Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και το λογισμικο που το εχω απο τον ξαδερφο μου ξερετε πως θα το βαλω?

Όταν δεν έχεις λειτουργικό ο υπολογιστής θα ανοίγει ούτως ή άλλως στο bios , Απλα στα windows δεν θα μπαινει (εφοσον δεν εχεις windows). :-D

Δες εδώ οδηγίες πχ για εγκατάσταση των windows 7

http://app.gr/συμβουλές-για-να-εγκαταστήσει-τα-windows-7-σύ/windows

Οδηγίες

Βασικά , από όσο θυμάμαι ανοιγεις το pc και πατας συνεχως F2. Μπαινεις στο Bios. Τριτη (ή Τεταρτη) επιλογη εχει το Boot. Οριζεις να bootαρει απο το dvd. Eπειτα save and exit. Κλεινεις μετα τον υπολογιστη. Ριχνεις δισκο μεσα.Μολις ανοιξεις το pc, θα σου βγάλει ενα press any key to boot from disk. Πατας όποιο πλήκτρο επιθυμείς.Επιλεγεις γλωσσα, και πατας install now. Αφου πατησεις, σου εχει επιλογη σε ποιον δισκο να εγκαταστησεις τα windows. Πατας σε οποιον θες. Φορτωνει.. Φορτωνει.. Καποια στιγμη τελειωνει και κανει επανεκκινηση.Η εγκατασταση συνεχιζεται... Αφου τελειωσει σε ρωτα ωρα, wifi κλπ κλπ τα οποία ρυθμίζεις ! Βάζεις και τον κωδικό λογικά και είσαι οκ !

λοιπον πηρα τον θειο τηλεφων και ειπε να τον παραγγειλω,αυτο ποτε θα ερθει?

Λογικά θα σε ενημερώνουν με όποιον τρόπο επιθυμείς για την εξέλιξη προϊόντων -παραγγελίας , αλλά παίρνε τους και κάνα τηλεφωνάκι καλύτερα για λεπτομέρειες ! :rolleyes:

στην ολοκληρωση της φορμας παραγγελιας δεν λεει αν θελω να ερθει συναρμολογημενο,η εννοειτε?

Μπορείς να τους το ζητήσεις στα σχόλια , ή με e-mail ή με τηλέφωνο και μάλλον θα σου ζητήσουν αριθμό παραγγελίας !

Παρεπιπτόντως , καταστάλαξες σε αυτήν τη σύνθεση ή θες κι άλλες προτάσεις ?

• Απαντ. 214
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

στην τελευταια συνθεση λεει πως ο σκληρος συνεεται με sata 3 ενω η mobo εχει μονο sata 2,η μηπως συνδεεται και sata 3 και sata 2?

Δημοσ.

ταιριαζει?και ραμ πειτε καποιες αλλες και αυτες δεν υπαρχουν.

ρε παιδια να υπαρχει στην συνθεση του υπολογιστη η μητρικη !!

σορρυ η μητρικη υπαρχει.

μνημη ραμ?

πειτε μου μια ραμ με 4 gb!!

εβαλα αυτες:http://www.plaisio.gr/ProductPreview.aspx?ref=b2o&Product=1302949

Δημοσ.

αρχικα μου εβγαινε 525 και τωρα μου βγανει 560 ξερει κανεις γτ?

το παραγγειλα!!

μου λεει μονο με καταθεση γινεται!!!τι να κανω?

Δημοσ.

Πω ρε φιλε εισαι τραγικος αληθεια...Εχεις κουρασει παρα πολυ και πρεπει να λεμε τα ιδια και τα ιδια...Πνιγεσαι σε μια κουταλια νερο..Εγω ειμαι off-topic...

Δημοσ.

Link Πολυ καλυτερη βασικα αυτη που σου προτεινω..

+100 !!! Κι εγώ αυτή θα σου πρότεινα !

αρχικα μου εβγαινε 525 και τωρα μου βγανει 560 ξερει κανεις γτ?

το παραγγειλα!!

μου λεει μονο με καταθεση γινεται!!!τι να κανω?

τελικά από το πλαίσιο το παρήγγειλες ? Αποκλείεται πάντως να μη σου δίνει και τους άλλους τρόπους πληρωμής !

Δες μήπως παρήγγειλες κάτι σε διπλή ποσότητα για την τιμή !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελικα ειχα βαλει 2 ραμ και για αυτο εγινε.απο οτι φαινεται θα παω θεσσαλονικη το σαββατο θα το παραγγειλω απο εκει και την αλλη βδομαδα θα παω παλι να το παρω,αυτη ηταν μια λυση που μου προτηναν η καταθεση.

τελικα εγινε με αντικαταβολη και μου εβαλαν αυτη την καρτα γρφικων γτ δεν ειχε ενσωματωμενη.http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/TwinTech-GT-210-PCI-Express-1-GB-DDR3-TT-G210-1GD3E-HDMI.htm

ειναι καλη?θα παιζει gta4?

και κατι ακομα,πιο γρηγορος επεξεργαστης ειναι ο 965 η ο i5-480m που εχω στο λαπτοπ?

Επεξ/σία από koularasss
Δημοσ.

Αναφορικά με την κάρτα που σου πρότειναν αν είναι να πάρεις κάποια στιγμή καρτούλα δώσε 100 ευρωλάκια , μην την παίρνεις αυτήν δεν αξίζει και πολύ για gaming !

Για κάρτα γραφικών γιατί δεν ψάχνεις κάποια μεταχερισμένη , μπορεί να πέσεις σε διαμαντάκι με πολύ καλή τιμή !

Ο 965 by far για μένα !

Αντίστοιχος του 965 σε ίντελ θα τολμούσα να πω ότι είναι ο i5-2500k !

Δημοσ.

Μην συγκρινεις επεξεργαστη desktop με επεξεργαστη laptop..Υπάρχει τεράστιο χάσμα..Υπαρχουν πολλοι παραγοντες περαν απο τα Mhz..Ο 965 λοιπον ειναι πολυ καλυτερος..

Δημοσ.

οκ ευχαριστω και απο οτι διαβασα η gt210 σχεδον κανενα game δεν παιζει αλλα δεν με πειραζει γτ εχω το λαπτοπ για games.και την καρτα την πηρα.

Δημοσ.

οκ ευχαριστω και απο οτι διαβασα η gt210 σχεδον κανενα game δεν παιζει αλλα δεν με πειραζει γτ εχω το λαπτοπ για games.και την καρτα την πηρα.

Ναι όντως για παιχνίδια δεν κάνει , αν βολεύεσαι εσύ εμάς μας περισσεύει ! :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...