point και όπως καταλαβαίνετε δεν μου χρειάζεται.

Διαβάζοντας και ψάχνοντας είδα ότι αυτό το ματζαφλάρι πουλιέται και σε ζευγάρια για να συνδέεις ενσύρματο ρουτερ και tv.

Οπότε σκέφτομαι και λέω ότι αφού το ένα μηχανάκι από τα δύο λαμβάνει ασύρματα και δίνει συγχρόνως ενσύρματα με κάποιες ρυθμίσεις θα το καταφέρω να δουλέωει στην δική μου περίπτωση.

Μετά από κάποιες ώρες δοκιμών αρχίζω να πιστεύω πως ένας από τους δυο μας είναι άχρηστος (εγώ ή το access point).

Διάβασα αερκετά για repeter, client mode κ.λ.π. αλλά το μηχανάκι αυτό έχει μόνο ρυθμίσεις για DHCP Client, DHCP Relay Agent, DHCP Server και DHCP off , με τις οποίες έπαιξα αρκετά δοκιμάζοντας σε ένα λάπτοπ αλλά τπτ.Μόνο την DHCP Relay Agent δεν μπόρεσα να βάλω γιατί είχε ένα πεδίο για Wan interface που δεν έπαιρνε καμιά τιμή.

Τεσπά, για να μην σας κουράζω, ξέρει κανείς αν γίνεται και πώς;

Ευχαριστώ για την υπομονή και το χρόνο σας.

Δημοσ.

ελεος με αυτα .με βαση τα specifications ειδα οτι ειναι access point δηλαδη παιρνει ενσυρματα και δινει ασυρματα και ειδα οτι παιζει και σαν repeater δηλαδη παιρνει ασυρματα δινει ασυρματα.εσυ για αρχη προσπαθησε να το σεταρεις σαν repeater και δοκιμασε να παιξεις με ενα laptop ασυρματα απο αυτο.αν παιξει δοκιμασε να το βαλεις πανω με Καλωδιο.και στις 2 περιπτωσεις το laptop θα εχει Ip αυτοματες.dhcp relay αστο μην μπλεξεις.repeater βαλτο.και οσο για την γυναικα που λες νευριαζω που θα σου πει οτι δνε θελει με καλωδιο.βαλτο μεσα σε καναλι ειτε ψηλα ειτε χαμηλα και εισαι comple.to wan interface παιρνει Ip τιμη.οποτε για την ωρα βαλτο σε Repeater βρες το δικτυο μεσα απο το airites κτλ για να το αναμεταδωσει βαλτο πιο μακρια πηγαινε και εσυ πιο μακρια και θα πρεπει να συνδεεσαι πανω σε αυτο.και μετα βλεπεις με καλωδιο

Δημοσ.

ελεος με αυτα .με βαση τα specifications ειδα οτι ειναι access point δηλαδη παιρνει ενσυρματα και δινει ασυρματα και ειδα οτι παιζει και σαν repeater δηλαδη παιρνει ασυρματα δινει ασυρματα.εσυ για αρχη προσπαθησε να το σεταρεις σαν repeater και δοκιμασε να παιξεις με ενα laptop ασυρματα απο αυτο.αν παιξει δοκιμασε να το βαλεις πανω με Καλωδιο.και στις 2 περιπτωσεις το laptop θα εχει Ip αυτοματες.dhcp relay αστο μην μπλεξεις.repeater βαλτο.και οσο για την γυναικα που λες νευριαζω που θα σου πει οτι δνε θελει με καλωδιο.βαλτο μεσα σε καναλι ειτε ψηλα ειτε χαμηλα και εισαι comple.to wan interface παιρνει Ip τιμη.οποτε για την ωρα βαλτο σε Repeater βρες το δικτυο μεσα απο το airites κτλ για να το αναμεταδωσει βαλτο πιο μακρια πηγαινε και εσυ πιο μακρια και θα πρεπει να συνδεεσαι πανω σε αυτο.και μετα βλεπεις με καλωδιο

οκευ οκευ μη φορτώνεις.

Θα το χαρίσω σε κανέναν που αντιπαθώ και θα πάρω έναν wifi bridge με 30 ευρω να κάνω τη δουλειά μου.Επίσης αν με τσακώσετε να ξαναγράφω για airties πυροβολήστε με.

Δημοσ.

κανονικα.τωρα βεβαια που το πηρες δοκιμασε και αυτα που ειπαμε μηπως πετυχει και δεν χρειαστει να παρεις αλλο μια που το πηρες.

Δημοσ.

κανονικα.τωρα βεβαια που το πηρες δοκιμασε και αυτα που ειπαμε μηπως πετυχει και δεν χρειαστει να παρεις αλλο μια που το πηρες.

Θα περιμένω να επιστρέψει το ρούτερ από την αντιπροσωπεία (αν επιστρέψει και αν λειτουργεί) και θα το δοκιμάσω με αυτό μήπως σαν ίδιοι τενεκέδες τα βρουν μεταξύ τους.

Δημοσ.

Θα περιμένω να επιστρέψει το ρούτερ από την αντιπροσωπεία (αν επιστρέψει και αν λειτουργεί) και θα το δοκιμάσω με αυτό μήπως σαν ίδιοι τενεκέδες τα βρουν μεταξύ τους.

κανονικα θα πρεπε να παιζει με ταπαντα.δοκιμασε το αλλα δεν νομιζω να αλλαξει κατι.επισης δοκιμασε αυτα που σου ειπα πιο πανω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...