Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γτ η συνθεση που εκανα τι κακο εχει αν εξεραισεις την διορθωση?

Σορρυ παιδια αλλα ειμαι αναποφασιστος επειδη δν ξερω και δεν με πειραζει να δωσω καποια λεφτα παραπανω αρκει να παρω απο το e-shop.και η συνθεση που εκανα θα κρατησει?

Σορρυ παιδια αλλα ειμαι αναποφασιστος επειδη δν ξερω και δεν με πειραζει να δωσω καποια λεφτα παραπανω αρκει να παρω απο το e-shop.και η συνθεση που εκανα θα κρατησει?

Και τελικα τελικα αποφασισα σταθερο.

• Απαντ. 214
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το eshop καποτε ηταν καλο μαγαζι και ειχε σωστη εξυπηρετηση και καλο service.πλεον εχει αρκετο καιρο που εχει χαλασει πολυ σαν μαγαζι.ακουγοταν κιολας οτι θα κλεισει.

Δεν ειναι το μαγαζι που ηταν.δεν εχει την ποικιλία σε προϊόντα ουτε και τις τιμες που ειχε.Ξεκόλλα με το eshop.

Δημοσ.

Εγω απο εκει θελω,η συνθεση που εκανα θα κρατησει ξαναρωταω?

δυστιχως οχι.. αλλα αμα επιμενεις παρτο,δικα σου λευτα ειναι,εμεις βοηθησαμε οσο μπορουσαμε,καναμε συνθεσεις ειπαμε την γνωμη μας τοσες φορες απο εκει και περα κανε οτι καταλαβαινεις.

Δημοσ.

Koularass ποσο χρονων εισαι?και μην παρεξηγηθεις αλλα,χμμ ο μπαμπας πληρωνει?

Δεν στο λεω με κακο αλλα καλυτερα εαν ειναι να μιλησουμε με τον μπαμπα σου.

Για το καλο της δικης σου_του τσεπης το λεμε.

Δημοσ.

Koularass ποσο χρονων εισαι?και μην παρεξηγηθεις αλλα,χμμ ο μπαμπας πληρωνει?

Δεν στο λεω με κακο αλλα καλυτερα εαν ειναι να μιλησουμε με τον μπαμπα σου.

Για το καλο της δικης σου_του τσεπης το λεμε.

συμφωνω απολυτος!

Δημοσ.

Λοιπον ο θειος μου μου ειπε πως μεχρι 500 € να του βρω ενα σταθερο η ενα λαπτοπ με μεγαλη οθονη για ιντερνετ βασικα.και μου ειπε απο μαγαζι της πολης μας.για αυτο επιμενω τοσο.απο την συνθεση λοιπον που εκανα τι εγινε λαθος και δεν θα κρατησει?

Δημοσ.

Αν του πεις του θείου οτι το μηχάνημα των 500 απο το eshop θα το πάρεις 400 απο αλλού θα αλλάξει γνώμη. (ή αν οτι με τα 500 θα πάρεις καλύτερο απο αλλού).

Είναι λογικό ο θείος να μην ξέρει οπότε σου λέει όλα ίδια είναι πάρτο απο δω που είναι κοντά. Αλλά είναι ευθύνη σου να τον ενημερώσεις (αφού ενημερώθηκες).

Απο κει και πέρα οκ.. προφανώς οτι γουστάρεις θα κάνεις.. αν θες βάζεις και φωτιά στο 500αρι και το καις.

Δε στα λέμε για κακό ή για να το παίξουμε και καλά.. Τα λέμε γιατί όντως λόγω διαφήμισης (και επειδή παλιότερα είχε μια καλή φήμη) πολύς κόσμος πιστεύει οτι είναι καλά κάποια μαγαζιά.

Δημοσ.

Δεν τον νοιαζει τοσο πολυ η διαφορα τιμης αλλα θελει ενα μηχανημα που θα τον παει 2-3 και να το παρει απο τα γιαννιτσα γτ λογο δουλειας δεν προλαβαινει να παει θεσσαλονικη για αυτο καντε μου μια συνθεση e-shop που να κρατησει.

Δημοσ.

μα με courier θα στο στειλουν ρε παιδι μου....και πιστεψε με αλλα θα τον νοιαξει η διαφορα των 100 ευρω ή εναν καλυτερο υπολογιστη απο αλλου....τουλαχιστον εστω και το πλαισιο ειναι καλυτερο απο e-shop....απο εκει θες που εχουν τα γιαννιτσα ή δεν?

Δημοσ.

Δηλαδη μου κανετε μια συνθεση την παραγγελνω και μου ερχεται το συστημα ετοιμο?και μπορω να πληρωσω με αντικαταβολη?

Δημοσ.

Δηλαδη μου κανετε μια συνθεση την παραγγελνω και μου ερχεται το συστημα ετοιμο?και μπορω να πληρωσω με αντικαταβολη?

Ναι φυσικά έτοιμο , πακεταρισμένο είτε με courier είτε με μεταφορική και μπορείς να πληρώσεις με αντικαταβολή , με τραπεζική κατάθεση ,με πιστωτική κάρτα , με δόσεις κλπ

B) μόνο να βρούμε κατάστημα για να γλιτώσεις μεταφορικά !

Άρα τελικά πισί και όχι λάπτοπ ... Σωστά ? :rolleyes:

Από ποιο κατάστημα τελικά επιθυμείς για να σου κάνουμε προτάσεις για τη σύνθεση ?

Δημοσ.

ναι τελικα καντε μου μια συνθεση με οθονη και για λογισμικο περιμενω απαντηση απο ενα ξαδερφο μου που κατα 99 τα εκατο εχει,οποτε μην βαζεις.

Δημοσ.

Αυτη προτεινω εγω + 112 Ε ο επεξεργαστης Link + 100 Ε η οθονη Link.Συνολο 592 Ε εγω τοσο σε βγαζω δηλαδη λιγο παραπανω αλλα πιστευω αξιζει να τα δωσεις.Αν τωρα δν γινεται περιμενε να σου πουν και οι αλλοι κατι αλλο.scaled.php?server=827&filename=sunthesi.png&res=medium

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...