Προς το περιεχόμενο

Secured PDF έγραφο

queer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, αντιμετοπίσω το εξείς πρόβλημα με ένα Secured PDF έγραφο. Το οποίο είναι στην παρακάτω διεύθυνση Link Το χρειάζομαι γιατι θέλω να εκτυπώσω 30 σελίδες απο αυτό ενώ το συνολικό έγραφο είναι 1800+ σελίδες και μου είναι δύσκολο 30 σελίδες να τις διαβάζω απο τον υπολογιστή, προτιμώ να τις έχω στα χέρια μου και να τις διαβάζω επειδή ζαλίζομαι να κοιτάω την οθόνη πολλές ώρες. Και μου λέει να εισάγω έναν κωδικό. Μονάχα που δεν ξέρω σε τι κωδικό αναφέρετε. Το έγραφο αυτό το βρήκα στο διαδίκτυο και δεν με συμφέρει για 30 σελίδες να πάω να αγοράσω ολόκληρο τον τόμο αυτόν.

Τι μπορώ να κάνω, λοιπόν; Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να σπάει αυτόν τον κωδικό ώστε να μπορέσω να εκτυπώσω τις 30 σελίδες που χρειάζομαι; Είμαι άσχετος γενικά απο υπολογιστές και θα εκτιμούσα πολύ να με κατατοπίσει κάποιος όσον το δυνατόν πιο αναλυτικά μπορεί για να μην σας ζαλίζω συνέχεια με ερωτήσεις, είναι κρίμα θεωρώ.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά όλους και όλες για το ενδιαφέρον σας να με βοηθήσετε.

Δημοσ.

ποιες ειναι οι 30 σελίδες που θες να απομονώσεις; Τις σελίδες όπως τις γράφει ο pdf reader και οχι οπως τις γράφει το κείμενο.

Προσθήκη: Χρόνια χρησιμοποιώ το "PDF Password Remover" (πολύ ικανοποιημένος) και πρόσφατα έβαλα και το passware Password recovery kit Enterrprice (φοβερό πολυεργαλείο - ελβετικός σουγιάς, αλλά λίγο πιο περίπλοκο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...