Προς το περιεχόμενο

95% ram usage

Tonis90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους. Λοιπόν παρατήρησα το εξής: Έχω μία ταινία mkv 720p σε ένα φάκελο του υπολογιστή μου, μόλις ανοίγω αυτόν το φάκελο η ram μου φτάνουν στο 95% usage. Το ίδιο και όταν προσπαθώ να δω αυτήν την ταινία με το vlc συγκεκριμένα, με αποτέλεσμα ο υπολογιστής μου να κολλάει πάρα πολύ.Άμα δεν κλεισω τον φάκελο η το vlc δεν πεφτει κάτω από 95% και μόλις τα κλείνω κάνει περιπου 8 με 10 λεπτά για να κατεβει σε φυσιολογικά επίπεδα. Έχω 4gb ram kingston στα 800. Παίζει κάτι η είναι φυσιολογικό αυτο που γίνεται?

• Moderators
Δημοσ.

Eχεις ενεργοποιημενα τα thumbnails στον windows explorer? Επισης μηπως το antivirus σου ελεγχει την ταινια?

Ανοιξε τον task manager και δες ποια διεργασια καταναλωνει τη μνημη.

Δημοσ.

Λοιπόν τα thumbnails δεν τα έχω ενεργοποιημένα. Το antivirus δεν ελέγχει την ταινία. Και στον task manager έχω ενα svchost.exe που μου τρώει 129.000k. Όλα τα άλλα είναι κάτω από 30.000k

Δημοσ.

υπαρχει περιπτωση η ταινια να εχει προβλημα αν δοκιμασεις να την κανεις αντιγραφη καπου αλλου θα γινει ή θα σ πεταξει σφαλμα; καντο να δεις

Δημοσ.

Λογικά είναι θέμα της κωδικοποιήσης της ταινίας . δοκίμασε στo k-lite να απενεργοποιήσεις τα thumbs. Επείσης βεβαιώσου ότι η ταινία είναι πλήρης (100%) και στην χειρότερη βγάλτο k-lite και πέρνα το cccp

Δημοσ.

Λοιπόν κατέβασε κ βάλε τον PotPlayer 64bit έχω δοκιμάσει όλους τους Playrs δεν υπάρχει καλύτερος...Δοκίμασε το κ πες μου!!!

Download : Link

daumpotpplayer.png

1080pf.png

• Moderators
Δημοσ.

Καλύτερος από τον Kmplayer ? Μη με βάζεις σε αλλαγές τώρα :cry:

Ο συνεχιστης του Kmplayer (απο τον δημιουργο του Kmplayer)

Δημοσ.

Καλύτερος από τον Kmplayer ? Μη με βάζεις σε αλλαγές τώρα :cry:

Προσωπικά σε εμένα με τον Kmplayer σε λίγες movies είχα πρόβλημα.Με τον Potplayer πότε των ποτών ούτε μια φορά ;-) βάλτον κ πες μου αλλά βάλτο σε 720p-1080p movies κ θα δεις διαφορές σε σχέση με ότι κυκλοφορεί....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...